Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה רוצים עבורו עכשיו?:roll: -כי פעם רצו 30 אלף!!! מי, לעזאזל, יקנה אותו בסכום כזה?!:evil::?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אה, זה כבר יותר הגיוני!:lol::wink::-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני לא ראיתי את המדעה ביד 2 אבל ב 04/07 בררתי על טייגר כזה ורצו רק 15

אבל מאחר והוא הוסב למשאית וכן הוא מעל 12 טון עזבתי את הרעיון

מה גם שאני חושב שיש בעייה להשיג חלקי חילוף (גיר וילסון ועוד)

רצ"ב רשיון הרכב

יורקי

רשיון אוטובוס2.doc

פורסם

נכון, כי אז מכר אותו הסוכר, שקנה ישירות מאל-על (בסביבות 7.5 כ"א). עכשיו, כנראה מישהו מנסה לעשות על זה "מכה", רק שאני מאמין, שיכול לנסות עוד הרבה זמן, עד שבסוף יזרוק את האוטו.:?

פורסם
אני לא ראיתי את המדעה ביד 2 אבל ב 04/07 בררתי על טייגר כזה ורצו רק 15

אבל מאחר והוא הוסב למשאית וכן הוא מעל 12 טון עזבתי את הרעיון

מה גם שאני חושב שיש בעייה להשיג חלקי חילוף (גיר וילסון ועוד)

רצ"ב רשיון הרכב

יורקי

מענין אבל ברשיון רכב כתוב שהבעלות היא של אלעל משנת 82 והיו עוד 2 בעלים קודמים מענין.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה על ההקפצה - אבל אני חייב!

לפני שעה וחצי גיליתי את השרשור - זה אחד השרשורים החזקים ביותר כאן.

מצאתי באתר הממשלתי לתמונות, שמישהו העלה כאן, ומצאתי תמונות שדי תאהבו (1970 ודרומה), אבל לא אתן כאן קישור, מי שירצה - שייכנס דרך הקישור המקורי. רק אזהרה קטנה:

באתר הנ"ל ישנן תמונות קשות ביותר לצפיה. התמונות מכילות ביניהן תמונות של הרוגים בפיגועים שהיו באוטובוסים בשנות ה-90 בירושלים (קווים 18 ו-26) ומהפיגועים בת"א

(קו 5). הצפיה בהן עלולה לפגוע מאוד. אמליץ שלא להציגן בפני ילדים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

עוד מרצדס 404 שהלכה לעולמה...:-(

1225081532.jpg

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

האם המרצדס הנ"ל עלה באש ביום א שעבר (21.12.08). כיוון שבאותו יום בשעה ארבע ועשרה אחה"צ בדרך לירושלים, באזור שער הגיא ראיתי אוטובוס עולה באש מכיוון המנוע , והנוסעים היו בשלב של ירידה מהאוטובוס.

אני צלמתי את האוטובוס הבוער.

פורסם
האם המרצדס הנ"ל עלה באש ביום א שעבר (21.12.08). כיוון שבאותו יום בשעה ארבע ועשרה אחה"צ בדרך לירושלים, באזור שער הגיא ראיתי אוטובוס עולה באש מכיוון המנוע , והנוסעים היו בשלב של ירידה מהאוטובוס.

אני צלמתי את האוטובוס הבוער.

כן, זה אותו אחד

תעלה את התמונות

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

מה הסיפור של האוטובוסים האלה? מדוע הם עולים באש?

זהו לא האוטובוס הראשון שעולה באש בעליות לירושלים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
מה הסיפור של האוטובוסים האלה? מדוע הם עולים באש?

זהו לא האוטובוס הראשון שעולה באש בעליות לירושלים

הקרבורטור נפל לרדיאטור ועשה סאמטוחה..............:lol:

עדי גולדנברג 13399

פורסם

לפי המספר ניתן להבין שהאוטובוס הזה יוצר באיזור 95-96 (ולפי חלון הנהג הגבוה, ניתן לדעת שהוא מהראשונים שיצאו עם חלון קדמי אחד, מה שמרמז על שנת יצור 95'), מה שאומר שלכל הפחות הוא כבר 12 שנה על הכביש.

אומנם אישית חבל לי לראות את התמונה הזאת, אבל צריך להבין שאם הוא לא היה הולך בדרך הזאת, ימיו באגד היו ספורים ממילא.

אם הוא לא היה נמכר לאחת החברות הפרטיות, הרי שבעוד מספר מועט מאוד של שנים הוא כבר היה עובר לעולם שכולו טוב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...