Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירון, אני רוצה הרבה-השאלה, איפה יש כסף לכל זה?:?

אסף- הוולוו היה באיזו צבע?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
ירון, אני רוצה הרבה-השאלה, איפה יש כסף לכל זה?:?

אסף- הוולוו היה באיזו צבע?

במקור סגול-לבן.

אבל נצבעה בירוק לפני כמה שנים.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
גנאדי היקר.

אם חשקך נפשך באוטובוס מסוג מרצדס 404 במצב מעולה מכני וגם חיצוני ,

זה הזמן.

אתמול 6 מכונות מסניף דימונה יצאו להשבתה .

יאללה, עוד 6 לקו לגוס-פורט הרקורט.

פורסם
גנאדי היקר.

אם חשקך נפשך באוטובוס מסוג מרצדס 404 במצב מעולה מכני וגם חיצוני ,

זה הזמן.

אתמול 6 מכונות מסניף דימונה יצאו להשבתה .

ירון איזה מכונות יצאו?

דרך אגב, מה עם ה 846?

שמעתי שעברה אליכם לסניף.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

לפי מיטב הבנתי הן מגיעות לאיזור רמלוד. יש באיזור מגרש מושבתות של אגד..

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
לפי מיטב הבנתי הן מגיעות לאיזור רמלוד. יש באיזור מגרש מושבתות של אגד..

מוסכי הפירוק נמצאים באזור לוד כפי שציינת ובקרית-אתא.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
עלון מכירה של ליילנד רויאל טייגר

שימו לב לצבעי האוטובוס.

העלון משנת 1954

לא רק הצבעים - האוטובוס עם הגה שמאלי (לשימוש מחוץ לבריטניה), והדלת האמצעית - כפי שהיה מקובל ב"אגד". במקומות רבים בעולם מקובלת דלת אחורית ב"סוף" האוטובוס.

אבל (ואולי בני יתקן אותי) - ה"טייגרים" ב"אגד" היו בעלי שילדה ישראלית ("מגן-צ'טווד").

עודד

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לא יודע אם דווח בעבר, במסלול הרכבת בין תחנת הרצליה לתחנת בית יהושע, ניתן להבחין באמצע הדרך (צד הים) בשדה ובו אוטובוס ישן שנראה כמו טייגר (רואים את החלק האחורי).

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
לא רק הצבעים - האוטובוס עם הגה שמאלי (לשימוש מחוץ לבריטניה), והדלת האמצעית - כפי שהיה מקובל ב"אגד". במקומות רבים בעולם מקובלת דלת אחורית ב"סוף" האוטובוס.

אבל (ואולי בני יתקן אותי) - ה"טייגרים" ב"אגד" היו בעלי שילדה ישראלית ("מגן-צ'טווד").

בוא נפריד בין שילדה ומרכב.

האוטובוסים של פעם היו עם שילדה נפרדת שהגיעה מאנגליה עם החלקים המיכנים והיתה מסוגלת לנסוע בכביש.

עליה הורכב המרכב במפעלי ההרכבה. היו וישנם שני מפעלים : מרכבים שנקרא פעם "מגן צ'טווד" ו"הארגז" שנקרא על שם ארגזי התפוזים שהם יצרו בתחילת דרכם בשנות העשרים...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ידוע.

היו שם בעבר כמה , כולם צולמו וכולם זוהו כולל מספרי רישוי, מספריפ פנימים ומספרי שילדה

חפש בארכיון פורום תחבורה ציבורית באתר תפוז תחת משתמש בשם "אורי404" היה שרשור ענק בנושא לפני נדמה לי שנתיים אם לא יותר.

כולל תמונות.

לא יודע אם דווח בעבר, במסלול הרכבת בין תחנת הרצליה לתחנת בית יהושע, ניתן להבחין באמצע הדרך (צד הים) בשדה ובו אוטובוס ישן שנראה כמו טייגר (רואים את החלק האחורי).

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בבטאון אגד לחודש מרץ (גיליון 107) מופיעה כתבה על תום תקופת ה-303 באגד. אין לי סורק, לכן אני מעלה את הכתבה לאחר שצילמתי אותה במצלמה :oops:

יש לפתוח את התמונות לפי סדר הופעתן.

למען רצף הכתבה, אבקש לא להגיב עם תום העלאת כל התמונות.

IMG_0965.jpg

IMG_0966.jpg

IMG_0967.jpg

IMG_0968.jpg

IMG_0969.jpg

IMG_0970.jpg

IMG_0971.jpg

IMG_0972.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

את התמונה הבאה שמרתי לסוף.

מדובר בתמונה שלי אישית עשה קצת רע לראות: 303 מוגמר שנת 91' (מאגרית) במגרש הפירוקים.

אכן תמונות קשות :cry:

אפשר להגיב.

IMG_0984.jpg

IMG_0985.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...