Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הסוברו DL שלי עושה לי קפיצות בסל"ד שאני על ניוטרל או עוצר זה גורם לכך שקר בחוץ האוטו גם מדומם לי

לאחר קריאת היסטורית הפורום הבנתי שזה יחסית שכיח באוטו הזה.

כמו כן שוחחתי עם אנשים שקצת יותר מבינים ממני והמליצו לי לנקות את הקרבורטור, אז קניתי ספריי ואני לא יודע מה לעשות איתו.

מה עושים עכשיו??

פורסם

ייתכן שיש לך מסנן דלק סתום, או פילטר אוויר סתום, אבל יותר שכיח זו בעיה של קרבורטור,

או שתעשה ניקוי קרבורטור במקום מסודר, או שתנסה להשתמש בספריי,

א-ב-ל לפני שכולם יקפצו, אתה צריך להיזהר זה סיכון גדול אתה יכול לעשות נזק גדול יותר,

תנסה לעשות את הפעולה הבאה, תרסס עם הספריי במדוייק עד כמה שאתה יכול , (תשתמש עם צינורית קשיחה) אל 2 הברגים שאיתם מכוונים את הקרבורטור, הם נמצאים מיחוץ לקרבורטור ,אם אתה עומד מול הרכב כשהמכסה מנוע פתוח, תסתכל ממש בקטע התחתון של הקרבורטור , ותראה אותם תרסס עליהם כשהרכב כבוי וקר, ותניע אחרי כמה דקות ותיתן כמה לחיצות גז קלות, ותראה אם השתפר,

זו פעולה זמנית ורצוי לבצע ניקוי אצל בעל מקצוע.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שלום רב!

מיותר להכביר במילים, ולהזהיר אותך משימוש ב" בספריי הפלא" , שהוא ספריי קרבורטורים, שאמור לשיטתך להמנע, מלהשקיע בדבר האמיתי, שהוא נקוי ושפוץ קרבורטור אצל מקצוען, אך אמליץ לך בכל זאת, לפעול בדרך ההגיונית והנכונה, פנה למכון קרבורטורים , אמין ומומלץ.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כבעליה של סובארו לשעבר,כל טיפול בספריי כמו כוסות רוח למת,קבל המלצה,פנה אל צביקה בנתניה טפל בקרבורטור,שתה קפה מר ואת עלות הטיפול תחזיר בצריכת דלק.

ערב טוב,רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

הכוונה היתה שזה יהיה טיפול זמני , אין מנוס מלבצע שיפוץ קרבורטור, אבל לבנתיים זה יכול לשפר קצת את המצב.

הספריי הזה הוא לא ספריי פלא, ואם יודעם לאיפה להתיז אותו אז זה יכול להועיל,

ואם לא יודעים לאיפה להתיז אותו אז הוא יכול לעשות נזק

גם אחרי שעשו לי ניקוי קרבורטור ואח"כ כיוון צ'וק , המצב אצלי לא הכי השתפר, אבל אחרי שרססתי קצת (עם צינורית ובצורה מדוייקת) ספריי לתוך הנחיר שהפחית של הצ'וק האוטומטי מכסה אותו, המצב השתפר פלאים, וזה מחזיק מעולה כבר למעלה מ3 חודשים.

התנעה קלה אפילו לאחר יומיים או יותר שהרכב עמד ללא תזוזה.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...