Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וולנטין והדבורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הדברים הוולנטיין....

כנראה שאני ארכוש אותו גם,למרות שאיפה שאני נוסע בדרך כלל אין דבורה ובקושי יש לייזר..בת-ים ->הרצליה פיתוח...

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני אומר שנמצא מישהו בebay שמוכר במחיר סביר נגיד לו שאנחנו רוצים x מכשירים ואולי אפשר לקבל עוד קצת הנחה

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יש לי רק דבר אחד לומר על המכשיר:

מכשיר מעולה ופשוט מדייק כל פעם מפתיע אותי מחדש פשוט תענוג.

והמכשיר שלי מחו"ל ואני מעדכן FIRMWARE מהאתר בוודאות.פשוט הוא יושב ברכבו של דוד שלי נכון לעכשיו.

mazda 3 sedan 2.0 150bhp

פורסם

איך בדיוק מעדכנים את הFIRMWARE של המכשיר?

יש לו כבל חיבור למחשב?

אני מתאר לעצמי שאין לו כונן דיסקים/דיסקטים :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא נראה לי שקיימת(לצרכן) אפשרות לעדכן,אתה שולח את המכשיר ליצרן על מנת לעדכן גרסא.

אני קניתי לפני חודשיים וחצי מפה,

http://cgi.ebay.com/VALENTINE-1-V1-RADAR-LASER-DETECTOR-EURO-MODE-NEW_W0QQitemZ190199941637QQihZ009QQcategoryZ14935QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

465$ + 50 משלוח

יוצא היום

1900 +-

תוך חמשה ימים זה היה אצלי בבית,הבן אדם רושם שזה רכיב אלקטורני שעולה 39.9 דולר,אין בעיה של מכס או מע"מ...

Skoda Superb Elegance 1.8 TSI

Alfa Romeo 159 2.4JTDm 20V 200hp

פורסם

"Valentine one radar in rearview mirror " מישהו ראה את הפריט למכירה או רק את הסרטון ב-youtube?

אני רוצה לקנות אחד

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
אייל, אתה מתקשה להשלים עם הרבה דברים ככה שזה לא חדש.

אם יש לך בעיות איתי, דבר איתי בהודעה פרטית...

בנוגע למחיר, ברור שלא הכל פונקציה של עלויות ייצור, אבל 3500 ש"ח ליחידה בארץ זאת עלות גבוהה מדי.

אנחנו מדברים על 1000$ ליחידה !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שאלה לרובי ו-LEVORR, יש אפשרות להשתיק (MUTE או בורר ווליום) את המכשיר במקרה הצורך?

אם נוסעים צמוד למשטרה כמה קילומטרים אפשר להשתגע מהרעש הזה.

נ.ב, קבל ח"ח על האיפוק לנהוג 100 קמ"ש בין צומת ראש פינה לצומת עמיעד, זה לא קל :wink:

פורסם

אתה יכול ללחוץ על כפתור הווליום פנימה ואז המכשיר עובר למצב של ווליום משני..

יש חוגה של ווליום משני מאחורי כפתור הווליום שבעזרתה אתה קובע מה יהיה הווליום במקרה של לחיצה על הכפתור, אתה יכול לקבוע שאחרי לחיצה המכשיר ישתתק לחלוטין, או שעדיין ישמיע צפצוף אבל חלש יותר...

דרך אגב, את המכשיר שלי הבאתי איתי מארה"ב, וכיילתי את המכשיר ליורו מוד בעזרת הוראות שמצאתי באחד האתרים.. ממש לא בעיה...

פורסם

דיברתי עם הבחור באיביי, הוא ממש תותח ויש לו נסיון רב בשליחה של הגלאים ואביזרים שלהם לארץ.

הוא מוכן לעזור בסימון האריזה כמתנה, הכרזת שווי וכו'..

הוא אפילו מוכן לתכנת את המכשיר על EURO MODE בשבילי.

כנראה אני אזמין בקרוב 2 - אחד לי ואחד לאבא - במחיר של 1 בארץ:shock:

פורסם

לא שאלתי לגבי עדכונים.

הוא אמר שהוא נותן אחריות מלאה עבור המכשיר - ככה שאני מניח שהוא מטפל גם בעדכוני התוכנה.

• תוכן חדש...