Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן גיר ידני למאזדה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממליץ לך למצוא שמן גיר 75-90 סינטטי מלא של Royal porple. שמן מצויין, הרבה יותר איכותי בAC-DELCO (למראת שדלקו גם שמן לא רע ובעל תקן 5 שזה הכי גבוה).

http://www.laoreng.co.il/Index.asp?C...�מן%20גיר

יגאל.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם
אלא בקבוקים של ליטר 1?

בדיוק, אתה יכול להזמין דרך האתר ישירות מהספק, אבל על תסתמך בהזמנה דרך האינטרנט, עדיף להתקשר ולבדוק כי לא תמיד יש להם במלאי. אני ממליץ לך גם לחפש קצת בפורום מידע על שמן זה, לפי מה שראיתי ומהמלצות של חבר שמשתמש בשמן זה, הכן שמן ממש טוב ואיכותי.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אתמול הייתי באוטודיפו, ורכשתי שמן של AGIP, תוצרת ספרד.

זהו שמן שצמיגות 80W90 בדיוק כמו שנאמר לי במורשה

( למרות שספר רכב אומר 75W90 )

איך השמן הזה? המחיר שלו כמעט כמו ESSO וחברות מוכרות אחרות

פורסם

בפעם הקודמת שהחלפתי שמן גיר קניתי בהמלצה חמה 75W90 של רויאל פרפל. לא ערכתי לו בדיקות מעבדה אך לאחרונה הגיר התחיל לחרוק מעט בשילוב לשני כאשר הרכב קר לחלוטין. כיוונון של הקלאץ' והחלפה לשמן של חברת Redline בהמלצת מוסך רון (שהוא אפילו יקר יותר מרויאל פרפל) פתרו את הבעיה (כיוון הקלאץ' לבדו לא עזר).

פורסם

אני לא מחפש את הטופ של הטופ.

הרי מדובר ברכב ישן, ואין טעם לשלם עבור שמן גם כסף מיותר.

יותר מ 150 לפי דעתי זה בזבוז, ולא שווה

במחיר הזה מצאתי את ה- AGIP וה ACDELCO. בינהם אני רוצה לבחור את הטוב,

או במחיר זהה ( שהו ממש לא נמוך )

פורסם

המלצה מניסיון;

75W90 סינטטי מלא

*או*

שמן מינרלי או חצי סינטטי אחר כשהבדלי הצמיגות בין ה"קר" ל"חם" כמה שיותר נמוכים (לדוגמא: 75W80 או 85W90).

אפילו שמן חד-דרגי יהיה עדיף על 80W90 שהוא גרוע לגירים ידניים קטנים (כשהיה לי רכב עם גיר ידני ניסיתי את כל הסוגים הנ"ל ובסופו של דבר קניתי שמן חד-דרגי בצמיגות 80 והוא היה מעולה אך ניתן להשגה רק באריזות גדולות מאוד).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
המלצה מניסיון;

75W90 סינטטי מלא

*או*

שמן מינרלי או חצי סינטטי אחר כשהבדלי הצמיגות בין ה"קר" ל"חם" כמה שיותר נמוכים (לדוגמא: 75W80 או 85W90).

אפילו שמן חד-דרגי יהיה עדיף על 80W90 שהוא גרוע לגירים ידניים קטנים (כשהיה לי רכב עם גיר ידני ניסיתי את כל הסוגים הנ"ל ובסופו של דבר קניתי שמן חד-דרגי בצמיגות 80 והוא היה מעולה אך ניתן להשגה רק באריזות גדולות מאוד).

איציק

למה הוא גרוע כל כך?

אין בעיה לרכוש חד צמגותי W80 תוצרת פז בגלונים

פורסם

לא ניתן למצוא את השמן של motocraft המומלץ ע"י היצרן למאזדה ופורד ?

אני די בטוח שראיתי אצל חזי דאלדל שמן כזה של moto,נסה לבדוק איתם בטלפון,הוא משווק למורשים של מאזדה ובטח ידע לעזור.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
למה הוא גרוע כל כך?

אין בעיה לרכוש חד צמגותי W80 תוצרת פז בגלונים

את ה 80 GL-5 שקניתי דאז לא היה בשום גלון קטן.

אריזות קטנות היו של "פזגיר" שהוא שמן "80" בתרכובת דלילה יותר שעושים "פז" בארץ; מעולה לאקלים קר - רע כשהעסק מתחמם (הילוכים "נדבקים" וקשה להוציא את הידית מהילוך). ה 80 שקניתי היה של סונול באריזה של 18 ליטר והיה שווה כל גרוש (מה גם שזה יוצא ממש זול לקנות אריזה גדולה ולהתחלק עם חברים שצריכים שמן דומה).

מבירור שעשיתי משתמשים בו גם במוסכים של פג'ו-סיטרואן וסובארו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לא ניתן למצוא את השמן של motocraft המומלץ ע"י היצרן למאזדה ופורד ?

אני די בטוח שראיתי אצל חזי דאלדל שמן כזה של moto,נסה לבדוק איתם בטלפון,הוא משווק למורשים של מאזדה ובטח ידע לעזור.

יוסי

דבקתי עם מורשה של מאזדה.

הם ממלאים שמן 80W90 תוצרת סונול ( לפי מה שזכור לי )

מחביות גדולות, ולא מחזיקים משהו אחר

• תוכן חדש...