Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוף שבוע בפרארי F599 GTB

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו. באמת שנהנתי לקרוא! אפילו שאתה לא כתב רכב מקצועי ואפילו אפשר לקרוא לך "סתם עוד אחד שמתלהב" (לא לרעה חלילה!) באמת הכתבה שלך הייתה מעמיקה וסוחפת. נהנתי מהתמונות, נהנתי לקרוא על החוויה שעברת ובמיוחד על הפירוט המדהים! קבל ח"ח.

אלעד.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול להבין לגמרי את ההתלהבות שלך.......זה פשוט משכר...

לפני חודש וחצי נכנסתי לקניון מכוניות פה בהונג קונג (יש דבר כזה....קניון למכירת מכוניות מיד שנייה) ונכנסתי לפרארי F360 ספיידר,ובלי להתאפק ישר ביקשתי את המפתחות של הרכב.

המזל היה שהייתי לבוש מחוייט בגלל העבודה,אז גם קיבלתי את המפתחות,הנעתי את הרכב בשאגה אדירה (וזה עוד בתוך חניון סגור...) וכל כך נהנתי מהרכב שכיביתי את הרכב,רק כדי להניע אותו שוב......

הסוכן מכירות ביקש ממני בעדינות "please,just dont push the gas pedal",עניתי לו בנימוס "just a little bit" והוא חייך.....אתם צריכים לשמוע איך נשמע פול גז ברכב הזה בתוך חניון......הקירות רועדים.

הוצע לי לבוא בהזדמנות אחרת לנסיעת מבחן יחד עם הסוכן,אבל כל ה-***, זה עוד לא יצא.

מקנא בך ידידי,בקרוב אצלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מדהימה, פשוט מדהימה יצרת אומנות ,הכל שם ניראה כל כך איכותי ובנוי כאילו זה יחזיק לנצח.

רק להסתכל על התמונה של המנוע איך הכל שם מסודר ועוד איזה מנוע בעל 12 צילנדרים ואורוות סוסים ענקית.

אהבתי את הירידה לפרטים הקטנים כמו התיק גב הזה בבאגז עם הכיתוב פרארי וגם את המסך LCD בעל החיווי של הלחץ האויר פשוט גאוני!

פורסם
מדהימה, פשוט מדהימה יצרת אומנות ,הכל שם ניראה כל כך איכותי ובנוי כאילו זה יחזיק לנצח.

רק להסתכל על התמונה של המנוע איך הכל שם מסודר ועוד איזה מנוע בעל 12 צילנדרים ואורוות סוסים ענקית.

אהבתי את הירידה לפרטים הקטנים כמו התיק גב הזה בבאגז עם הכיתוב פרארי וגם את המסך LCD בעל החיווי של הלחץ האויר פשוט גאוני!

עזוב את החיווי של לחץ האוויר בצמיגים. באותה תמונה אתה יכל לראות שיש תצוגה של הטמפרטורה הפנימית של כל צמיג ! זה באמת מדהים.

פורסם

מדהים :shock: באמת תהיתי מזה כל המעלות האלה.

עוד משהו לא מובן , זה מראה גם טמפ' מנוע וגם טמפ' נוזל קירור?

דרך אגב הרכב רושם שהלחץ אויר נמוך גש למלא :-D

אם למשל אתה רוצה להחליף צמיג זה לא קצת סיפור עם כל החיישנים שיושבים שם ?

פורסם

לצערי, אין לי את הידע לענות על השאלות :idea:

פורסם

קודם כל - נשמע כמו חוויה מדהימה בהחלט.

בקשר לשאלות - שני השעונים הם של טמפ' מים וטמפ' שמן.

החלפת צמיג - אני יכול רק להעריך שברכב כזה, שעולה ככה, החלפת צמיג נעשית לרוב אצל הסוכנות/מוסך. בכל מקרה מדובר בוודאי בצמיגים מיוחדים (בעלות מיוחדת לא פחות :wink: ).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
:-)איזה פרארי לחבר?

Ferrari 575 Maranello סתם גרוטאה :twisted:

הייתי גם במוסך שהוא מטפל בו אבל משום מה אני לא מוצא את התמונות... אני ילך לשם שוב לצלם.

זה פה באזור וושינגטון.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
נהנתי מהקריאה ומהתמונות:shock:

אשמח לראות תמונות גם של הרכב שלך:-P

אי אפשר לשים תמונות של מכונית יפנית מיצור סדיר ורגיל ולא חשוב מאיזה סוג באותו שרשור של פרארי 599...

אבל אני מצרף תמונה מהרכב שלי עם שכלול חביב שאין בפרארי.

ברכב מותקנת מצלמה אחורית למטרת ראיה דרך המסך מה קורה כשנוסעים אחורה. הדבר החביב שם ,זה שהמחשב נותן טוואי בשרטוט שמשתנה כשמסובבים את גלגל ההגה ומראה את הצפי של תנועת הרכב לאחור , על מנת שהנהג יוכל לעשות את זה בדרך הטובה ביותר ומבלי לסכן את רכב בפגיעה במכשול עתידי...

אמנם לא מהפכני כמו בלקסוס והחניה האוטמטית אבל זה הכי קרוב... :-)

photo-1.jpg

פורסם

אני בטוח שנהגת על פורש בוקסר , 911 , למבורגיני , מוסטאנג , האקורה שלך =)

לאן ההרגשה הכי קרובה של הפרארי ?

ממש חלום של רכב =)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...