Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקל 21V2

98civic
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש למישהו חוות דעת לגבי סאב זה של פוקל בגודל 8"? פאנצ'י,מהיר? בגדול הוא מיועד להיות בתיבה של 10 ליטר מתחת לתא כפפות כמו שעשה BASSBOOST ,מה עלות של סאב כזה בערך ואם יש עוד אלטרנטיבות (לא מורל)?אבקש בבקשה לתת קודם חוות דעת על סאב של פוקל,תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לחבר שלי יש סאב 13 אינץ' של פוקאל - מהיר , פאנצ'י ומדוייק מאוד -

החיסרון: לא מפרק עצמות , סאב "מוסיקלי" משהוא..

אם דיוק הוא מה שאתה מחפש - זה סאב לא רע בכלל.

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני לא מחפש פירוק עצמות,כבר עברתי את השלב הזה:-D.אני צריך שילוב לשאר הרכיבים,תודה

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

לחבר שלי יש סאב 13 אינץ' של פוקאל - מהיר , פאנצ'י ומדוייק מאוד -

החיסרון: לא מפרק עצמות , סאב "מוסיקלי" משהוא..

אם דיוק הוא מה שאתה מחפש - זה סאב לא רע בכלל.

תומר

מי שמתעניין ב8 אינטש - ממש לא מעוניין לחפש את העצמות שלו על הרצפה של הרכב.

קודם כל - למוראל - אין סאב אחד נורמאלי! יש להם וופרים מצויינים, מעולים והיי-אנד. סאב? יש להם רק את האולטימו ולמחיר שהוא עולה אי אפשר לקרוא לזה נורמאלי בגלל שיש כל כך הרבה יותר טובים ממנו במחיר הזה.

אם אתה מחפש סאב 8 אינטש בגלל שאתה חושב שהוא יהיה מהיר יותר או מדויק יותר, תאירוטית זה נכון - מעשית, סאב 12 אינטש טוב יהיה מדוייק ברמה בלתי מורגשת לאוזן מסאב 8 אינטש טוב.

תחשוב טוב לפני שאתה מוותר על היכולת של רכיב לרדת נמוך - כי זה דבר שסאב 8 אינטש לעולם לא יכול לפצות מול סאב 12 אינטש.

הסיבות לבחירת סאב 8 אינטש הן בדרך כלל חוסר מקום פנוי לסאב גדול יותר או טעם אישי שלא אוהב באס נמוך, יש הרבה כאלה שטוענים שזה הורס כלשהיא נאמנות למקור ובכלל לא משתמשים בסאב (יבש פיטה לדעתי - בלי טחינה, יבש!)

פוקל נוטים בוופרים שלהם לדייקנות ופאנצ'יות, רכיבים מאוד אגרסיבים. דווקא הסאבים שלהם לפי מה ששמעתי עד היום נוטים להשלים את המחסור בבאס נמוך ומלטף בצורה יפה תוך כדי שמירה על רמת דיוק גבוהה.

אני זוכר שבתערוכה האחרונה של אממא היה יונדאי קופה עם שני סאבים של פוקל - הבאס היה מאוד מורגש מחוץ לרכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב כדי שעוברים לידי בחוץ ישמעו אותי לא מעניין אותי.סאב שברשותי היום כעיקרון מספק אותי אבל לפעמים באס בכל זאת בורח אחורה(למרות סלופ24DB ב 63HZ) וזה מעצבן,וגם לא נראה לי שהוא יודע לרדת נמוך מ21V2 ,אני רוצה שבאס יגיע מקדימה לגמרי.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

זוג וופרים שיורדים נמוך בדלתות, עם תיבות יעודיות/ איטום מסיבי בדלתות, והגברה מתאימה.

מתחדשת*

• תוכן חדש...