Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במילים פשוטות,אין ולא היו לי "ימי מסלול" מאולתרים בכביש.

עד כאן הכל תקין. אבל!

נתקלתי בפרסומת של שיאט איביכסה, שעוצבה כאילו היא חלק ממשחק "ניד פור ספיד" תחת הכותרת "המשחק שלך מתחיל עכשיו" או משהוא דומה.

גם ככה הצעירים(רובם) מושפעים יותר מדיי מסרטים ומשחקים, ומשתוללים בכביש בשביל הריגוש, אז עוד צריך ללבות את זה עם פרסומת כזו? זו נתינת לגיטימצייה, חד וחלק, לנושא.

מה אתם חושבים? האם צדק המפרסם? או שמא מעשה נלוז ונבזי עשה הוא?:roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

דווקא על פרסומת כזו אתה מתלונן? אני חשבתי שהיא מקורית וחביבה. לא ראיתי בזה קריאה להשתוללות יותר מאשר כל פרסומת אחרת למכונית ספורטיבית. אם כבר הייתי מתלונן הפוך - שיותר מדי פרסומות הן או משעממות מדי, או מטופשות באופן כל כך קיצוני עד כי לא ברור לך איך מנהל משרד הפרסום אישר כזה דבר (למשל הפרסומת הטלביזיונית המפגרת להחריד של HOT עם הטכנאי שמתקין לשחקן ממש ממש גרוע קו חדש בבית והשחקן (המאוד גרוע, כבר ציינתי?) המום על כך שהוא קיבל את אותו המספר בדיוק).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שקראתי את ההודעה שלך ציפיתי שיהיה כתוב "בחורה עם חזה ענק ולובשת רק חזיה" , דווקא מהנושא הזה אתה מתרגש ? מה יקרה אם תראה שלטים (כמו שיש כבר) של בחורה חצי ערומה ? או יותר ... תאר לך רכב עם 3 חברה צעירים בדרך למועדון אתה יודע כבר את ההמשך ...

אולי הפירסומת הזאת נותנת אדרלנין לנהיגה מהירה , אבל לא יותר .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני הייתי לוקח את הפורמט פרסומת של דגני בוקר קראנצ' , ומלביש אותו בתור הסבר לעיצוב של הפריוס.

זאת צריכה להיות פרסומת טובה.

GOT סחוג?

פורסם

לדעתי דווקא הפרסומת של הטויוטה לנד-קרוזר 200, שמלמדת כל צעיר פוחז או מבוגר פזיז להתחיל לקפץ מדיונה לדיונה, כאילו לרכב אין שום בעיה עם זה, דווקא הרבה יותר מסוכנת.

בכלל, הפרסומות של הרכבים שנלקחים לכבישים הרריים ולאורך חופים (בד"כ מצולם או במדינות סקנדינביה או על כביש 1 בקליפורניה), מאוד מסוכנות גם הן.

הן גורמות לאנשים לצאת עם הליסינגומטית-1.6 ליטר שלהם לכבישים מעוקלים ולנסוע בהם מהר כדי להרגיש את הספורטיביות.

גם ההשוואה של מאזדה 5 לMX5 תחת מותג הZOOM ZOOM מסוכנת - שכן היא מסגלת ל-5 יכולות ספורטיביות שלא קיימות אצלה.

יותר מזה! לדעתי הפרסומת של אקטימל ממש מסוכנת. היא עלולה לגרום לאנשים לצאת בימי החורף הקרים ללא לבוש הולם מתוך ידיעה שחיידקי האנטיזיבי הבריאותיים יחזקו את המערכת החיסונית שלהם ויגנו עליהם!

גם הפרסומת של אורנג' שאנשים מכינים בה עוגה ענקית לכבוד השכנים החדשים מסוכנת.

היא גם מסוכנת כיוון שהיא עלולה לעודד אנשים להכין דברים עצומים וחסרי פרופורציה.

וגם עלולה להיות מסוכנת לחלקים שונים מהאוכלסייה;

לדוגמא - חולי צליאק עלולים לפתח חשק לעוגה ולאכול אחת שתגרום להם לסבל בריאותי בשל הרגישות שיש להם לקמח.

חולי סוכרת - שעלולים לאכול מאכל מתוק במיוחד, דבר שיגרום להם לירידה/עליית סוכר בדם.

ומכאן אני ניגש בכלל לעובדה של פרסומות למזון לא בריא במיוחד, כמו מקדונלדס, פיצה דומינוס/האט, ממתקים למיניהם (כמדומני רצה עכשיו פרסומת של ביסלי) - כל המזונות הללו עלולים ואף גורמים להשמנה חריפה אצל הציבור.

הייתי יכול להמשיך, אבל אני חושב שזה מספיק ל2:00AM. לילהטוב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כן,תסתלבטו,למה לא.

רוני,אני מסכים אתך-אכן מבחינה רעיונית ופירסומית הרעיון נהדר, אבל...

כמה צעירים מושפעים, לדעתך, יושבים עכשיו וחולמים על איביזה בלילה?

הפרסומאי עשה את העבודה, אבל קצת אחריות...אני לא הייתי מעביר כזו פרסומת, למרות שאני חושב שהיא חצי גאונית.

ולכל אלה שרצו לראות משהוא עם פיטמה,אז בבקשה:

mouse pad.jpg

פורסם

ואולי צריך לחשוב פעמיים לפני ששמים פטמות בפורום כי אולי יש פה כמה נשים שלא מתות על הרעיון?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אנימציה יפנית FTMFW!! :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
ואולי צריך לחשוב פעמיים לפני ששמים פטמות בפורום כי אולי יש פה כמה נשים שלא מתות על הרעיון?

תאמיני לי, ניסיתי למצוא תמונה של חיפושיט עם ציור של מחשוף על המכסה מנוע(היה לי אותו פעם, כבר מחקתי) וזו התמונה שרציתי לשים, אבל לא מצאתי אותה אחרי חצי שעה(!!!אני משקיען!!!)של חיפוש ברשת.

אגב גם שם לא היו פטמות.

נב

אם הייתי שם תמונה עם פיטמות של גבר, גם היית מגיבה ככה?!...:lol:

פורסם

ואולי תוותרי על הודעה מיותרת שכוונה דווקא למקום הכי טיפשי, ולא לאיפה שצריך?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אנימציה יפנית FTMFW!! :)

אלי זה הפנטזיה שלך ?

אנימציות יפניות ? איכס :x:X

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...