Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יחסם של אנשי קמור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ובוקר טוב! אני מתעניין במכוניות גרמניות ובב.מ.וו בככלל ואני רואה שהרבה מאוד אנשים בפורום לא מרוצים מי היחס שאנשי קמור נותנים לגולשים.האם זה נכון? בכול זאת ב.מ.וו זה זה מותג ויש מכוניות אולי לא יותר טובות אבל בטוח לא יותר גרועות ממנה במחיר שכזה,אני מסתכל על נתוני מכירות של קמור רכב והם מראים מספרים מאוד יפים בפעם האחרונה שבדקתי הם היו במקום שני אחרי כלמוביל.

ובכול זאת בן אדם שקונה רכב במחיר שחוצה בקלות את חצי מיליון ש"ח מצפה ובצדק ליחס אישי וגמיש,אם ככה למה כול כך הרבה אנשים בפורום וכמה חברים שליל א מרוצים מי השירות שלהם? ואני כרגע לא מדבר על המחירים בשמיים את זה אפשר עוד איך שהוא להבין......

לדוגמא שכן שלי יש לו אודי א4 והוא לא רוצה מכונית אחרת רק בגלל השירות המצויין שצ'מפיין מוטורס נותנים לו.

אז למה כול כך הרבה אנשים לא מרוצים מי יחסם של אנשי קמור?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

אחת מתכונותיו של האדם היא "היהירות", כאשר המותג הוא להיט ובהיותו כזה הוא מוביל את "הקומפיין" ללא צורך בסיועו של נציג המכירות ולא צריך לשם כך את גינוניו, מצב זה יוצר מעין התנשאות אצל אנשי השירות וכביכול אתה לא עושה להם טובה שאתה רוכש את הפירמה שלהם !.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

גם אני קיבלתי יחס הולם, למרות שהיו מקרים שהייתי צריך להתעקש פה ושם על דברים שנראו לי כזכות. בסופו של דבר קיבלו את דעתי ברוב המקרים.

לראשונה נתקלתי אצלם (מוסך מרכזי ת"א) עבור חיוב על בדיקה עקב תלונה שלי על תקלה (רכב באחריות). הרכב הושאר לבדיקה והתוצאות הראו שאין תקלה. לשאלתי מדוע החיוב - נענייתי שגם כשהולכים לרופא משלמים על בדיקה ובסוף שמחים לשמוע שהכל בסדר.

(דקה אחרי שיצאתי מהמוסך - התקלה חזרה, הרכב חזר למוסך, התקלה נצפתה בפועל והרכב שוב נשאר, הפעם לפתרון הבעיה, דמי הבדיקה קוזזו ונותרתי בזכות + פיצוי על "טירטור" עבור טיפולים עתידיים).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש אנשים שמקבלים שם יחס שלא תקבל בשום מקום אחר אבל הם מופיעים במדורי פלילים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
יש אנשים שמקבלים שם יחס שלא תקבל בשום מקום אחר אבל הם מופיעים במדורי פלילים

באמת עד כדי כך המותג של ב.מ.וו נתון לסטריוטיפים ברור יש שיש אנשי ולם תחתון שנוהגים בב.מ.וו אבל אותו סיפור קיים גם עם מרצדס ואאודיל רמות שלא במספרים כאלה,וחוץ מזה אני אל מבין למה אנשים חשובים שב.מ.וו זה רכב של ערסים הלוואי וכול ערס במדינה היה יכול לאפשר לעצמו לרכוש סדרה 3 החדשה לדוגמא...

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

לפני כמה חודשים פורסם שכמה בכירים מקמור עוכבו לחקירה/ נעצרו בכך שנתנו לאחת ממשפחות הפשע את רכבי המבחן לתקופות בלתי מוגבלות.

המוניטין שעבריינים נוהגים על ב.מ.וו קיים גם באנגליה. חוץ מזה, בד"כ כשהם מופיעים בחדשות עם המכוניות שלהם, זה לרוב X5

פורסם

אין כל בעיה שהוסיפו לו תוספות על חשבונם (אם זה נכון).

כשאדם כמו איל גולן קונה רכב שכזה, בשביל קמור זאת יחצנות בחינם, אז שכבר תהיה יחצנות משודרגת.

אתה יודע שבסרטים, חברות משלמות כדי שההפקה תבחר להשתמש ברכב שלהם.

כשג'ימס בונד נוהג ב-Z3 לא רק שההפקה לא שילמה על הרכב, להיפך, היצרן שילם להפקה שישתמשו ברכב שלו.

ואח"כ היצרן מוציא limited edition.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
(דקה אחרי שיצאתי מהמוסך - התקלה חזרה, הרכב חזר למוסך, התקלה נצפתה בפועל והרכב שוב נשאר, הפעם לפתרון הבעיה, דמי הבדיקה קוזזו ונותרתי בזכות + פיצוי על "טירטור" עבור טיפולים עתידיים).

.

מהתיאור שלך אני מסיק שהרכב היה באחריות. אני לא מכיר יבואן שגובה תשלום עבור בדיקה של רכב באחריות. לטעמי מדובר בחיוב שאיננו במקום וגם ההנמקה שלהם לכך די מקוממת.

בוא ואספר לך סיפור על לקסוס, אירוע שהייתי עד ראיה להתרחשות שלו. ב- IS מותקנים מאחור צמיגים במידה של 245/45/17. צמיג כזה נקרע בדופן והוא לא היה ניתן לתיקון. בבריג'סטון לא היה צמיג זהה למקורי שנסע פחות מ- 10,000 ק"מ והצמיג הרזרבי במידה של הצמיגים הקדמיים.

בעל הרכב פנה למוסך ושאל איפה ניתן להשיג צמיג כזה.

במוסך הוא קיבל את התשובה הבאה:

"אנו מודעים לכך שאצל יבואן ברידג'סטון ישנו חוסר של הצמיגים האחוריים. מכיוון שכך אתה חייב להחליף את שני הצמיגים האחוריים לצמיגים מתוצרת יצרן אחר. צמיג אחד יהיה על חשבונך והשני על חשבוננו (תמורת מסירת הצמיג התקין שפורק)".

זה שירות - בלי תירוצים, בלי התחכמויות, שירות נטו.

פורסם

בהתחשב במי שקמור בחרו כיו"ר - אני בכלל מחרים אותם. והחתימה שלי רלבנטית מתמיד לצערי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

תאמין לי זה קשור במי אתה וכמה כסף יש לך, יש לי חבר שלאבא שלו יש BMW 760 2008 לאישתו יש X5 2008 ולו יש מיני קופר S sidewalk .וכל שנתיים הם מחליפים רכבים ,תאמין לי הם מקבלים שירות של מלכים שהוא בא לשם סושי וקוניאק והוא מקבל הזמנות לאירועים ועוד ועוד .

וזה בגלל שהוא עשיר והם יודעים שהוא כל שנתיים צריך לבחור עם לקנות מהם בכמה מיליונים לבין לקנות ממרצדס או האודי אז הם עושים הכל כדי שהוא ימשיך לקנות BMW .

פורסם
בהתחשב במי שקמור בחרו כיו"ר - אני בכלל מחרים אותם. והחתימה שלי רלבנטית מתמיד לצערי...

i dont care, i dont care

והמבין יבין.

בכל אופן, מישהו רשם כאן יהירות והוא צודק. זה יכול לקרות עם כל מותג. ברגע שהמכירות יתחילו לצנוח, אני בטוח שהיבואן יתחיל ללקק ללקוחות.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מה עוד חדש חבר'ה?

אלו דברים שהיו מובנים מאליהם גם מבלי להתרעם ולהתבכיין. אין מה לעשות - זו דרכו של עולם.

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...