Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שעשה טירונות 02, בגלל שהיה חם הם בקושי עשו מד"סים וגם בר-אור הם לא היו צריכים לעבור.

אפשר להכריז שמד"סים ובר-אור ב02 זה חרטא אחד גדול.

טירונות חוזרת נותנים בעיקר למי שלא התחנך ועדיין מתחצף, עושה בעיות, קיבל כל הטירונות שעות ביציאה/ פק"לים/סגר שבתות ולמרות זאת סורר ומורה.

החומר הלימודי והמבחנים בטירונות ממש בדיחה (למי שיש תעודת בגרות מלאה והוא לא אהבל רציני).

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה יש פה אנשים שעשו טירונות לפני שנתיים אני סיימתי לפני שבוע 02 בזיקים. ומתפוצצים. ואני מקווה לשכוח את המחנה עבודה הזה.

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

אני דווקא זוכר את זיקים לטובה. למרות הצעירות שטחנתי שם והקסאמים שלא פעם נחתו בשטח הבסיס. הייתי חוזר לשם לסיבוב נוסטלגיה. לי יש חוויה טובה מהטירונות. זה החלק הכי מהנה בשירות שלי.

פלוגת "יובל" מחזור מאי 06!

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אגב, למי שמתלונן על זיקים- החלק הכי מעצבן אצלי בטירונות היה לעבוד במדיח בחדר אוכל. למיטב ידיעתי, בזיקים יש מדיחים חשמליים! אין לכם מושג איזה פריווילגיה זאת. במחנה 80 יש מכונה, אבל לא השתמשו בה, ולפי המראה שלה לא הפעילו אותה כבר 20 שנה. אצלנו שטפו ביד, עם סבון כלים. הסבון הזה גרם לכך שבקושי יכולתי להזיז את הידיים מספר שעות (וגם להערכה מחודשת לסבון פלמוליב, שעכשיו אני מבין מה הכוונה כשכתוב עליו "עדין לעור הידיים").

עמית, ששטף בערך 500 צלחות ו500 כוסות עם סבון צבאי איכותי :?.

פלוגה "בז", אוקטובר 07'.

"ai motoare capul doare"

פורסם
עמית, ששטף בערך 500 צלחות ו500 כוסות עם סבון צבאי איכותי :?.

פלוגה "בז", אוקטובר 07'.

מזכיר לי נשכחות :wink:

ניצנים, פלוגה ב' - "בז", אוקטובר 06.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הייתי חייב לעדכן ולשתף אותכם במשהו,

גם אני התגייסתי עם ניב, יצא לי להכיר אותו בבקו"ם,

שנינו כאמור הגענו לאותו בסיס טירונות ואנחנו באותה הפלוגה (אמנם לא באותה המחלקה),

לאחר כמה ימים לתוך הטירונות גיליתי שאחד החברים מהמחלקה שלי מבין קצת במכוניות והתחלתי לשאול אותו מאיפה הידע שלו,

מה מסתבר, גם הוא חבר פורום - neon turtle, שימו לב, 2 חברי קארספורום מתוך 46 חברי מחלקה 2 בפלוגת ויקינגים של בט"ר ניצנים, 3 (כולל ניב) חברי קארספורום מתוך איזה 100איש של הפלוגה.

עולם קטן!

עמרי.

(אגב, השבוע אנחנו מסיימים את הטירונות! :wink:)

פורסם
אני דווקא זוכר את זיקים לטובה. למרות הצעירות שטחנתי שם והקסאמים שלא פעם נחתו בשטח הבסיס. הייתי חוזר לשם לסיבוב נוסטלגיה. לי יש חוויה טובה מהטירונות. זה החלק הכי מהנה בשירות שלי.

פלוגת "יובל" מחזור מאי 06!

וווואו!

הזכרת לי ....

מקס,

פלוגת יובל אוקטובר 07 - כבוד לפז"מ :lol:

אגב,תורנות מטבח בזיקים זה ליגה.

צא לסיגריה עם הטבח,תוך 10 דקות תמצא את עצמך המפקד של החברים שלך :lol: במטבח....

אגב,

גם אצלי בטירונות היה ככה,גיליתי שלאון מקארספורום,עוד בחור בשם אלכס,ועוד כמה חבר'ה שהיו אתי בטירונות גולשים פה...

• תוכן חדש...