Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הלדרמן, לקחתי לטירונות רק כי כבר היה לי אחד, ולא השתמשתי בו הרבה שם, אבל זה כלי מאוד שימושי בלי קשר לטירונות. אחד מהדגמים הפשוטים מומלץ בכל מקרה, לא מאוד יקר (למיטב ידיעתי, את שלי קניתי בחו"ל) ושווה את הכסף.

"ai motoare capul doare"

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זהו שניראה לי שאני התבלבלתי.

לא ניראה לי שאני טממ בסופו של דבר כי לפי מה שהבנתי אני יהיה טכנאי קשר בגדודים וטממ זה משהו אחר לגמרי.

אני טועה?

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

טכנאי קשר זה משהו אחר, כן.

לא משנה מה יהיה התפקיד שלך תדאג לנצל בחכמה את כל שנות שירותך.

פורסם

אם אני לא טועה חיל התקשוב נמנה על מס' החיילות שעברו לעשות את הטירונות ישר בבסיס ההדרכה ומשם לקורס

כמו חיל החימוש

לכן אתה תעשה את הטירונות בבה"ד 7 של חיל התקשוב בצריפין (ישנים בחדרים) ומשם תמשיך לקורס בבה"ד 7

בהצלחה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אם אני לא טועה חיל התקשוב נמנה על מס' החיילות שעברו לעשות את הטירונות ישר בבסיס ההדרכה ומשם לקורס

כמו חיל החימוש

לכן אתה תעשה את הטירונות בבה"ד 7 של חיל התקשוב בצריפין (ישנים בחדרים) ומשם תמשיך לקורס בבה"ד 7

בהצלחה

אלא אם כן, מה שאתה מדבר עליו הוא שינוי שהתרחש בימים/שבועות האחרונים,

תירונות של חיל קשר עדיין מתרחשת בזיקים ובבסיסים אחרים (שמעתי שאולי בניצנים ומחנה 80)

חבר שלי לפני איזה חמישה חודשים התגייס והיה בזיקים, חבר נוסף, סיים תירונות לפני שבועיים שלוש, גם הוא בזיקים. (שניהם חיל קשר כמובן)

דרך אגב, גם אני טכנאי חיל קשר עם ניב :wink:, עוד שלושה ימים .

עמרי.

פורסם

כמו חיל החימוש

בהצלחה

לא בהכרח.

אני עברתי טירונות בניצנים ולאחר מכן קורס בבה"ד 7.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני עברתי טירונות בצפון, תחילת דצמבר, "על רטוב" מה שנקרא, היה ממש קר.

בתוך האוהל זה לא ממש הורגש, הוא היה מבודד יחסית, אבל על הבוקר, השכמה, ומיד א"ג בוקר -

כל כך קר שהאצבעות שלך קופאות כשהן נוגעות בנשק.

מה להביא ?

תחתונים, גופיות, גרביים - הרבה.

כל דבר שיכאב לך הלב אם הוא ייגנב - אל תביא בכלל. יש גניבות כמו כלום, ולאף אחד לא איכפת.

אני השארתי את התיק שלי בבקו"ם סגור, בלי מנעול, במסדר עם המפקד (כולם עמדו ליד התיקים וקראו לי לשנייה הצדה)...

גנבו לי תחתונים צבאיות וגופיות ! :?

הבנת את המסר - תיק נעול כל הזמן, כל דבר יקר ערך - או נשאר עלייך או נשאר בבית.

חוץ מזה - תביא גומיות, סיכות ביטחון, מסקינטיפ שחור לשפצורים, פנס (חשוב מאוד!), געטקס - אם אתה ממש חושש מהקור.

תזכור שזו רק הצגה, התפקיד של המפקדים הוא "לשבור אותך" כדי "לבנות אותך מחדש", ותוך חודש זה יעבור.

יש כאלו שלא זוכרים את זה ונכנסים לדיכאון, אל תעשה את זה לעצמך, זה פשוט לא שווה את זה.

אל תנסה "לנצנץ" (להתחמק מדברים) אבל גם אל תתנדב לדברים יותר מדי (כי אז הכל ייפול עלייך).

וזהו. שיהיה בהצלחה. מר תעלול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

כמו שבטח הרוב יסכימו איתי, הטירונות היא החלק הכי מהנה בשירות, טירונות זו חוויה. אל תפחד מזה - תהנה מזה!

אני ממש מתגעגע לטירונות. אני אחרי כמעט שנתיים בצבא לא הייתי מוכן לחזור למסגרת כזו משפילה (להגיד כן המפקד לא המפקד לאיזה צעיר שנמצא חצי שנה בצבא) אבל ללא ספק זה משהו שצריך לעבור פעם בחיים.

יש אנשים שלצערם עוברים קורסים באמצע השירות ויותר מזה וצריכים להתנהג שוב כמו טירונים כשהם הרבה יותר פזמניקים מהמדריכים בקורס וכאשר זה קורס לא מבוקש + פז"ם גבוה של החייל זה יכול ממש להשביז.

אבל כשאתה חדש בצבא וזה הדבר היחידי שאתה מכיר, אתה תעשה את זה כי אתה לא מכיר משהו אחר.

הטירונות יכולה להיות אחד הדברים שישנו אותך בתור בן אדם, תראה את זה בצורה הזאת.

תהנה והמון בהצלחה!

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
לא בהכרח.

אני עברתי טירונות בניצנים ולאחר מכן קורס בבה"ד 7.

לפי מה שהבנתי חיל התקשוב גם נמנה על אותם החיילות

אני עשיתי טירונות לפני שנה בבה"ד 20 ומשם ישר לקורס המשכתי...

הבנתי שגם תקשוב ועוד איזה חיל עושים את זה

פורסם

מהפה שלך לאללה.

אני ממש , אבל ממש לא רוצה לעשות את הטירונות שלי בזיקים .

חבר שלי נפצע קשה בנפילת קסאם שהייתה לפני כמה חודשים.

תודה לאל שהיום הוא בסדר גמור.

אחרי מה שהיה שם אני לא רוצה ללכת לבסיס הזה.

חבר שלי התגייס אתמול והוא אמר לי שהוא בזיקים ורוב הסיכויים שגם אני יהיה שם בטירונות.

להסתמך על דבר כזה או מה?

ועוד לא קניתי כלום לצבא!!! אני בצרות

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אח שלי כולה חודש..

רוב הדברים לצבא תביא מהבית אין הרבה מה לקנות

אפשר לקנות חולצות וגופיות

פורסם

כמו חיל החימוש

בהצלחה

טירונות בבה"ד 7 ידידי עושות רק בנות :)

ניב אל תשגע את עצמך יותר מדי. בסופו של דבר תעשה טירונות איפה שיגידו לך אין לך יותר מדי בחירה.

את הטירונות תעבור או בזיקים או בניצנים (שזה אותו חרא)

שיהיה המון בהצלחה!

פורסם

סתם מתוך עניין, אם יש אפשרות של זיקים או ניצנים, צריכה להיות גם אפשרות של מחנה 80, לא? הרי 80, זיקים וניצנים הם שלושת הבסיסים של מגל.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...