Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שיש אנשים שפשוט אי אפשר להסביר להם כמה הם טיפשים. אני מתחיל לחשוש שגם בפורום הזה יש אנשים כאלו.

אני חושב שכל מי שרואה (כמוני) את האודישנים לאמריקן איידול (אני רואה רק את האודישנים, נשבע!) יכול להבין את זה. מדהים לראות את אסופת המטומטמים העצומה הזו, שלמרות שכשרון השירה שלהם מקביל בערך ליכולת שלי לרוץ מרתון תוך כדי פיצוח ה-M-theory (על מי אני עובד, אני לא מסוגל לרוץ אפילו רבע מרתון גם בלי לדבר על תאוריית הקוונטים), הם מתעקשים לא רק לבזות את עצמם מול עשרות מיליוני אנשים, אלא גם לא להבין איך יכול להיות שהם באמת לא שרים כמו סלין דיון, אלא יותר כמו פלאטו שרון.

כשאני רואה אותם אחרי שצרחו באופן זוועתי או לא שרו תו אחד נכון, עם מבט המום בעיניים כשסיימון אומר להם שהם היו rubbish, אני באמת לא מצליח להבין - האם יכול להיות שיש אנשים כל כך לא מודעים לעצמם בעולם? כנראה שהם רבים יותר משחשבתי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא מבין על מה הריב, מה שהשר סליחה על המילה מטומטם הזה הציע הוא לא הגיוני!

מדינת ישראל היא מדינה חופשית.

ולכל בנאדם יש את הזכות להתבטא ולחיות כפי שהוא רוצה!

כמו שמישהו יבוא ויגיד עכשיו שאת הדתיים צריך לשלוח לגמילה ! כי לא מתאים לו לראות אותם ברחוב.

מה זה השטויות האלה בכלל?!

תפסיקו להיות ילדים קטנים ואף אחד לא מכריח אותכם להתסכל כשרואים משהו שלא מתאים לכל אחד ואחד פה.

תחשבו רגע איך עלייכם מסתכלים לפעמים כשאתם נמצאים בחו"ל ואף בארץ .

פורסם

מה שהכי עצבן אותי שהוא טען באותו הריאיון בערוץ 10שהוא לא התכוון ל-"שפעת" בתור מחלה, אלא להשפעה.

מעניין באמת איך השפעת משפיעה על העופות...

:evil:

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אין טעם לכעוס עליו כיוון שהוא לא עושה זאת מרוע. רק מבורות ונבערות.

הוא באמת ובתמים משוכנע באיוולת שיוצאת מפיו, ומכיוון שחשיבה עצמאית אסורה שם, אין שום אפשרות שיבין מה אותה מנחה רוצה ממנו.

ככלל, אנשים שיודעים הכל לא יכולים ללמוד שום דבר חדש, ומכיוון שבתורתנו הקדושה נמצא כל הידע האלוהי, אנשי ש"ס לא באמת מאמינים שיש מישהו שיכול ללמדם משהו חדש שהם אינם יודעים.

ניתן לראות זאת, דרך אגב, בכל פעם שכבוד השר אלי ישי בוחר להתבטא בנושאים ביטחוניים, ומתבזה באוזני כל מי שיש מעט בינה בקודקודו.

פורסם

טוב, כמובן שמדובר בטעות קלה בניסוח, שנבעה בעיקר מהעצבנות על חבורת המטומטמים שצוטטה בתגובה שלי.

בהחלט מבין אותך, גם אותי מרתיח כזה טמטום רוע ואטימות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
את דעותיכם החשוכות בדבר מיעוטים שונים בחברה אתם מוזמנים לחסוך מאיתנו.

זה לא הייד-פארק כאן, וחופש הביטוי אינו בלתי-מוגבל.

ברגע שמישהו משמיע דעה קצת שונה מהדיעה שלך, ישר אתה מוציא את מסכת המנהל, חופש ביטוי אעלק. :?

לא מעניין אותי הומואים או לא הומואים, לא אכפת לי את מי הם מזיינים ומתי, שיעשו את זה בבית ולא יחסמו עיר שלמה סתם ככה. מילא אם הם היו בוכים על אפליה או לא יודע מה (וגם אז אין להם מה לעשות הפגנה), אבל זו תהלוכה סתם, מיותרת.

זכות להתבטא? מצויין מחר אני אוסף את ברוך מרזל, וליברמן והולך לצעוד ברחבי סכנין ולצעוק מאזן גנאיים מחבל או מוחמד לא יודע מה, זה הרי מותר...

"מה שאנשים עושים בתוך הבית שלהם הוא העניין שלהם, וכל עוד הם לא מפריעים לי, שיעשו בדיוק מה שבא להם."

צודק, אבל שלא יחסמו לי עיר שלמה בגלל השטויות שלהם, כמו שאני לא חוסם להם עיר שלמה כי בא לי לצעוק מאזן גנאים מחבל או השד יודע מה.

ROOONEEYY

פורסם

גם לי אין בעייה עם דברי הרב, אבל עדיף שלא נכנס לזה אחרי השירשור האחרון שהיה בנושא.

גם לדעתי, מצעד הגאווה הוא עוד סוג של מצעד של אנשים חולים שצריכים קצת צומת לב, אבל שוב לא נכנס לזה.

גם לדעתי, המחלה הזאת היא סוג של מום, ושוב פעם לא נכנס לזה.

אלו דעותיי בלבד.

עדיף לנעול מוקדם מאשר מאוחר.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מי מכיר את הכלבים של פבלוב?

כל כך קל ללחוץ לכם על הכפתור. איפה אתם כשמדברים על רוסים \ הומלסים \ אתיופים \ דתיים \ מתנחלים?

כל הקבוצות המוחלשות לא זוכות לכ"כ הרבה אהדה, אמפתיה, ואכפתיות. רק ההומואים המסכנים זקוקים לעזרתכם.

פורסם
לא מעניין אותי הומואים או לא הומואים, לא אכפת לי את מי הם מזיינים ומתי, שיעשו את זה בבית ולא יחסמו עיר שלמה סתם ככה. מילא אם הם היו בוכים על אפליה או לא יודע מה (וגם אז אין להם מה לעשות הפגנה), אבל זו תהלוכה סתם, מיותרת.

אתה לא קולט, מה? נראה לי שגם אלפי הסברים מנומקים לא יגרמו לך להבין את משמעות הצעדה, ולכן אולי רק זה יעזור לך להבין - מדובר בסה"כ בכמה מאות/אלפים בודדים של אנשים, אשר הולכים במורד רחוב דוד המלך במשך שעה ורבע כדי לחגוג את הדמוקרטיה. באמת, עדיפות שלוש שעות של התבהמות באצטדיון הכדורגל, עם פצועים ונפגעים רבים. אם היו נותנים להם לעשות את המצעד (כפי שמאפשרת הדמוקרטיה), היית שוכח מהעניין תוך שעתיים אפילו אם הוא היה עובר לך מתחת לבית, אבל עשרות אלפי הדתיים שיוצאים להפגין נגדו ברחובות תוך כדי אלימות לא מעטה - הם אלו שלא היית שוכח במשך זמן רב לאחר מכן (והם אלו שחוסמים "עיר שלמה").

גם לי אין בעייה עם דברי הרב, אבל עדיף שלא נכנס לזה אחרי השירשור האחרון שהיה בנושא.

גם לדעתי, מצעד הגאווה הוא עוד סוג של מצעד של אנשים חולים שצריכים קצת צומת לב, אבל שוב לא נכנס לזה.

גם לדעתי, המחלה הזאת היא סוג של מום, ושוב פעם לא נכנס לזה.

אלו דעותיי בלבד.

עדיף לנעול מוקדם מאשר מאוחר.

גועל נפש. ועוד אתה מעז בסוף להגיד שעדיף לנעול. לא - עדיף שכולם יראו כמה אתה נבער! העיקר "ולא נכנס לזה". יודע מה - גם אני חושב שאנשים כמוך חולים ויש להם סוג של מום - אבל לא נכנס לזה! :-P

מי מכיר את הכלבים של פבלוב?

כל כך קל ללחוץ לכם על הכפתור. איפה אתם כשמדברים על רוסים \ הומלסים \ אתיופים \ דתיים \ מתנחלים?

כל הקבוצות המוחלשות לא זוכות לכ"כ הרבה אהדה, אמפתיה, ואכפתיות. רק ההומואים המסכנים זקוקים לעזרתכם.

אם היה כזה בלגן בגלל מצעד של כל מיעוט או קבוצה אחרת הייתי מזדעק לטובתם בדיוק באותה המידה. אני לא הומו ואין לי קשר לסגנון החיים הזה, אבל אם לא נזדעק להגן על הדמוקרטיה נישאר עם חבורת בורים חשוכה שהולכת כעיוורת לאבדון.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

" כשבאו לקחת את הקומוניסטים לא היה אכפת לי, כי לא הייתי קומוניסט.

כשבאו לקחת את היהודים לא היה אכפת לי, כי לא הייתי יהודי.

כשבאו לקחת את ההומואים לא היה אכפת לי, כי לא הייתי הומו.

וכשבאו לקחת אותי, כבר לא נשאר מי שיצעק..."

ואני אשאיר את הקונטקסט למי שמבין באיזו תקופה זה נכתב.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אתה יודע, אני לא רואה סטרייטים עושים מצעדי הגאווה. והומוסקסואליות זה עדיין סטייה מינית

הומוסקסואליות זו לא סטייה מינית וואם זה מגעיל אותך תתגבר.

FAT BASTARD,

סוטה זה מישהו שהוא יוצא מן הכלל.

סטייה נפשית מוגדרת לפי מקצוע הרפואה הרלוונטי (פסיכאטריה) והומוסקסואליות/לסביות לא מוגדרות כסטייה

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה לא קולט, מה? נראה לי שגם אלפי הסברים מנומקים לא יגרמו לך להבין את משמעות הצעדה, ולכן אולי רק זה יעזור לך להבין - מדובר בסה"כ בכמה מאות/אלפים בודדים של אנשים, אשר הולכים במורד רחוב דוד המלך במשך שעה ורבע כדי לחגוג את הדמוקרטיה. באמת, עדיפות שלוש שעות של התבהמות באצטדיון הכדורגל, עם פצועים ונפגעים רבים. אם היו נותנים להם לעשות את המצעד (כפי שמאפשרת הדמוקרטיה), היית שוכח מהעניין תוך שעתיים אפילו אם הוא היה עובר לך מתחת לבית, אבל עשרות אלפי הדתיים שיוצאים להפגין נגדו ברחובות תוך כדי אלימות לא מעטה - הם אלו שלא היית שוכח במשך זמן רב לאחר מכן (והם אלו שחוסמים "עיר שלמה").

אם הם חוגגים את זכותם לדמוקרטיה אז מה עם זכותם של אנשים לא לראות בפרהסיה דברים שמנוגדים לתפיסת עולמם ?

הרי אף אחד אדם לא יכול למנוע מאדם להתגופף עם אדם אחר בביתו הוא בפרטיות.

למה צריך להעביר את זה לנחלה הציבורית ? מה הקשר לזכויות הגאים והגאות ?

כפי שמקומם של יחסי מין הטרוסקסואלים הוא בחדרי חדרים ובצניעות מרובה , למה שדינם של יחסים הומוסקסואלים יהיה שונה ?

למה לא לכבד את השונה ואת זכותו לא לראות גבר חצי עירום מנשק גבר או אישה ממששת אישה אחרת.

דמוקרטיה היא גם זכות הרוב וכשהמיעוט מתעלם מהרוב במרדף אחר זכויותיו

קיבלנו טוטאליטריזם פוליטי (פוליטיקלי קורקט) ומחשבתי.

פורסם

גם אתה לא קולט, מה? נראה לי שגם אלפי הסברים מנומקים לא יגרמו לך להבין את משמעות הצעדה, ולכן אולי רק זה יעזור לך להבין - מדובר בסה"כ בכמה מאות/אלפים בודדים של אנשים, אשר הולכים במורד רחוב מוחמד המלך במשך שעה ורבע כדי לחגוג את הדמוקרטיה. באמת, עדיפות שלוש שעות של התבהמות מול כוחות צה"ל וקריאה שלום עכשיו, עם פצועים ונפגעים רבים. אם היו נותנים להם לעשות את המצעד (כפי שמאפשרת הדמוקרטיה), היית שוכח מהעניין תוך שעתיים אפילו אם הוא היה עובר לך מתחת לבית, אבל עשרות אלפי השמאלנים שיוצאים להפגין נגדו ברחובות תוך כדי אלימות לא מעטה - הם אלו שלא היית שוכח במשך זמן רב לאחר מכן (והם אלו שחוסמים "עיר שלמה").

תחליף את המילים מצעד הגאווה במילים מצעד הימנים קיצוניים. ומעניין מה היית אומר על כך...

אין שום סיבה שבעולם לקיים את המצעד חסר התועלת הזו, ולא, "זכותם" זו לא סיבה מספיק טובה. מחר לי יתחשק לצאת החוצה ולעשות מצעד החרא, לאסוף אנשים ולמרוח אותם בחרא, זה הרי חוקי, אז שמישהו ינסה לעצור אותי. בקיצור אין גבול לשטויות, רק בגלל שהם הומואים זה לא סיבה לקיין מצעד ולזיין לכולם את השכל ולעצבן את כולם. או בקיצור שילכו לצעוד בבאקה א שארקיה או בטייבה, ולא יבלבלו לנו את השכל בשטויות.

ROOONEEYY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...