Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה צריך להחליף/לשנות כדי להרכיב גיר ידני למיאטה אוטומטית שנת 2003 (האוטו בצבע לבן - סתם...)

האם אפשר לחבר גיר 6 הילוכים של מיאטה 2 ליטר ל1.8 שלי ?

פורסם

אני לא יודע לגבי מחירים,אך אני מכיר VR6 שעשתה הסבה מאוטו' לידני,ונוסעת ליגה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

שלום Assaf .

אם אתה מתעניין בגיר ידני , במקום האוטומט , סביר להניח שאתה גם מתעניין בפן הספורטיבי .

אם כך , למיאטה הידנית יש עוד יתרונות על פני האוטומטית למעט הגיר .

ההספק של הידנית מעט יותר גבוה (6 סוסים ושייח\פוני אחד באורווה) .

בסרן האחורי של הידנית לא מותקן דיפרנציאל פתוח כבאוטומטית , אלא דיפרנציאל מוגבל החלקה (הוא לבד מצדיק את הפרשי המחירים) .

השלדה של הידנית קשיחה יותר בעקבות חיזוקי רוחב , הבלמים שלה גדולים יותר והמיתלים שלה קשיחים יותר (היא עדיין סוג של ספינה) - כל אלו הבדלים מורגשים .

בנוסף , הגיר הידני במיאטה הוא גיר שבאמת מהנה לעשות בו שימוש (באופן מספיק כדי להפחיד אותך שאתה נהנה מלשחק במוט שהוא לא חלק מהגוף שלך) .

הנקודה שלי היא , אולי בכל זאת , תשקול מכירה של האוטומטית ורכישה של ידנית , זה שווה את זה .

קשה למצוא NB ידנית , אבל זה אפשרי , ולאחרונה נמכרות כמה במצב די טוב .

קח בחשבון שזה לגיטימי לבקש מעל המחירון לידנית (אם זה שווה או לא זה לא הדיון , אבל אפשרי היום למכור ב-20 מעל המחירון NB ידנית שמורה) .

אם תהיה סבלני , ותיעל את תהליכי המכירה והקנייה , תוכל לצאת בהפרשי עלויות לא יותר גדולים מאלו שהיו יוצאים בהחלפת הגיר בלבד .

בברכה ,

גלעד מאנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

קודם כל תודה על התגובות

מון לייט, הרבה אינפורמציה, מעניינת, ואפילו מאוד מגרה אני חייב לציין

באמת נשמע שמודבר בהבדלים מורגשים והדבר שנשמע נכון לעשות הוא להחליף את הרכב

אבל ככה

קודם כל אני גם קצת עקבתי אחרי שוק הידניות,

3 שעות אחרי שמודעה פורסמה הבחור כבר לא ענה לטלפונים כי הוא מצא קונה...

אלה שמוכרים "נסעו" על המכוניות

המיאטה שברשותי במצב מעולה, עברה 30K ק"מ, נוצצת, עד לא מזמן עוד היה ריח של חדש

עכשיו יש קצת ריח של צמיגים... :-)

ובאמת נראה לי שדיפ מוגבל ישנה פלאים...

וגם הצבע נכון

ככה שיהיה לי קשה לוותר עליה

האם אני יוכל למצוא אחת מפירוק ?

אם לא, מאיפה כן ניתן להשיג את החלקים

ועוד שאלה חשובה, האם אני יוכל לחבר גיר של מיאטה NC

• תוכן חדש...