Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט כבר כמה זמן האם לתת לאחי שהוא עדיין נהג צעיר וחסר נסיון לנהוג מדיי פעם על הקמארו שלי במיוחד לבילויים בימיי שישי הוא משגע אותי, ואני קצת חושש לתת לו מכיוון שהרכב קצת קשה לשליטה ובעל הנעה אחורית עם כוח רב, אני יודע את זה מניסיון אישי כשאני רכשתי את הרכב לפניי כמה שנים, מה דעתכם עיזרו לי להחליט בבקשה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אם אתה רוצה לתת לאחיך לנהוג ברכב- למד אותו עד שתהיה בטוח שהוא שולט בו לשביעות רצונך.

אם יש לך ספק - אז אין ספק, אל תיתן לו את הרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם אתה עדיין לא סומך עליו אין סיבה שתיתן לו גם אם זה רכב מתפרק.

אבל בשביל ליצור בעתיד מצב שתוכל לסמוך עליו קח אותו לכמה סיבובים איתך על האוטו ותראה את המצב, וככה אחריי שתראה איך הוא משתלט תוכל לתת לו בלב שלם.

Toyota Yaris TS

פורסם

לדעתי תתחיל איתו בנסיעות , שב לידו באוטו תן לבחורצ'יק לנהוג.

תסביר לו כמה דברים ולאט לאט אחרי שהוא יתרגל לאוטו , לדעתי תוכל לסמוך עליו.

אבל אל תשכח שיציאות עם חברים , זה בדרך כלל פוזה = דברים לא טובים שיכולים לקרות לאוטו!

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אני מאז ימיי ההתלמדות שלי לא היה לי מצב מסוכן אחד(טפו טפו טפו) מצד שני יש לי חברים שאחרי חודש שהם נוהגים לבד, אבא שלהם נוסע באוטובוס לעבודה.

אם הוא נוהג בסדר אז לא נראה לי שיש בעיה

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אתה מכיר את אחיך הכי טוב. בלי קשר לניסיון הנהיגה שלו - אם אתה חושש שהוא עלול לנסות לעשות פוזות עם הרכב (ואם הוא רוצה אותו דווקא לימי שישי עם החברים) אז בפירוש עדיף שלא תתן לו לנהוג.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא הייתי רוצה להעלות מהותית את הסיכוי שאחי יהיה מעורב בתאונה.

השאלה אם אתה גם מרגיש ככה.

זה רלוונטי אם הוא עדיין נהג של "יאללה בלאגן בא ניתן בגז", כי זה רכב שבכל שניה אפשר להלביש אותו על עצם אחר גם אם לא רוצים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

קח אותו בתור התחלה למגרשים רייקים ,תתאמנו קצת . תלמד אותו ,אחר כך תן לו מידי פעם סיבוב לחברים באמצע שבוע ,ולסוף שבוע לא הייתי נותן אף פעם כי ברור מה קורה ליד פאבים .....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

כולם נגד,אם הייתי אחיך לא הייתי מדבר איתך,אחרי עינוי כזה:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

גם לדעתי אם יש סיכוי כלשהו שהוא ירצה להרשים ולעשות פוזה עם הרכב זה תמיד יגמר רע.

תצאו לסיבוב כשהוא נוהג ותראה איך אתה מרגיש לידו כשהוא נוהג, אם הוא בשליטה מלאה או שהוא עדין לא מתאים ולא שולט מספיק כדי לקבל את הרכב לנסיעה לבד.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

כמו שאמרו קודמי, כל עוד אתה בטוח שהרכב קשה לשליטה אל תתן לו לנ הוג עליו לבד, תן לו לנסוע אליו במגרש ושיראה בעצמו ושגם אתה תראה שאין בעיה להשתלט על הרכב ואז תן לו לנסוע קצת לבד (עדיין לא בסוף שבוע) ורק אז כשתיהיה בטוח (וגם כשהוא יהיה בטוח ) תן לו אותו לסוף שבוע (אבל תזהיר אותו שדיר באלק).

פורסם

תזכר בתקופה שלך כשהיית נהג חדש ואבא שלך או מישהו אחר ישב לידך ואתה נהגת.

זוכר איך נהגת ?

סביר להניח שנהגת כמו זקנה בת 80 עם בעיות ראייה שלא עוברת את ה-40 קמ"ש מתוך פחד לעשות איזו טעות....

אז סביר להניח שככה גם אחיך ינהג ליידך,כי אין מה לעשות,תמיד נהג צעיר יינהג בצורה מתונה כשהוא ליד מבוגר ממנו, וברוב המקרים כשהוא ינהג לבדו הוא "יינסה" דברים חדשים.

זו הסיבה שבניגוד לשאר התגובות פה שתומכות בלתת לו כמה סיבובים איתך ואז לבד,אני חושב שבלי קשר לכמה סיבובים תתן לו יחד איתך,הרכב גדול עליו (מבחינת העוצמה,ההנעה,ההתנהגות).

אם הייתי במקומך,בכיף הייתי נותן לו לנהוג כשאני איתו יחד,ולו רק כדי לתת לו הרגשה טובה,אבל במקביל הייתי מסביר לו בצורה עדינה שאתה לא תיתן לו את הרכב לבד,לא מהסיבה שאתה פוחד לשלמות הרכב,אלא כמובן מהסיבה שאתה דואג לשלומו כי זה רכב בלתי צפוי ולא מתאים לנהג חדש וחסר נסיון,כי עם כל הצער במקרה של תאונה האוטו זה רק כסף,אתה לא רוצה לשמוע שחס וחלילה קרה לאחיך משהו וזה יהיה על המצפון שלך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לא לא ולא הנעה אחורית המון פוזה גיל הטיפש עשרה המון כוחות סוס חבל על החיים שלו ... שיחכה בסבלנות תיתן לו לאט לאט איתך ביחד לא כול אחד יכול לתפוס אמריקאית הנעה אחורית בידיים אני לא הבנתי את זה עד שעליתי על הטרנס של דוד שלי 5.7 גם הוא לא נתן לי ואף פעם לא הבנתי למה עד שעליתי לרכב כשמלאו לי 24 והוא החליט שאני מספיק בוגר ....

בעבר:

פיזו 205 TOP XRI

סיטרואן GT/GTI/SPORT

פיזו 306 XT 1.8 כיום ZX 1.4

פורסם

אחיך

אתה מכיר אותו יותר טוב מכולנו.

אם הוא בחור אחראי, מחושב, שלא מושפע מהסביבה, אין שום סיבה לא לתת לו את הרכב למידי פעם.

מאידך אם הוא בחור שלא יציב מחפש "אקשן ו "פוזה" מול החברים, שימשיך לנסוע עם מוניות בערב שישי עם החברים שלו, תחסכו הרבה כסף על תיקונים.:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...