Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטור מצה"ל

bkantor
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיימתי בצפר (בצפר = בית ספר) השנה.

לא גייסו אותי לצה"ל עקב בעיות רפואיות, ולא שאני המצאתי הן פשוט קיימות.

עכשיו אני בהתלבטות קשה מאוד אם לעשות שנת שרות או ללכת ללמוד באוקטובר.

אני מעדיף להתחיל כבר ללמוד באוקטובר אבל חבר שלי אומר לי שאם לא עושים צבא אחרי זה יהיו הרבה

בעיות עם קבלת משכנתא וכל מיני הטבות נוספות.

השאלה היא, אם לא גייסו אותי לצה"ל עקב בעיות רפואיות זה נחשב כמו כל משתמט אחר?! ובאמת יעשו בעיות עם זה בעתיד?!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם לא שירתת אז לא שירתת ולא משנה הסיבה לצורך הזכויות.

אני חושב שכדאי לך כן להתנדב כי זה יתן לך המון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא שמעתי על זה שעושים בעיות ואני מכיר מהלימודים כמה שלא עשו צבא

צבא זה טוב לך בתור בן אדם וטוב לנו בתור מדינה, אלא אם באמת אתה תסבול

שנת שירות יכולה להיות מאוד מועילה, ולא דווקא בצבא, אלא גם בשרות לאומי שיש לו יותר אופציות והם לא פחות מועילים בדברים מסויימים לחברה

בוא נגיד ככה, אם אתה יכול לנהוג, לצאת ביום שישי, לעבוד מחוץ לבית כמה שעות ביום, ללכת.

אז אתה יכול לתרום קצת , לא?

צה"ל משחרר על דברים שהוא לא רוצה לקחת אחריות

פורסם

שווה לעשות שנה אחת של שירות לאומי.

יש לי חבר שעשה שירות לאומי במוסד ממשלתי נחשב, אחרי שהוא סיים את השנה הוא המשיך לעבוד שם בשכר ותוך כמה זמן כבר ימצאו לו תקן אני מאמין.

אז יצא לו טוב, ואם אתה מתכוון ללמוד אז אפשר תוך כדי באוניברסיטה הפתוחה, ככה גם תממן לעצמך את הלימודים וגם תהיה לך הכנסה קבועה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

גם ממליץ לך להתנדב למסגרת הנראית לך ביותר.

זה ייתן לך המון בהמשך, הן מבחינה פורמאלית והן מבחינה אישית.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם אני בהחלט בעד התנדבות, ורצוי יותר משנה.

ביחד עם בתי שעושה שירות לאומי יש גם מתנדבים מהסוג שלך והם תורמים המון, וגם לעצמם.

פורסם

גם אני בעל פטור רפואי משירות צבאי.

ניסיתי להתקבל למודיעין, עשיתי כמה מיונים אך לא עברתי.

לא יודע מה לעשות, השנה אני מסיים י"ב.

עד איזה גיל אני כול להתנדב לשנת שרות?

והאם אני יכול להתנדב גם בעוד כמה שנים, נגיד אחרי האוניברסיטה.

פורסם

אין ספק ברמת התרומה של החבר'ה של שירות לאומי, אבל מאחר ואני תועלתנית הייתי מציעה להתנדב לאותה תקופת זמן שבין סיום הלימודים בתיכון לתחילת הלימודים באוני'.

מצד שני, מאחר ובשנה הקרובה הולכות להיות הרבה בעיות עם האוני' בעקבות השביתה הנוכחית - הייתי מציעה לך לדחות את תחילת הלימודים וכך במידה ותרצה - יש לך מספיק זמן לעשות שירות לאומי מלא.

גילוי נאות - אני פטוריסטית רפואית, לא התנדבתי בשירות לאומי, אבל עשיתי כמה חודשים של התנדבות במסגרת שהתאימה לי מאוד.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
הייתי ממליץ להתנדב לצה"ל

בתור מה - פטוריסט שעבר את התהליך ויודע מה האופציות של בעלי פרופיל 21 בצבא?

כששחררו אותי למען האמת רציתי להתנדב. אבל אך ורק בתנאי שיאפשרו לי לעשות מסלול עתודה. אמרו לי שאין דבר כזה, אז אמרתי תודה רבה והלכתי הבייתה.

מסקנה - אם להתנדב לצבא, אז למסגרת שלא תבזבז לך 3 שנים אלא שלפחות תתרום לך משהו שיעזור לך בהמשך (יש מספיק פקידות בצבא).

פורסם

אני מכיר פטוריסט אחד שהתנדב ושירת בגלילות ולא בתור פקידה....

אם קיבלת פטור ,ואין לצבא משהו סביר להציא לך ,פנה לעמותת שלומית ,ותתנדב לשנה שנתיים.

קודם כל בשביל ההרגשה שלך ,שכמו רוב החברה פה גם אתה תרמת .

עדיין אחרי שנה שנתיים התנדבות תוכל להתחיל ללמוד לפחות שנה לפני שאר בני המחזור שלך.

בהצלחה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
אני מכיר פטוריסט אחד שהתנדב ושירת בגלילות ולא בתור פקידה....

אני מכירה יותר מאחד כזה. הכוונה הייתה שלטעמי אלא אם אתה מתנדב לתפקיד שאתה בטוח שתוכל להפיק ממנו איזושהי תועלת בנוסף לתועלת שהצבא יקבל ממך, בבקשה. להתנדב סתם למטרת תפקיד לא ידוע - BIG NO NO.

פורסם

גם אם אתה לא בתפקיד שאתה מרוצה ממנו אתה צריך לשרת

בדיוק.

Blue Jay אשמח אם לא תקטלי תגובות באופן אוטומטי מכיוון שאת לא המומחית מס.1 להכל.

אם הציעו לך את האפשרות להתנדב וסירבת את שווה וזהה לשאר המשתמטים.

גם פקידה בקרייה (בגיוס חובה) מרגישה שהיא שורפת זמן יקר אבל אם היא תפברק בעיה רפואית ותשתחרר זה לא יראה יפה.

מצד שני, אם את (או אני, או כל אחד) יכולים לעשות תפקיד למען המדינה חרף מוגבלויות רפואיות (כאלה ואחרות)

ומוותרים על הרעיון רק מכיוון שהוא לא מעניין מספיק - זה בזוי, מביש ומעמיד את כלל האוכלוסיה שלנו כעם, באור שלילי.

בנוסף, מתנדבים זכאים לתנאי ת"ש שכל סדירניק היה חולם עליהם כך ש(כמעט) כל אחד יכול לתת את חלקו.

"I teach the fools some basic rules"

• תוכן חדש...