Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש רכבים שמתחת למיכל הדלק מתחת לרכב ניתן לפתוח את המיכל ולהוציא אתהדלק החוצה

במקרה למשל של סולר במקום בנזין

אבל רק לשאוב.

כל עוד לא תבלע את זה, אתה לא תמות מזה. אבל אתה תיהיה חייב לצחצח שיניים.

ג'ימיניב!

פורסם

אם יש להם משאבת דלק חשמלית באוטו פרק טאת הצינורית שממגיעה למנוע וברגע שתפתח סוויצ' הדלק יתחיל לזרום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קח צינור שקוף באורך מטר וחצי, תכניס למיכל ותנשוף פנימה,(אם אתה שומע בועות אז הגעת לדלק),תשאב (אפילו ריח של דלק אין) ואז, אתה רואה מתי הדלק מתקרב, אתה שם בג'ריקן, ומוציא את הצינור, כשאתה מסיים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
אם יש להם משאבת דלק חשמלית באוטו פרק טאת הצינורית שממגיעה למנוע וברגע שתפתח סוויצ' הדלק יתחיל לזרום.

סביר להניח שבליאנה המשאבת דלק עובדת עם חמור שמסתובב כל היום כשהוא רתום לעומד חשמל שמיסתובב על צירו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
תזכור,במכוניות חדשות לא תוכל לשאוב דלק,

יש מסננת שממקומת שמה,שמונעת מהצינור להיכנס,נגד גניבות כנראה

אני מדגיש שאני לא מבין בזה במיוחד

אם הכוונה שלך שלאוב מאוטו אחר,אני לא יגיד לך,כי יש מליון דרכים מאוד פשוטות לעשות את זה,אבל זה לא המקום פה.אם זה המיכל שלך,הכי פשוט תפרק אותו,אם זה טויוטה קורולה מהדגמים החדשים,מה שיוצא מהמיכל דלק שלך,נראלי הברז דלק זה נקרא,נמצא מתחת לתא המטן,קרוב לגלגל הימני אחרוי,אתה תראה זה מאוד בולט,אתה מפרק אותו בצורה מאוד פשוטה!,רק תזהר שלא ישפך עליך

אכן יש רשת שמונעת מלהכניס את הצינור עד הדלק במיכל ולכן לא היתה לי ברירה ונסעתי במונית עם גריקן ובכך פטרתי את הבעיה

תודה על העיצות, למדתי והשכלתי

פורסם

בואנה, רעיון גדול. למה לא חשבתי על זה קודם? :puppydoge

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

עד שהוא יבא, לא חשבת על זה קודם כי בדרך כלל החיבורי דלק הם יחסית די קשים לפירוק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

למה להתאמץ?

יש את השיטה שכתבתי ומניסיון של כמה פעמים אף פעם לא מגיע דלק לפה או ריח.(אם יש רשת תשכחו מזה)

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
בואנה, רעיון גדול. למה לא חשבתי על זה קודם? :puppydoge

כי אם זה אוטו עם הזרקת דלק אז זה יהיה סיפור לא פשוט לנתק את המשאבה ולשאוב דלק.

מה גם שזה תלוי במיקום המשאבה...

בסובארו שלי הייתי עושה את זה הרבה ברכבים חדשים אין סיכוי שאני אתעסק עם זה,יותר מידיי עבודה.

בקיצור לנסוע עם רכב וגריקן ולהביא כמה ליטר הבייתה הוא הפתרון הפשוט ביותר.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

אכן הפיתרון הפשוט והבטוח ביותר הוא לנסוע ברכב או במונית עם גריקן ולמלות כמה ליטרים וזה מה שעשיתי בסוף, ובנוסף כפי שכבר ציינתי אי אפשר להכניס צינור עד הדלק שבמיכל כי יש מחסום מרשת באמצע הדרך,ככה שהשיטה של שאיבה בעזרת הפה כבר לא רלוונטית ברכבים חדישים

פורסם
תן לי לנחש, יש להם ליסינג ?

חייב להודות - נוסע 4 שנים ברכבי ליסינג (תודה לאל ולממשלת ישראל בקרוב מפסיק עם המנהג הזה) ואף פעם אחת אפילו לא עלה בדעתי הרעיון:shock::roll::idea:

אולי אני תמים / נאיבי או סתם שומר חוק לפעמים

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

יש הבדל בין להעלות על דעתך לבין לבצע, במקרה כזה אתה פשוט ממש חכם (בלשון סגי נהור).

תם ונשלם תודה לבורא עולם (יאללה מי נועל?).

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...