Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטמפרה שלנו הדשבורד, כל הפלסטיקה למעלה שבורה... יעני לא כולה, רק מה שלמעלה... אפיה שהכפתורים וכו זה בסדר גמור...

בכל מקרה, למישהו יש מושג כמה יעלה לי להחליף את כל הדשבורד הזה? שלא יהיה שבור כמו שהו..?

ועוד שאלה על הדרך, האם זה אפשרי לשים הגה כח ברכב שאין לו הגה כח? כמו בטמפרה 92 שלנו? אם כן אז כמה זה עולה בערך?

תודה רבה מראש.

פורסם

דשבורד מפירוק אני מעריך יעלה לך 500-600 שקל כולל עבודת הפירוק מהרכב שממנו אתה לוקח.

הבעיה היא עלות העבודה על פירוק הדשבורד הישן שלך+עלות הרכבת הדשבורד החדש, יכולה להגיע בכיף ל 700 שקל +

פורסם

זאת לא המחשה טובה כי בתמונה זה הפיאט 500 החדשה.

בפיאט טמפרה יש מסגרת פלסטיק גדולה שבתוכה נמצא לוח השעונים עצמו ואני משער שזה מה שסדוק וזה אינו הדשבורד.

אם תוכל להעלות תמונה אז הכל יהיה מוחשי יותר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תודה רבה על התשובה.

וכן, המסגרת הפלסטיק הגדולה, שבתוכה כל השעונים, סדוקה לכל אורכבה מלמעלה...

יש למישהו אולי מושג כמה יעלה להחליף דבר כזה?

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ את ההודעה שוב:

מחפש מוסך, עדיפות לדרום (תושב שדרות), שיוכל לסדר לנו את הפאנל הסדוק בפיאט טמפרה 92 שלנו, משהו מפירוק מצידינו.

מדובר על פיאט טמפרה שנת 1992 דגם ה1400.

כמו כן אשמח לקבלת חוות דעת מחיר של פירוק+הרכבה+הפאנל עצמו מפירוק.

תמונה להמחשה:

wol_error.gifתמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 800x594 והיא שוקלת 82KB.20109920ct8.jpg

הפאנל סדוק בצורה בינונית לכל אורך הפס האדום, וכרגע מוחזק ע"י "סלוטייפ" חזק.

תודה רבה מראש!

פורסם

אם אתה מוכן להגיע לצפון (או שיש לך בנאדם שיכול להביא עבורך) - אני אוכל להשיג לך אחד כזה במצב תקין.

אצלנו יש המון פירוקיות בגליל, והמחירים נמוכים.

צור קשר אם אתה מעוניין.

פורסם

אשמח לקבל חוות דעת לגבי העלות, כמה לדעתם זה עלול לעלות? החלק עמו+פירוק+הרכבה.

בשלושת הפירוקיות נאמר לי משפטים בסגנון של "תבוא לפה ונדבר על מחיר".

• תוכן חדש...