Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיקרון זה פעם בשנה\20K אבל אולי עדיף לפני, בהתחשב בזה שפילטר דלק, אוויר ושמן הם תחליפיים?

(קליאו 2001 1.4 16V)

פורסם

אתה יכול להחליף מתי שאתה רוצה.

אבל, אם היצרן המליץ לעשות זאת פעם בשנה או 20K ק"מ, ורכבך סטנדרטי ולא עבר שינויים כאלה ואחרים אשר

יכולים לגרוע או להשפיע לרעה על מצב מנוע הרכב ושאר מכלוליו- אני לא רואה שום צורך לחרוג מהוראה זאת.

אלא אם ברצונך לבזבז עוד כסף.

מה שכן אסור לעשות הוא לחרוג מתקופות הממלצה של הטיפולים מכיוון שאז כן נעשית פגיעה, מינייטורית או גדולה יותר,

ברכב אשר תשפיע בעתיד ומשפיעה גם על צריכת דלק לקוייה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

מצטרף להמלצה. אין צורך לעשות טיפולים בתדירות גבוהה יותר ממשנקבע ע"י היצרן. זה לא יפריע כמובן, אך חבל על הכסף.

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם

המלצות היצרן מתייחסות לשימוש בחלפים מקוריים.

אם אתה לא משתמש בשמן סינטטי מלא, רצי להחליף אותו אחרי 10 או 15 אלף.

אני גם לא הייתי משאיר פילטר שמן תחליפי 20 אלף ק"מ ברכב.

בשימוש בחלפים לא מקוריים, בהחלט יש מקום לקצר את מרווח הטיפולים.

פורסם

קצת לא קשור, אבל יש שמועות (די מדוייקות האמת) שחלק מהמוסכים המורשים משתמשים בעצמם בחלפים תחליפיים... שמאוכסנים בתוך אריזות "מקוריות"..

וקצת קשה להבדיל, אצלי בקליאו למשל יש פילטר שמן תחליפי.. והם באם באותו הצבע אפילו של המקורי! מצחיק אבל גם עצוב..

סתם קצת חומר למחשבה..

:wink:

Renault Clio 1.4 carb. mk1 1993 manual

מחפש קרטר (וחלקי מנוע חיוניים אחרים) במצב טוב למנוע אנרג'י 1.4 קרבורטור של רנו קליאו. בה"פ.

• תוכן חדש...