Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

DEXTRON 3 זה לממסרה אוטומטית מה שאתה צריך זה שמן בצמיגות SAE 75W-85 והכי טוב של TUTELA מה שמומלץ על ידי פיאט ניתן למלא במוסך מורשה בעלות של בערך 120-150 ש"ח.

או לקנות שמן בצמיגות הנ"ל מכל חברה אחרת ולמלא לבד(די קשה למצא).

כמו כן היה לי ניסיון מצויין עם ה שמן סינטטי מלא של VALVOLINE בצמיגות 75W-90 אומנם לא לפי הוראות יצרן אך הגיר עם השמן הנ"ל נהיה ממש חמאה ונשאר כך גם לאחר זמן שימוש ממושך.

שמן 80W90 לא מתאים לגיר הנ"ל.

פורסם
DEXTRON 3 זה לממסרה אוטומטית מה שאתה צריך זה שמן בצמיגות 75W-85 והכי טוב של TUTELA מה שמומלץ על ידי פיאט ניתן למלא במוסך מורשה בעלות של בערך 120-150 ש"ח.

או לקנות שמן בצמיגות הנ"ל מכל חברה אחרת ולמלא לבד(די קשה למצא).

כמו כן היה לי ניסיון מצויין עם ה שמן סינטטי מלא של VALVOLINE בצמיגות 75W-90 אומנם לא לפי הוראות יצרן אך הגיר עם השמן הנ"ל נהיה ממש חמאה ונשאר כך גם לאחר זמן שימוש ממושך.

שמן 80W90 לא מתאים לגיר הנ"ל.

תודה על התשובות

אז העדיפות הראשונה היא ל-75W-85 כפי הוראות היצרן,אולם כמו שאתה אומר גם של חברת VALVOLINE בצמיגות 75W-90

יעשה את העבודה אפילו יותר טוב.אמת?

מה הפירוש SAE?

והאם השמנים שציינת לעיל אמורים להיות חצי סינטטיים או סינטטי מלא?

בתודה מראש

שי

פורסם

ה VALVOLINE יש סינטטי ויש חצי אני השתמשתי בבסינטטי מלא .

ה75W85 של TUTELA אני לא יודע איזה שמן זה אך אתה יכול לבדוק באתר אינטרנט שלהם אם זה מעניין אותך,

לדעתי עדיף להשתמש בשמן המומלץ על ידי היצרן שהוא ה TUTELA.

אני השתמשתי ב VALVOLINE כי מחוץ למוסכי פיאט לא מצאתי את הצמיגות המתאימה ובמוסכים הם מחזיקים את השמן בחביות ולכן לא ניתן לקנות בנפרד, כך שקניתי 2 מיכלים של ווליין לניסיון ומלאתי בבית לבד (מטעמי חסכון בלבד).

ובסוף אפילו הייתי מרוצה מהשמן.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ומה בנוגע לפיאט אונו?

ואיפה בכלל נמצא הפתח??

לא מצאתי... :(

אני כבר לא "חדש בפורום"!!! אני "נהג חדש"!!

נהג חדש???? אני???!!! :brickwall:

לא!!!!

• תוכן חדש...