Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות בקשר לטיימינג למאזדה לאנטיס 2003

רובניקו
שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן, רציתי לדעת אם מישהו יודע עד כמה זה דחוף שאני יחליף את הרצועה ב90K אני כבר עברתי את זה השאלה אם הרצועה מחזיקה יותר ו90K זה סתם מרחק ביטחון או שזה ממש דחוף.

מישהו יכול להגיד לי אם החלפת טיימינג זה משהו מסובך שלא כדאי לבצע במוסך לא מורשה?

והאם מישהו מכיר מוסך באזור חולון (עדיף), אזור, בתים , תל-אביב אמין שמבצע את הטיפול במחיר טוב יחסית?

כמובן שאשמח לשמוע מה המחיר הממוצע.

חשבתי גם לבצע את החלפת טיימינג (רק את הרצועה במוסך מורשה) ואת שאר הטיפול של החלפת שמנים וכו' במוסך אחר לא מורשה האם אתם חושבים שזה שווה ויחסוך משהו, או שזה סתם טרטור?

תודה לעוזרים ומצטער על השאלות המרובות פשוט לפי מה שקראתי פה בפורום החלפת טיימינג נראה משהו מסובך שיכול לדפוק הרבה דברים במידה ולא עושים אותו כמו שצריך, ואני מטיבי (לא מבין ממש בטיפולים) פחדן.

תודה מראש עוד הפעם,

ראובן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מומלץ לבצע החלפת רצועת טיימניג במוסך מורשה או במוסך שמכיר היטב את הרכב. החלפת הרצועה היא עבודה למקצוענים ולא לחובבים.

בזמן ההחלפה בודקים את מצב המשאבת מים+מותחני רצועה.

חפש בפורום את מוסך זיסו בתל-אביב או אורן שירותיי רכב בחולון שניהם מומחים למאזדה וחברי הפורום.

מומלץ להחליף את הרצועה בהקדם האפשרי ולא לדחות אפילו ביום אחד ולבצע את כול הטיפולים הנוספים באותו מוסך בכדי למנוע ממך את 'הסבל' של לרוץ ממוסך אחד למשנהו.

http://www.musach.co.il/details.asp?id=333

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=889

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדרך כלל הרצועת טיימינג של מאזה לאנטיס עם מנוע BP (בשנים 95-98) הרצועה יכולה להחזיק כ60K נוספים!.

וגם במנוע BP קריעת הרצועה לא תיגרום נזק למנוע.

לא יודע לגבי לאנטיס 2003 אבל פנה בהקדם האפשרי להחליף את הרצועה, שלא יגרם לך נזק כבד.

ותחליף לרצועה מקורית בלבד! ורצוי לעשות זאת במוסך מורשה עם חלקים מקוריים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

לא משנה מי יעשה את העבודה ואיפה,תוודא שמרכיבים רוצעה מקורית ואך ורק מקורית! החלפיות נקרעות בדגם הזה משום מה.

אורן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נפח מנוע ?

ב-1600 לא כל-כך דחוף אך ב-1800 וב-2000 אל תשתהה יותר מידי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה על התגובות, רציתי לשאול עוד הפעם אם יש לכם ידע לגבי מה המחיר הממוצע של טיפול (רצועה + טיפול 90K), והאם רצוי להחליף גם מחזירי שמן ומשאבת מים עכשיו שאני מבצע את הטיפול גם אם הם לא נוזלים?

ואגב הנפח מנוע הוא 1600 סמ"ק (כמובן)

תודה,

ראובן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל תודה על התגובות, רציתי לשאול עוד הפעם אם יש לכם ידע לגבי מה המחיר הממוצע של טיפול (רצועה + טיפול 90K), והאם רצוי להחליף גם מחזירי שמן ומשאבת מים עכשיו שאני מבצע את הטיפול גם אם הם לא נוזלים?

ואגב הנפח מנוע הוא 1600 סמ"ק (כמובן)

תודה,

ראובן

מחזירי השמן של הטיימינג לא יקרים וזאת טעות לא להחליף.

ביגלל שאתה ב90K אז חובה להחליף משאבה כי תוך 30K היא בטוח תתחיל לנזול ותעשה בעיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6101 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...