Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליטת רדיו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן, מאוד חשוב שהד היוניט יהיה מסוג טוב, המכשירים האסייתיים הזולים אינם משתבחים באיכות קליטת רדיו.

באם הרדיו איכותי , יש לבדוק שמחבר האנטנה לרדיו (ההד יוניט) מחובר. לחילופין, לבדוק שאנטנה ומחבר מאחור תקינים ואין קצר כשלהו בהם.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יתכן ופיוניר או קנווד ואחרים היו מבצעים קליטה טובה יותר. יש לאבחן האם המכשיר קולט לא מספיק טוב או בעיה אחרת או שילוב של שניהם.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בדוק שוב את החיבורים טוב אפילו בעזרת אום מטר ובדוק גם חיבור תקין לשלדה של הרכב.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם
יתכן ופיוניר או קנווד ואחרים היו מבצעים קליטה טובה יותר. יש לאבחן האם המכשיר קולט לא מספיק טוב או בעיה אחרת או שילוב של שניהם.

דני

דני, איך הקליטה של ה- ALPINE לעומתם ?

פורסם

העלתם כאן נק' מעניינת. הרי ברור ששידור רדיו לא באיכות של דיסק. במערכות איכותיות שמים לזה לב.

אבל יש מכשירים (לדוג' הרסיברים של ROTEL, לפחות אלו שאני שמעתי) שהאיכות שלהם טובה משמעותית. שמים לב שזה רדיו, אבל זה לא מפריע ברמות שאי אפשר לשמוע.

איך אתם מסבירים את זה? הקליטה של פיוניר ממש לא משהו, אגב. של בלאופנקט נחמדה. איך באמת הקליטה של אלפיין? אותי זה פשוט מעצבן לקנות מכשיר יקר (כמו שלי, שבזמנו לפחות היה יקר) ולגלות שהקליטת רדיו בינונית.

השאלה: למי יצא לשמוע במערכת איכותית (לא רק HU איכותית) רדיו באיכות סבירה, ואיזה מכשיר זה היה?

תודה

פורסם
העלתם כאן נק' מעניינת. הרי ברור ששידור רדיו לא באיכות של דיסק. במערכות איכותיות שמים לזה לב.

אבל יש מכשירים (לדוג' הרסיברים של ROTEL, לפחות אלו שאני שמעתי) שהאיכות שלהם טובה משמעותית. שמים לב שזה רדיו, אבל זה לא מפריע ברמות שאי אפשר לשמוע.

איך אתם מסבירים את זה? הקליטה של פיוניר ממש לא משהו, אגב. של בלאופנקט נחמדה. איך באמת הקליטה של אלפיין? אותי זה פשוט מעצבן לקנות מכשיר יקר (כמו שלי, שבזמנו לפחות היה יקר) ולגלות שהקליטת רדיו בינונית.

השאלה: למי יצא לשמוע במערכת איכותית (לא רק HU איכותית) רדיו באיכות סבירה, ואיזה מכשיר זה היה?

תודה

איזה מכשיר רכשת ?

• תוכן חדש...