Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התמונה בסמלון שלכם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוולקן שהייתה לי, מהתקופה שהיינו כל שישי במטווח :)

רכב מדהים! קניתי אותה רק לנסיעות פאן (אני לא ממש צריך אוטו) - וכשראיתי שהיא עומדת בחנייה 99% מהזמן - מכרתי. :( העובדה שאני סטודנט תפרן רק תרמה להחלטה. מדהים איך בכל-כך מעט כסף אפשר לקנות יופי של רכב.

עד שלא יהיה לי משהו ראוי בחנייה (זה בתכנון ;-)) הסמלון לא יוחלף.

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדיזלית הגודשת והסקסית שלי :-D

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

ביטוי להרגשתי לגבי מצב הכבישים בארץ, וציבור המשתמשים בהם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
הוולקן שהייתה לי, מהתקופה שהיינו כל שישי במטווח :)

רכב מדהים! קניתי אותה רק לנסיעות פאן (אני לא ממש צריך אוטו) - וכשראיתי שהיא עומדת בחנייה 99% מהזמן - מכרתי. :( העובדה שאני סטודנט תפרן רק תרמה להחלטה. מדהים איך בכל-כך מעט כסף אפשר לקנות יופי של רכב.

עד שלא יהיה לי משהו ראוי בחנייה (זה בתכנון ;-)) הסמלון לא יוחלף.

אז עכשיו שנתיים תישאר עם אותו סימלון? :lol:

אם אתה רוצה אני מוכן להלוות לך את הרכב שלי (רק תעשה טובה תנקה את הפילטר על הדרך)

פורסם
שני פלחים של תפוח עסיסי במיוחד...

אתה מכיר את התפוח אישית אישית או אישית וירטואלית? :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אכפת לכם לעשות מקלחת קרה לפני שאתם מתיישבים על הפורום?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

קטע מתוך הקליפ BIG IN JAPAN של להקת ALPHAVILLE.

שיר שאני מאוד אוהב וגם הקליפ עשוי היטב כמו שקליפ משנות ה80 צריך להיות, לפני שהיו מחשבים ואפקטים מיוחדים.

Nothing runs like a Deere.

פורסם

יום בהיר אחד הלכתי לטייל באחו.

מרחוק עיניי הבחינו במספר איביזות המטיילות להן, התקרבתי מעט והבנתי שאין מדובר במספר איביזות מצומצם אלא בעדר איביזות שלם!

צפיתי בהן להנאתי, עד שלפתע... הגיחה מקצה הגבעה עונדה!

האיביזות נבהלו ודהרו למקום מוגן...

חוץ מאיביזה אחת, שהמשיכה ללחך עשב ולא התייחסה לעונדה אשר התקרבה אליה, למרות המשקל הרב שהעונדה סחבה על עצמה: הכנף האימתנית על אחוריה, טמבונים לתפיסת חתולים וטון פיברגלס עליה אשר ככול הנראה הגן עליה מפני טוב טעם.

כאשר העונדה המאיימת הייתה במרחק 250 מטר מהאיביזה השלווה, הפסיקה האיביזה ללחך עשב ובחנה את העונדה הטורפת.

שניה לאחר מכן העונדה החלה בתצוגת הפחדה של הדלקת תאורה ממקומות שהשתיקה יפה להם תוך כדי שהיא מצמצמת את הפער בינה לבין האיביזה הקטנה והאדישה.

אני כבר נבהלתי, חשבתי איך אני עוזר לאיביזה הקטנה והמסכנה למשיך לחיות עוד יום, ללגום דלק וללחך עשב?

לפני שהספקתי למצמץ העונדה החלה להשמיע מוזיקה נוראית שכללה באסים שסדקו את החלון האחורי שלה (אך לא נשבר בזכות הפילם השחור שעליו) הצלילים הללו החרישו את אוזניי.

ככול הנראה ניסתה העונדה לשתק את האיביזה בעזרת צלילי הקרב הללו.

האיביזה שלא התרגשה כ"כ הסתכלה עליה והחלה לעשות קולות בעזרת המנוע שלה להראות לה שהיא איננה פוחדת.

העונדה, הייתה מופתעת לחלוטין מהאיביזה אשר לא בורחת ממנה, התקרבה עוד יותר.

האיביזה הקטנה, החלה לדהור לכיוון העונדה, העונדה גם היא התחילה לדהור לכיוון האיביזה.

האיביזה חלפה ס"מ ליד העונדה והחלה עושה את דרכה במעלה הגבעה, העונדה המבולבלת ניסתה להסתובב אך התהפכה בו במקום.

זה היה מראה מזעזע, הפיבר גלס החל להישבר, הכנף נותקה ממקומה וכל הנורות נשברו.

הדבר הנורא מכל במחזה הזה היה צלילי היבבות שבקעו מהעונדה.

רק לאחר מכן הבנתי שאין מדובר בצלילי כאב בשל התהפכות העונדה אלא בצלילים המופקים באופן תדיר מכל זן שכזה.

האיביזה שהייתה על ראש הגבעה כבר, עצרה והסתכלה על העונדה ההפוכה.

בהפתעה גמורה, חזרה לעזור לה, הפכה אותה חזרה והחלה לדחוף אותה לווטרינר הקרוב (מורשה הונדה כמובן) וחזרה לעדר שלה ללחך עשב.

אני, שהתרגשתי עד דמעות מהאומץ והחמלה של האיביזה, החלטתי לצלם את האיביזה הנועזת וכאקט של כבוד להשתמש בתמונתה לסמלון שלי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אז עכשיו שנתיים תישאר עם אותו סימלון? :lol:

אם אתה רוצה אני מוכן להלוות לך את הרכב שלי (רק תעשה טובה תנקה את הפילטר על הדרך)

אחחח אופק, הציניות המרושעת הזו עוד תתנקם בך :-P בעצם... אתה כבר נוסע באיביזה. ;-)

לגבי הקיט - הוא מחכה לך :)

• תוכן חדש...