Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם!

יש מצב טוב מאוד שאני עומד לבקר בארה"ב בעוד חודשיים, וזו הזדמנות מצויינת עבורי לשדרג מעט את המערכת אצלי.

באופן כללי יש לי 2 מטרות:

1. מונובלוק לזוג ה- 10W3V3 שלי. כאן המטרה היא 1/500 של JL - מונובלוק שאני כבר המון המון זמן מפנטז עליו.

השאלה במקרה הזה היא האם יש לכם המלצות נוספות או יותר טובות בנוגע לבחירה שלי.

2. סט קומפוננט חדש 2WAY. נכון להיום יש לי את ההייבריד של מורל.

אני די מבסוט ממנו אבל הבעיה היחידה שיש לי עם המידים שלו זה שהם לא מספיק דומיננטיים בשבילי ואני מייחס את הבעיה הזו לעובדה שהם מותקנים בצורה פשוטה בדלתות (כלומר - בלי בניות או בנפח שהם דורשים), וזה עוד עם איטום בדלתות הללו.

אני מחפש סט קומפוננט שיחובר ב- B-AMP למגבר 4 ערוצים הקיים שלי (75.4 של JBL) ויהיה בעל אותם מאפיינים של ההייבריד - רק יותר דומיננטי ואייכותי לא פחות.

מחירים? בוא נגיד שבגלל שהכול ירכש בארה"ב, אני מקציב עד 500 $ למונובלוק, וגג 400 $ לקומפוננט.

יש למישהו המלצות?

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
אהלן לכולם!

יש מצב טוב מאוד שאני עומד לבקר בארה"ב בעוד חודשיים, וזו הזדמנות מצויינת עבורי לשדרג מעט את המערכת אצלי.

1. מונובלוק לזוג ה- 10W3V3 שלי. כאן המטרה היא 1/500 של JL - מונובלוק שאני כבר המון המון זמן מפנטז עליו.

השאלה במקרה הזה היא האם יש לכם המלצות נוספות או יותר טובות בנוגע לבחירה שלי.אולי ארק אודיו הסדרות הטובות אבל אני לא יודע מחירים

מחירים? בוא נגיד שבגלל שהכול ירכש בארה"ב, אני מקציב עד 500 $ למונובלוק, וגג 400 $ לקומפוננט.תשמע את הדיינאודיו שם , חוץ מזה לא מכיר משהו שיהיה יותר טוב בתור קומפוננט ממורל

יש למישהו המלצות?

אתה יכול לנסות דרייברים עם הגברה אקטיבית

בברכה יהודה

פורסם

דימונד אודיו HEX S600. שמעתי והתאהבתי.

סט בועט. טיווטר מפורט. אבל!! דורש הרבה כוח!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
אהלן לכולם!

השאלה במקרה הזה היא האם יש לכם המלצות נוספות או יותר טובות בנוגע לבחירה שלי.

2. סט קומפוננט חדש 2WAY. נכון להיום יש לי את ההייבריד של מורל.

אני די מבסוט ממנו אבל הבעיה היחידה שיש לי עם המידים שלו זה שהם לא מספיק דומיננטיים בשבילי ואני מייחס את הבעיה הזו לעובדה שהם מותקנים בצורה פשוטה בדלתות (כלומר - בלי בניות או בנפח שהם דורשים), וזה עוד עם איטום בדלתות הללו.

אני מחפש סט קומפוננט שיחובר ב- B-AMP למגבר 4 ערוצים הקיים שלי (75.4 של JBL) ויהיה בעל אותם מאפיינים של ההייבריד - רק יותר דומיננטי ואייכותי לא פחות.

מחירים? בוא נגיד שבגלל שהכול ירכש בארה"ב, אני מקציב עד 500 $ למונובלוק, וגג 400 $ לקומפוננט.

יש למישהו המלצות?

ב- 400$ הייתי מייעץ לפני החלפת הקומפוננט פשוט לקנות מגבר מתאים. ולהתקין את הסט כראוי עם איטום וכו'.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
ב- 400$ הייתי מייעץ לפני החלפת הקומפוננט פשוט לקנות מגבר מתאים. ולהתקין את הסט כראוי עם איטום וכו'.

אני חושב שיש איטום ברכב , כך רשום לפחות .

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
אני חושב שיש איטום ברכב , כך רשום לפחות .

אז בניות עם זוויות והגברה של 150W RMS ++ תעשה כאן את העבודה.

פורסם

היה לי גם הייבריד בבמה הקדמית הם עברו אחורה ובמקומם DLS UP6I לדעתי הסט שני חלקים הכי טוב בשוק כיום , אחריי שכבר ניסיתי את הK2P המדובר עם הטוויטר הצורח ...

הDLS מאופיין עם טוויטר בדיוק כמו הMT 22 ומיד וופר יותר בועט .

פורסם

עם אתה כבר קונה מונו ב- 500$ אז פשוט תקנה את המגבר הנ"ל:

http://www.sonicelectronix.com/item_10507_DLS+Ultimate+A5.html#

מגבר 3 ערוצים מעולה! עם 500W RMS ב-2 אוהם במונו

ו 85W RMS אמיתיים לרמקולים! יותר מזה?

את ה- 400$ הנוספים תחשוב עם את רוצה סט שונה כי אם כן,

אז החלט לפי ההמלצה של אלי הדימונד אודיו HEX S600 ב-240$ בחירה מעולה.

פורסם

כול נושא הבניות לסט הקומפוננט זו בדיוק המגבלה שלי - אלוי טעיתי שלא ציינתי את זה - אני לא מתכוון בשום צורה שהיא לעשות בניות לקומפוננט מקדימה (מלבד כמובן הטוויטרים שנמצאים כבר בבניות משלהם בזוית מתאימה).

בגלל זה אני מחפש סט קומפוננט שיהיה דומה במאפיינים שלו להייבריד של מורל אבל שיתגבר על המגבלה הזו של הבנייה - כלומר, שייתן לי את המקסימום מהתקנה פשוטה ובסיסית של המידים בדלתות. כמו שאמרתי, הדגש הוא על הרבה יותר עוצמה ודומיננטיות מהמידים.

אתם מדברים כאן על הדיימונד אודיו - מכול המבחר שיש בארה"ב, זו ההמלצה הכי חמה שמתקרבת למה שאני דורש מהסט?

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

שמעתי את הסט ב206. ללא איטום! וללא בניות. והוא דומיננטי. בועט. ומפרק את הדלת.

תברר על הדינאודיו. סטים מצויינים. יש CDT. אבל לא שמעתי אותו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

למה אמריקה?

יש מישהו בפורום שמוכר 500/1 במחיר זול יותר מאמריקה.

המגבר מחר אצלך. לא תקין תחזיר. אין מכס. אין מעמ.תשלום בשקלים.

יש לך פנטזיות ? תממש.

אני אישית קניתי מגבר זהה במחיר זהה, מחובר ל-"W6 10 / אחלה שידוך.

תרצה לשמוע, אני אשמיע.

אנחנו אורחים בעולם הזה-תממש...

(אריק והגולף מפגש בצפון.)

פורסם
עם אתה כבר קונה מונו ב- 500$ אז פשוט תקנה את המגבר הנ"ל:

http://www.sonicelectronix.com/item_10507_DLS+Ultimate+A5.html#

מגבר 3 ערוצים מעולה! עם 500W RMS ב-2 אוהם במונו

ו 85W RMS אמיתיים לרמקולים! יותר מזה? אם הבנתי נכון את הנתונים, אזי יש לו בעיה ,שאי אפשר לבחור 4 אום ו2 אום , כך שאם מדובר על 4 אום הוא יתן רק 300W לסאב , וזה לא ממש מספיק . גם 85 לא ממש יפתח את הדגמים המובילים של מורל

את ה- 400$ הנוספים תחשוב עם את רוצה סט שונה כי אם כן,

אז החלט לפי ההמלצה של אלי הדימונד אודיו HEX S600 ב-240$ בחירה מעולה.

אני מציע שאם מונו תמצא את המונו של JL

בברכה יהודה

פורסם

מיותר לי המגבר הזה עם ה- 3 ערוצים. אין לי צורך בעוד ערוץ.

ולגבי קנייה מאחד מחברי הפורום כאן - אני יותר בנאדם של חדש.

• תוכן חדש...