Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הייתי רוצה לקבל המלצה לשני קלינטים הנ"ל.

עד עכשיו השתמשתי באימיול ישן של LIONETWORK וUTORRENT.

אחרי הפירמוט ברצוני להתקין גירסאות של תוכנות עדכניות בעלות מהירות הורדה סבירה.

תודה מראש :wink:.

פורסם

לביטורנט רק UTORRENT. אין עליה. קלילה וזריזה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני משתמש בuTorrent גירסא 1.7.5. אבל אחרי הפירמוט נמחקו לי ההגדרות כך שהיא עובדת נורא לאט.

מישהו מכיר מסמך להאצת הuTorrent?

פורסם

הבעיה עם Azureus היא שהוא מבוסס על Java, מה שהופך אותו לאפליקציה אשר מכבידה מאוד על מערכת ההפעלה.

ה-uTorrent, קל, נוח מאוד לשימוש ומהיר.

פורסם

אתה צודק, אבל אם יש 2 GB זכרון ומעבד חזק אין עם זה שום בעיה (אצלי יש 2 ג'יגה ו-6320 והאזורוס לא מפריע בכלל).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני משתמש גם בUTORRENT וגם בAZUREUS וAZUREUS הרבה יותר מהיר, עם UTORRENT אני מוריד רק מאתר אחד שלא מאפשר הורדות עם תוכנה אחרת.

פורסם

BitLord - מאוד מאוד נוחה וקלה לתפעול, הרבה פרטים על ההורדות, תומכת בעברית, קלה מבחינת דרישות מערכת ומעל לכל מהירה בהורדות.

פורסם

ואגב, אימיול זה מיותר לחלוטין.

shu mod :D

ובגלל אנשים כמוך, אני צריך לעבוד קשה כדי להוכיח שאני לא זבל כמו רוב הישראלים בכל הקהילות האיכותיות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...