Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לGPS בסלולרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי N95 מחבר, פתוח לסלקום ולאורנג'.

יש לי כרטיס דור שלישי של סלקום, המכשיר עצמו מסלקום.

שמעתי שיש שיטה להפעיל את הGPS חינם ובלי לשלם לסלקום 20 ש"ח לחודש...

מישהו יודע איך?

תודה.

פורסם

זה לא עוזר... חוץ מזה זה לא עונה על השאלה. אני לא מבין איך בדיוק הסיפור הזה עובד והאם ניתן להוריד מפות בחינם\צריך להירשם לשירות?

תודה

פורסם

התקנתי את התוכנה הזאת, וגם את NAV4U (משהו בסגנון).

עדיין זה משום מה לא מצליח להתחבר ללווינים.

אולי אני צריך קובץ הגדרות, למישהו יש מושג מה לעשות?

פורסם

לא חושב שתצליח למצוא לווינים בשמיים ללא מקלט GPS ועד כמה שידוע לי אין למכשיר הנ"ל מקלט GPS מובנה .

האופציה שלך ( כדי שהמכשיר יוכל לראות את הלווינים ) היא לרכוש מקלט כזה בחיבור בלוטוט .

ד"א בחברות הסלולאר לא מספרים את האמת בפירסום ונותנים לציבור לחשוב שהמכשיר בעל יכולות ניווט GPS כמו במחשבי כף יד או במכשירי ניווט ייעודים - אז זהו שלא !!

את פונקציית הניווט במכשיר הזה אתה מקבל דרך התאים הסלולאריים של חברות הסלולאר ובתשלום ( מופקע ! ) חודשי .

דרך אגב ישנם מכשירים מבוססי מערכת הפעלה WM5 או WM6 אשר להם מלבד השימוש הסלולארי גם מקלט GPS מובנה . ובעיקר אפשרות להתקין את אחת מתוכנות הניווט הנפוצות כיום בשוק וללא תלות בשום חברה סלולארית .

• תוכן חדש...