Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יצרני ג'נטים,את מי לבחור?

TOLIK
שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום. אתחלתי לבדוק בשוק לגבי מגנזיום,ראיתי כמה צורות יפות.

יש כמה דברים שאני לא יודעה?(אני מחפש ג'נט 13 לפולו עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי תשובות)

מה טווח מחירים?

מותגיםתמי יותר טוה? (בנתיים ראיתי TAILONGׂ במחיר 1400)

איך להבדיל בין זיוף לאציתי?

ואחרון מקום מומלץ באזור פ"ת והסביבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החברות הטובות יעלו לך פי 2 או 3 מהרפליקות שיש ועל תשכח שהכי חשוב להשקיע בצמיגים טובים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טובים זה

BBS

OZ

Enkei

וכו'

תכין איזה 4,000 ש"ח.

במחירים "שפויים" זה דברים טאיווניים למיניהם - טובים יותר וטובים פחות.

יש גם סיניים וכו'.

מקומות בפ"ת?

צמיגיות לביטל, מטלון, היפר צמיג, צמיג ישיר.

אולי כדאי גם לבדוק כאן http://www.mih.co.il

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי, המלצתי אליך היא להכנס לסניף אוטו דיפו הקרוב לביתך, הם משווקים ג'אנטים מגנזיום יש מבחר נרחב המחירים נוחים ויפרסו לך לתשלומים במידה ואתה רוצה.

אין שום מניע שלא לשים ג'אנטים פשוטים "סינים" (היום הכל מיוצר בסין), רק לדאוג לשים ברגים שמתאימים לגאנט מגנזיום ולא להשתמש בברגים הרגילים, יש הבדלים בין הראשים של הבורג ואיך שהוא יושב על הגאנט, אם תשתמש בברגים הקיימים יהיה לך רעידות גם בג'אנט של לאנסו, מנסיון.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כבר כמעט שנה וחצי שיש לי ג'אנטים מסגסוגת של Fondmetal (מקוריים של אוקטביה בגודל 15") עם הברגים המקוריים (ושנה גם עם ברגי נעילה עד שאלה נהרסו) בלי רעידות בכלל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמובן, אבל אור ציין ש"אפילו בלאנסו יהיו רעידות"

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקשיב, הברגים שלך הם ברגים שמיועדים לג'אנט פלדה או ג'אנט מגנזיום זה השאלה.

כי אצלי בג'אסטי היה את אותה הבעיה עם הגאנטים כל האוטו רעד לי, עם הג'אנט פלדה האוטו ישב בונבון לכביש, כשהעברנו את הג'אנטים לאוטו של איתמר הוא קנה בפיטסטופ סט ברגים, אחרי הרכבת צמיגים ואיזון גלגלים לא היו לו שום רעידות האוטו ישב פלס.

את אותו הסיפור יש לי עכשיו על הפיאט, אני עוד לא יודע אם זה ברגים, איזון, גלגלים עקומים או מה הולך שם, אבל ההגה רועד לי בטירוף והברגים הם הרגילים של האוטו שמיועדים לג'אנט פלדה, בכל גלגל יש בורג "נעילה" אחד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הברגים הם אותם ברגים שהיו על האוקטביה ב-6 וחצי השנים הראשונות שלה, ברגים לג'אנט ברזל רגיל ופשוט

לדעתי הרעידות שאתה מתאר ייפתרו ע"י כיוון פרונט

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקשיב בפיאט אני לא יודע עוד לא הגעתי לנקודה הזו של הבדיקות, בג'אסטי הקטע הוא שהייתי על ג'אנטים ברזל, האוטו ישב פלס, עברתי למגנז התחיל רעידות, חזרתי לברזל האוטו היה פלס.

והמגנזיום היו מאוזנים פיקס כמו שאמרתי, אני יודע בוודאות שזה היה בגלל האומים שלא התאימו לג'אנט, יכול להיות שהברגים בסקודה טובים גם לגאנט רגיל גם למגנז

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרעידות במעבר לג'אנט מגנזיום, או כל ג'אנט אחר לא מקורי הן בגלל מעבר לג'אנט עם חור מירכוז לא תואם !!!

מה שממרכז את הג'אנט אלו לא הברגים, אלא החור המרכזי שחייב לשבת "בול" על הנאבה, בול = על המיקרון, לא רווח של מילימטר ולא נעליים !!! בהחלפה לג'אנט המגנזיום, הוא בא בד"כ במידת חור מרכזי גדולה יותר כדי שיתאים למספר סוגי רכבים, במקרה זה, חייבים להתקין טבעת מתאם, עדיף ממתכת ולא מאוקולון כמו שנותנים כל המוכרים !!!

לגבי ג'אנט מותג + 13", לא נראה לי שתמצא משהו סביר ... ובכל מקרה, הרבה "מותגים" שנמכרים בארץ הם חיקוי עלוב תוצרת סין !!! כן כן, אנחנו מדינת הקומבינה גם בתחום הזה !!!

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6090 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...