Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות פלזמה מ p1000 ,בשיתת תן מחיר.

עלוןמר אתה נותן מחיר מסויים והם מודיעים לך אם זכית או לא.

רציתי לדעת אם הם אמנים?

למישהו יש ניסיון?

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

לא עולה כסף, תנסה. בדר"כ עם חיפוש מעמיק אפשר לקנות ביותר זול גם בלי מכרזים כאלו ואחרים.

לפני שבועיים קניתי LCD. המחיר הכי נמוך שמצאתי שנותן 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי קרוב ל5000 שקל וגם הרבה מעבר.

ניסיתי בכל מיני אתרים לתת הצעה של 4000 ואפילו 4500 ולא זכיתי. בסוף מצאתי חנות באינטרנט שנתנה לי מחיר של 4572 עם 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי ומשלוח חינם הבייתה תוך יומיים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אין תלונות מיוחדות על האתר עצמו, אבל למניעת מפח נפש, אני מאוד ממליץ

לא לקנות טלוויזיה באינטרנט, אלא ללכת בעצמך לחנות או חנויות

ולהתרשם מההבדלים.

זה כמו לקנות אוטו בלי לערוך נסיעת מבחן או לפחות להתיישב בתוכו בסוכנות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לא עולה כסף, תנסה. בדר"כ עם חיפוש מעמיק אפשר לקנות ביותר זול גם בלי מכרזים כאלו ואחרים.

לפני שבועיים קניתי LCD. המחיר הכי נמוך שמצאתי שנותן 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי קרוב ל5000 שקל וגם הרבה מעבר.

ניסיתי בכל מיני אתרים לתת הצעה של 4000 ואפילו 4500 ולא זכיתי. בסוף מצאתי חנות באינטרנט שנתנה לי מחיר של 4572 עם 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי ומשלוח חינם הבייתה תוך יומיים.

את האמת שעשיתי סקר שוק, הצלחתי למצוא את המחיר הכי זול אבל אני רוצה לקחת צ'אנס בפי 1000.

רק היה חשוב לי להבין את אמינותם.

ד"א אפשר את שם החנות של המסך שקנית?

ראיתי את הטלויזיה בBIG BOX זה פלזמה פיוניר סדרת "קורו" 428.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני רכשתי דרכם מכונת כביסה ללא תלונות

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אתה לא באמת חושב שתצליח לרמות טלויזיה ב 1000 שקל פחות ממחיר השוק נכון?

הרמאויות סמכרזים האלו חוגגות.

יש תביעה יצוגית שמתנהלת נגדם.

בגדול - יושב מולך נציג החנות המוכרת את הטלוויזיה ופשוט מקפיץ את המחיר עד שהוא מרוויח מספיק.

זה קרה אחרי ש 4SALE פשטו את הרגל בגלל המחירים הזולים.

זכור לי פעם אחת ש"משה מרעננה" זכה ב 3 טלוויזיות, 4 מצלמות ו 3 מקררים.

הכל חראטה.

היום בהרבה חנויות יש מחשב עם ZAP פתוח והם יתנו לך מחיר שיישתווה למחיר הזול ביותר שתמצא.

פורסם

מנסיון שלי ושל כמה חברים, מחסני חשמל מתחרים יפה מאוד במחירים מול אתרי האינטרנט: לפעמים זולים יותר, לפעמים פחות אבל בממוצע המחיר די דומה.

בנוסף, ניתן "לחוש" את המוצר, אין דמי משלוח ואין צורך לנסוע לסניף באילת ע"מ לחסוך אותם.

פורסם

בוואלה הצלחתי לזכות במכרז במחיר נמוך, במשך שעה וחצי אפחד לא התמודד נגדי. יש ויש. אני מכיר מישהו שסגר מוצר במכרז במחיר של חצי מהמחיר הכי זול בזאפ. אם צדים מוצרים- אפשר לזכות. לפעמים גם מתחרים נגדך.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תוכן חדש...