Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צריך להגזים "כדור אש על גלגלים"...

מקסימום במנוע יהיה איזה אש קטנה במיקרה הגרוע, עדיין לא שמעתי על מיקרה שממזרק דולף רכב נישרף.

נכון שזה מסוכן ואפילו מאוד אבל לא צריך להגזים.

יש לי חבר עם קווליר שנוסע עם דליפה במזרקים מעל שנה ולא קרה לו כלום..

פורסם

נו, אבל במקרה והוא ייכנס לסטטיסטיקה, למרות שהיא ממש ממש רחוקה, אבל אנשים כבר נכנסו אליה, ולא רק בגלל מזרק דולף. אלא בגלל דברים שהם חשבו שהם "מינוריים" לגביהם, אז הם לא שעו לסיכון, ופשוט נהפכו לכדור אש על גלגלים!

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
:shock: תגידו אתם השתגעתם? כל דליפת דלק בתא המנוע עלולה לגרום להתלקחות ושריפת הרכב. לרוב זה נגמר בנזקי רכוש, אבל למה לקחת סיכונים בכלל?
פורסם
אם אני יתפוצץ אני יעדכן...

תסביר לאחד הקרובים שלך איפה העלת נושא כזה על תיקון מזרקים ותן לו את השם משתמש וסיסמה שלך.

אני לא מאמין שיקרה מצב כזה, הדבק שהשתמשת איתו לא ניראה לי שיחזיק, הפלסטלינה הזאת לא נידבקת טוב ובמשך הזמן היא תיתפורר או תיצא שלמה מהמזרק, היית משתמש עם דבק נוזלי שמורחים אותו (דבק אפוקסי).

במשך השבוע הזה תהיה במעקב אחרי התיקון..

פורסם

אני "אתפוצץ" ולא "יתפוצץ".

ואם אחד מהשניים יקרה, עשה טובה תשאיר פתק שיעבירו את הקוואליר אלי? אני צריך כמה חלפים :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אל תעשה "טפו טפו טפו"

תשמור את הרוק לזמן השריפה :lol::lol::lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אתם לא נורמלים :)

גם אלה שהגיבו מעלי וגם זה שנוסע עם דליפה מהמזרק

לך תתקן את זה ואל תתקמצן ...

לא למדת שבכל מה שקשור לרכב "מה שמתחיל זול , נגמר יקר" ?

2001 Opel Astra 1.6

• תוכן חדש...