Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ואוו ואוו ו... ואוו (W6)!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"הקשיבו הקשיבו..."

באמת אני אדם עם טעם משובח במוזיקה, לא מתפשר על כלום

תמיד שואף להכי גבוה עד כמה שניתן, והנושא שאני אדבר עליו היום בקצרה

זה סאב! אבל לא סתם סאב... JL 12W6V2!!!

אני בימי הקצרצרים כבר הספקתי ברוך השם לשמוע הרבה מאד סאבים, בין אם בפורום

(במפגשים), ובכמה מקומות רנדומלים, היו טובים היו רעים, היו שאמרתי "מדהים" והיו שהגבתי בביטול!

מה לא היה שם, "KICKER", "INFINITY KAPPA PERFECT" JBL" IDMAX" ועוד ועוד!

לצערי עד היום לא יצא לי לשמוע את ה - JL, למרות כמה שרציתי, כנראה יד הגורל הייתה בעניין

לשמחתי החלטתי ללכת לפי הלב, לפי העצות ולפי התגובות, ולמרות שזה לא אופייני לי ולא מתאים

החלטתי לרכוש לי סאב JL 12W6V2, ומונו של DLS ULTIMATE SERIES A6!

ותאמינו לי... במילה אחת "ואווווו", פשוט מדהים, מי שאמר וחזר וטען ש - JL זה SQ אמיתי, כנראה ידע

על מה הוא מדבר, אני בחיים לא שמעתי סאב כזה... פשוט בא לי לבכות, הסאב "רק 400 RMS"? הצחקתם

את הסאב! אצלי הוא על קרוב ל - סוף הגיין (ב - 2 אוהם המונו נותן 870RMS!!!), והסאב פשוט חלום, דיוק

רוך וכיפיות שאין כמותה... חכו חכו למפגש הבא, ונראה מה תגידו "ילדים"!

אני התמכרתי!!! 8)

8) ...So When The Sun Meets The Sky

HU: Eclipse CD7100/F.S: Pioneer TS-C720PRS

F.S : Kicker SS65.2/SAmp: Kicker SX900.4

Sub Amp: DLS A6/Sub: JL12W6V2

פורסם

אני מאוד מקווה שאתה צודק.

אם כן יש לך שילוב מנצח.

נשמע ונחליט במפגש הקרוב

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

חחח(הפורום אינו צ'אט, אנא שמור על עברית תקינה)... גם אני מחכה בקוצר רוח!

לגבי שאלת המחיר, היא לא כל כך רלוונטית מכיוון שכל הציוד

הובא ביבוא אישי מחו"ל...

אבל אם אתם בכל אופן אתם מעוניינים לדעת, תמורת משהו כמו 1800 ש"ח

יהיה לכם גם סאב JL כמו שלי חדש... ;)

8) ...So When The Sun Meets The Sky

HU: Eclipse CD7100/F.S: Pioneer TS-C720PRS

F.S : Kicker SS65.2/SAmp: Kicker SX900.4

Sub Amp: DLS A6/Sub: JL12W6V2

פורסם

אין ספק שמדובר בסאב מעולה , לטעמי אחד מהמוצלחים של JL .. סאב מאוד מוזיקלי מהיר ומדויק ועדיין נותן באס עמוק ומפורט ..

החיסרון היחידי שלו לטעמי זה האודיופיל של גנסיס .. אני אישית במחיר הזה הייתי מעדיף אותו ..

בכל מקרה מזל טוב , סאב מצוין ולא מפתיע שאתה מרוצה ..

תהנה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

גיין גבוה זה כיף :) במיוחד אחרי חצי שעה של מוזיקה חזקה [ולא ג'אז או משהו:D]

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סאב מעולה - הבעיה היחידה היא שאני יצאתי מהרכב של קארהוליק עם כל השיערות סמורות בראש ובידיים - הסאב הזה אצלו הוא 10 אינטש, באופן פיזי הזיז לי את השיערות בראש.

אבל הוא היה כל כך חזק שהראש לי התנפח ממנו והרגשתי רע שעתיים אחרי השתי דקות האלה ששמעתי ברכב את הסאב.

אני מודה שהוא מכניס המון סאבים לכיס הקטן - אבל הוא יותר מידי בשבילי, פשוט הרג אותי.

כמו גם הW7 והIDMAX - טו מאצ'

וכן אני יודע זה עניין של כוון - אבל שוב, אני לא רואה מה הטעם לקנות כזה סאב אם אני לא הולך לנצל אותו כמו שאני לא רואה מה הטעם לקנות רכב ספורט אם אני לא עובר 120.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני ממליץ לך בחום פחות להיתלהב אלא להוריד את הגיין קצת, אפשר לשרוף ככה את האלמנט.

לההה סאבים של JL ידועים ביכולתם לקבל RMS מגוכח הרבה מעבר למה שמוצהר , אבל עדיין 800 RMS זה יותר מדיי ואני בטוח שהוא ישמע טוב יותר על 600 .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

400 RMS אבל באיזה תחום תדר...

סה"כ עם הסאב הזה חתוך בתחום תדר קטן יחסית שהוא מסוגל לנגן היטב - סביר להניח שהוא יהיה מסוגל לקבל הרררררבה מעבר ל400 ובתנאי שאחוז העיוות נשאר נמוך ככל האפשר וזה כמובן כולל אמירת שלום לכל החברים שלנו בשם באסבוסט לאוד ודחיפת באס באקולייזר.

ואחרי הכל - כוון לפי השמיעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...