Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו זוללת דלק-S90

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כבר עובר כל גבול.עשיתי את הבדיקה של תדלוק מלא, ואז שוב מילוי, יצא שהממוצע שעשיתי הוא 1 ל-8 משולב!

אני כבר אובד עצות.

אני מבקש המלצה למוסך מורשה פיאט ,אמין שיש לו סורק תקלות שיכול לעלות על הבעיה האפשרית ברכב.

פורסם

בדיקת צריכת דלק נכונה מבצעים רק בנסיעה בינעירונית במישור, מזגן כבוי, במהירות שייוט של כ 90 קמ"ש, לאורך לפחות של 150 ק"מ, רכב לא עמוס.

מהיכן אתה בארץ?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

זה מה שעשיתי, אין לי כלום באוטו והמזגן בכלל לא עובד.

אני מבת-ים.

יש מצב שאחד המזרקים לא עובד או משהו כזה?

איזו צריכה של דלק יש לרכב מהסוג הזה?

פורסם

הכי גרועה שהגעתי עם הדגם הנ"ל היה 1:9.5 וזה היה נדיר מאוד(קיץ מזגן ונסיעה מאומצת מאוד).

הצריכה הערונית הממוצעת (כולל פקקים) היתה 10-11 ק"מ לליטר,

בבין עירוני ניתן להגיעה אף ל 1:16 אך בממוצע זה היה 13-15 ק"מ לליטר תלוי מאוד במהירות ותנאי הדרך.

אולי הדלק שאתה משתמש לא איכותי אני פשוט שמתי לב להבדלים מאוד גדולים בצריכת הדלק בין תחנות מסויימות לתחנות אחרות.

פורסם
זה מה שעשיתי, אין לי כלום באוטו והמזגן בכלל לא עובד.

אני מבת-ים.

יש מצב שאחד המזרקים לא עובד או משהו כזה?

איזו צריכה של דלק יש לרכב מהסוג הזה?

אפשר תשובה?
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי פונטו S90 שהצריכה ההמוצעת שלה היא 1 ל-8.

האם החור הזה גורם לעלייה בצריכת הדלק או שזה משהו אחר?

כבר הייתי במוסך הזרקות(אלי את אלי דושי)ולא נמצאו בעיות אחרות).

פורסם

חור בסעפת יניקה עשוי בהחלט להיות גורם לעליה בתצרוכת הדלק, אויר שחודר דרך החור ולא דרך המיצערת גורם לעליה בסל"ד הסרק ושיבוש מפות נתונים של מחשב הזרקה.

joni

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

יש לוודא בעזרת שעון וואקום את קיום הלחץ ( הנמוך) הנכון בסרק בתוספת נתונים רלוונתים מסורק התקלות ובדיקת גזים וכמובן לקחת בחשבון את מצבו הכללי המכאני של המנוע ורק לאחר זאת ניתן היה להסיק מסקנות לכאן או לכאן.

ישנם נתונים שניתן לראות בסורק התקלות שיש להם השפעה ישירה על תצרוכת הדלק מבלי שיחידת הבקרה תפעיל את מנורת התקלות.

קיימות גם מ"ע שיש להן השפעה ישירה ישירה על תצרוכת הדלק ואין להן נתון רלוותי בסורק או תעוד בקוד תקלה.

בברכה.

חיים יוד.

• תוכן חדש...