Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

סוף סוף הבנתי שיש לי בעיה.

אני פשוט לא מסוגל לשבת ברכב ולשמוע קרקושים מוזרים ורעידות פלסטיקים שונים ומשונים בזמן הנסיעה.

ברשותי אסטרה 2001. ללא ספק רכב יציב שבנוי כמו שצריך. לא פלסטיקים צרפתיים מתפרקים.

אבל מה, בכל רכב ישנם פלסטיקים ולפעמים הם מזמזמים להם במהלך הנסיעה.

אני יודע שזה גובל בפסיכוזה, אבל אני מוצא את עצמי עומד ברמזורים (במקרה הטוב) ומתחיל לזוז באוטו ולנסות לשמוע מאיפה הקרקושון הפצפון שמפריע לי באוזן.

אני לא יודע אם יש פה אנשים עם בעיות נפשיות כמו אלה, אבל במידה וכן אשמח לקבל כל עצה שתעזור לי להשתיק את פנים הרכב.

אני רוצה ליסוע בדממה.

חשוב לציין, שרב האנשים לא ישימו לב לרעשים הזניחים (מאוד) האלה. אבל לי זה מאוד מפריע.

כל עזרה תעזור

פורסם

הטיפול היעיל יותר הוא טיפול נפשי, שכן ניטרול רעשים מהסוג שתיארת הוא מלאכת מחשבת של "ניסוי ותהייה ( אם תרצה טעייה )" והתוצאות, לרוב מאכזבות. פתרון נוסף, פקקים לאוזניים, אבל הכי פשוט להפטר מהאוטו, להתעשר במהירות ולקנות איזה "לקסוס" שתהיה, קרוב לודאי, חפה מזימזומים כאלו.

פורסם

לכל רכב, יש תהודות פלסטיק קטנות, וזימזומים.

כיוון מנוע נכון, בדיקת התקנת התוספות , כגון דיבורית, רמקולים, הם ההתחלה.

אח"כ, אזור חגורות הבטיחות, יציאות האויר של המזגן , והמגירה הפנימית .

אצלי בבראבו - עם קצת סיליקון שחור, פרקתי את כל הפלסטיקים ( בזהירות ) ואבטחתי אותן .

לתא הכפפות ( המיגרה ) יש כיוון פנימי לנעילה חזקה .

בהצלחה - אייל .

( והעיקר, להפעיל רדיו דיסק, נהנים מהמוסיקה - ולא שומעים זמזומים )

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
הטיפול היעיל יותר הוא טיפול נפשי, שכן ניטרול רעשים מהסוג שתיארת הוא מלאכת מחשבת של "ניסוי ותהייה ( אם תרצה טעייה )" והתוצאות, לרוב מאכזבות. פתרון נוסף, פקקים לאוזניים, אבל הכי פשוט להפטר מהאוטו, להתעשר במהירות ולקנות איזה "לקסוס" שתהיה, קרוב לודאי, חפה מזימזומים כאלו.

צחוק, צחוק

יום אחד, שתהיה אופציה לרכב כמו שתיארת (הלואי) אני בטוח שמבחינתי זה היה שיקול עיקרי לפני רכישת רכב.

פורסם

מסוגל להבין אותך,גם אני רגיש לקרקושים,קרה לי באוודי שנפל מפתח בין מושב בנהג לקונסולה,וכל פעם שזזתי במושב היה קרקוש ששיגע אותי,והיתי בטוח שאיזה בורג במושב משוחרר,עד שחיפשתי עם פנס במרווח שבין הכסא לקונסולה וראיתי את המפתח

לאחר שהוצא נפסק הרעש,כמו כן מומלץ לבדוק באם במערכת פתחי האיוורור אין איזה עלה או משהו דומה

פורסם
שלום,

סוף סוף הבנתי שיש לי בעיה.

אני פשוט לא מסוגל לשבת ברכב ולשמוע קרקושים מוזרים ורעידות פלסטיקים שונים ומשונים בזמן הנסיעה.

ברשותי אסטרה 2001. ללא ספק רכב יציב שבנוי כמו שצריך. לא פלסטיקים צרפתיים מתפרקים.

אבל מה, בכל רכב ישנם פלסטיקים ולפעמים הם מזמזמים להם במהלך הנסיעה.

אני יודע שזה גובל בפסיכוזה, אבל אני מוצא את עצמי עומד ברמזורים (במקרה הטוב) ומתחיל לזוז באוטו ולנסות לשמוע מאיפה הקרקושון הפצפון שמפריע לי באוזן.

אני לא יודע אם יש פה אנשים עם בעיות נפשיות כמו אלה, אבל במידה וכן אשמח לקבל כל עצה שתעזור לי להשתיק את פנים הרכב.

אני רוצה ליסוע בדממה.

חשוב לציין, שרב האנשים לא ישימו לב לרעשים הזניחים (מאוד) האלה. אבל לי זה מאוד מפריע.

כל עזרה תעזור

גם אני בדיוק כמוך. בגלל זה מדליק מוסיקה ביחד עם האוטו ואם עדיין נדמה לי שעוד שומעים את הרעשים- מגביר עוצמה.

אחרת אני מנסה לתפוס עם היד כל דבר שיכול להיות מקור הרעש ולעצור את התנודה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תרגע, אתה לא היחידי עם הפסיכוזה הזו, הרבה אנשים טובים לוקים במחלה.

אני פרקתי דשבורד ודלתות קדמיות ברכב בעלות לא קטנה כדי להשתיק רעשים ברכב.

עוד טיפ - תקתוקים בחלונות פותרים עם סיליקון על הגומיות.

מה דעתך על הרעיון לבודד מנוע בחומר אקוסטי כדי שלא יהיו גם ממנו רעשים ? נשמע לי רעיון לפטנט. :razz:

• תוכן חדש...