Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמשה קדמית לפורשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם מישהו יודע על מפעל שמייצר בארץ שמשות לרכב? האם היה למישהו נסיון עם איזו חברה בחו"ל שמשווקת שמשות? אם כן אשמח להמלצות. מחפש שמשה קדמית במקום זו שנסדקה

תודה

איתן

פורסם

ישנו מפעל בקיבוץ צובה - לפני בית שמש,

במפעל מייצרים זגוגיות לפי מידה ובונים שטאנס מיוחד.

מדובר בסיפור לא זול

בהצלחה

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

מיצרים רק מה שיש שבלונות

אלא אם כן אתה מוכן לממן מחיר של שבלונה שבמחיר זה אתה יכול להזמין גם 10 שמשות

אם יש שבלונה אין בעייה

ביררתי אצלהם שמשה למוסטנג ולא היה להם

אבל אני מוכרך להגיד שהחברה שם ממש אחלה ובמשך שבוע חיפשו שבלונות

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

לברוך זגגות בפתח תקווה הייתה לפני שנה אחת במלאי ל 911 משנות ה 80

ואם לא אז הוא יכול לעשות הזמנה אישית

בכל מקרה אתה יכול להזמין מחנויות או פירוקיות באינטרנט בארה"ב או באירופה..

פורסם

לברוך הייתה שמשה אחורית, ולא שמשה קידמית לפני מספר שבועות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודם כל, תודה רבה לכולם!

אני אנסה את ברוך, מעבר לזה אורן צובא מייצרים רק מיגונים לצערי, אלא אם כן דיברתי שם עם הבנאדם הלא נכון...ובקשר לebay או פירוקיות, הם אומרים במפורש שהם לא שולחים כי מתוך 10 יגיעו 9 מפורקות.

אשמח לעוד מידע על יצור מקומי אם יש, או שבאמת דיברתי עם המפעל הלא נכון. לזה שדיברתי איתו קוראים כאמור אורן צובא. לפי מה שאני מתחיל להבין אם אני לא אמצא פה שמשה אני ממש בצרות...

תודה

איתן

פורסם

תנסה את אוטוגלס יש לו מאגר די גדול של שמשות לרכבים ישנים

למרות שאם יהיה לו תצפה למחיר שחיטה

הבעלים שם הוא בנאדם אנטיפט ומגעיל

לי יש שם שמשה והוא רוצה עליה 7 אלף שח (שמחיר שמשה רגילה נע בין 1200-1500 )

תנסה מה יכל להיות

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

http://www.stoddard.com/shop/shopdisplayproducts.asp?id=215&cat=Windshields+%26+Quarter+Windows

בבקשה שמשה חדשה, 350$ לשקופה או 495$ לירוקה לפי האתר, לפני משלוחה. אני סתם זורק מספר אבל משלוח כנראה יעלה לך כ400-500$, גם כבד, גם צריך אריזה מיוחדת.

מניח שתגמור פה בסביבות ה4000-5000ש"ח אחרי מיסוי. אין סיבה שלא ישלחו, כפי שאמרתי צריך פשוט אריזה מיוחדת וחברת שילוח.

או שתשאל בארץ אצל יבואני השמשות - אם הם עובדים עם יצרן בינלאומי המיובא סדיר כמו PILKINGTON או PPG, בקטלוג לרוב החלק יהיה קיים, סה"כ 911 זה לא רכב נדיר, רק צריך לנג'ז כדי שיביאו לך את זה, כי מאוד מאוד קשה לחלק מהאנשים בארצנו הנהדרת לעשות משהו שדורש מאמץ מעט יותר גדול מאשר לתקתק משהו במחשב ולומר לך מחיר. אם תצליח בזה, זה יעלה לך פחות, אני מקווה.

תוספת: שמתי לב באתר הנ"ל שהשמשות הן אכן תוצרת PILKINGTON. אם בסוף לא תקנה מהם, נסה לשאול אותם מה הוא מספר החלק של PILKINGTON, גש בארץ ליבואן ותן לו את מספר החלק, כדי שלא יתאמץ...

(נכון רואים שאני בכלל לא מריר על בעלי מקצוע\חנויות בארץ?) :twisted:

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

היי, לגבי אוטוגלס הבעלים באמת מגעיל אנטיפט וכל מה שתוכל לחלום, עבדתי שם אני יודע את זה, הכסף עלה לו למוח שרף הכל בפנים.

ניגש לנושא השמשה: קצת קשר עם האנשים הנכונים, תפרק את השמשה השבורה מהרכב ותשלח לצובא, יש סיכוי שיוכלו לעזור לך בנושא.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
שלום

האם מישהו יודע על מפעל שמייצר בארץ שמשות לרכב? האם היה למישהו נסיון עם איזו חברה בחו"ל שמשווקת שמשות? אם כן אשמח להמלצות. מחפש שמשה קדמית במקום זו שנסדקה

תודה

איתן

כשנשמות טובות שברו לי את החלון והייתי עובד עיצות ,

גילינו שהשמשה השבורה יוצרה בצובה

הם אמרו לי בזמנו 5000 ש"ח לתבנית

ו500 שח אם יהיה במלאי

ולמזלי היה :)

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...