Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם נגיד אני רוצה לכוון את הקרבורטור במכונית שלי

איך אני צריך לכוון אותו? לפי טורים או צליל או כול דבר אחר?

עם אפשר אז תתנו לי בבקשה תשובה די מפורטת.

תודה מראש!

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם

אתה תצטרך לתת לנו את דגם הרכב או את שם היצרן והדגם של הקרב' כדי שנוכל לתת לך תשובות יותר רציניות..

תושבה כללית בכל זאת אפשר לתת, כך שבמידה ומדובר בבורג כיוון, אתה תוכל לראות שהוא נוגע באיזו מגרעה שקשורה גם לכבל דוושת הגז - סיבוב שלו לכיוון כזה או אחר ימתח או ירפה את הכבל ו"כאילו" ייתן יותר גז > ואז סל"ד הסרק יעלה למשל (או להיפך ואז הוא ירד)

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

טוב רון תודה על ההסבר אבל את הקטע הזה אני מבין, השאלה היא איך אני יודע מה הכייון הנכון של הסל"ד?

הרכב הוא פג'ו 309 מנוע 1.6 קרבורטור סטנדרתי.

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם

גש למכון קרבורטורים הקרוב למקום מגוריך, בעל המלצות ,ומקצועי בעל מכשירc/o/ ואל תתפתה לעשות שום דבר לבד! ראה אזהרה זו המלצה לטובתך!! צביקה קרבורטורים.

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

גש למכון קרבורטורים הקרוב למקום מגוריך, בעל המלצות ,ומקצועי בעל מכשירc/o/ ואל תתפתה לעשות שום דבר לבד! ראה אזהרה זו המלצה לטובתך!! צביקה קרבורטורים.

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

עים כל הכבוד לצביקה קרבורטורים.

מה עשינו לפני שהיה מכון לקרבורטורים לא תיקנו בעצמינו את הקרבורטורים?

לעיניניו לא משנה איזה קרבורטור העקרון הבסיסי הוא זהה לכולם.

על הקרבורטור בדרך כלל יש שתי ברגי כיוון האחד טורים (סל"ד) השני

יחס אויר (CO) כאשר המנוע מכובה סגור בעדינות את בורג האויר עד הסוף

ולאחר מיכן פתח אותו בערך שתי סיבובים. לאחר מיכן תכוון את ס"לד המנוע

לפי שמיעה או אולי יש לך באוטו שעון טורים אז כוון אותו +- 850 סל"ד

לאחר מיכן תסובב בעדינות את בורג האויר עד שהמנוע יעבוד יפה כאשר

השאיפה ליסגור מאת יותר את בורג האויר כדאי להביא אותו לCO אופטימלי

בהצלחה :lol:

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

היי

יש לי 309 1.6 92'

אין שום בעייה לכוון לבד את הטורים:

בחלקו האחורי של הקרבורטור ישנו בורג עם ראש שטוח שסגור על קפיץ,

לא תוכל לפספס אותו כי הוא די בולט ויש רק אחד כזה.

פתיחה או סגירה של הבורג הזה תגביר או תנמיך את הטורים (לפי הצורך) בגלל שהמנוף של כבל הגז נשען עליו.

בהצלחה

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם
היי

יש לי 309 1.6 92'

פתיחה או סגירה של הבורג הזה תגביר או תנמיך את הטורים (לפי הצורך) בגלל שהמנוף של כבל הגז נשען עליו.

בהצלחה

אריאל

מי שלא מכיר את הקרבורטור או את המבנה שלו בהחלט עלול לפספס את הבורג.

הוא עלול למצוא את בורג כיוון הצ'וק האוטומטי, את בורג כיוון ה CO או את בורג כיוון מגבר הטורים של המזגן בנוסף לבורג כיוון הסרק.

בהנחה שהבחור ימצא את הבורג הנכון (ותארו לך כבר איפה זה נמצא), מנסיון שלי הסל"ד הנכון הוא תמיד נמוך יותר ממה שנדמה כשאין שעון סל"ד.

אבל באמת חשוב לדעת שכיוון הקרבורטור זה הרבה יותר מכיוון בורג הסרק בלבד. למעט ה BX, הקרבורטור הזה הוא מהיותר מסובכים שיש. אני מעדיף לתת את שלי לבעלי מקצוע שמבינים עניין

אגב, למיטב ידיעתי כל הקרבורטורים של ה 309 1.6 המאוחרות בארץ הם של סולקס.

ייתכן שלדגמים לפני מתיחת הפנים יש וובר.

לי יש ספר היינס של ה 309, ויש הסברים מפורטים על כל הקרבורטורים שהותקנו ב 309, אבל הסולקס שמותקן בארץ ב 1600 המאוחרות לא מופיע בכלל בספר....

ושאלה ל"צביקה קרבורטורים":

האם אתה יכול להגדיר את עצמך כמומחה לקרבורטורים של ה 309 המאוחרות?

האוטו שלי (גראפיק 1.6 ידנית 92) עושה 7.5-8 ק"מ לליטר בעיר ומגיע ל 11 ק"מ לליטר בנסיעה בינעירונית רגועה.

האם אתה חושב שאתה יכול לשפר לי את הנתון הזה?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
היי

יש לי 309 1.6 92'

בהצלחה

אריאל

מי שלא מכיר את הקרבורטור או את המבנה שלו בהחלט עלול לפספס את הבורג.

הוא עלול למצוא את בורג כיוון הצ'וק האוטומטי, את בורג כיוון ה CO או את בורג כיוון מגבר הטורים של המזגן בנוסף לבורג כיוון הסרק.

בהנחה שהבחור ימצא את הבורג הנכון (ותארו לך כבר איפה זה נמצא), מנסיון שלי הסל"ד הנכון הוא תמיד נמוך יותר ממה שנדמה כשאין שעון סל"ד.

אבל באמת חשוב לדעת שכיוון הקרבורטור זה הרבה יותר מכיוון בורג הסרק בלבד. למעט ה BX, הקרבורטור הזה הוא מהיותר מסובכים שיש. אני מעדיף לתת את שלי לבעלי מקצוע שמבינים עניין

אגב, למיטב ידיעתי כל הקרבורטורים של ה 309 1.6 המאוחרות בארץ הם של סולקס.

ייתכן שלדגמים לפני מתיחת הפנים יש וובר.

לי יש ספר היינס של ה 309, ויש הסברים מפורטים על כל הקרבורטורים שהותקנו ב 309, אבל הסולקס שמותקן בארץ ב 1600 המאוחרות לא מופיע בכלל בספר....

ושאלה ל"צביקה קרבורטורים":

האם אתה יכול להגדיר את עצמך כמומחה לקרבורטורים של ה 309 המאוחרות?

האוטו שלי (גראפיק 1.6 ידנית 92) עושה 7.5-8 ק"מ לליטר בעיר ומגיע ל 11 ק"מ לליטר בנסיעה בינעירונית רגועה.

האם אתה חושב שאתה יכול לשפר לי את הנתון הזה?

טוב אני מניח שבאמת אפשר להתבלבל עם עוד ברגים באיזור אבל בגלל זה כתבתי שהבורג הזה בולט שלא כמו הבורג של הCO שהוא די ניסתר ונמצא מאחור שלא כמו הבורג של מגבר הטורים של המזגן שנמצא מקדימה.

אגב זו אחת הפעמים הראשונות שלי כאן ואני מקווה ששירשרתי נכון....

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

כוון סלד בפזו 309 אינו מסובך,אבל לחסרי ידע מינמילי,רצוי ומומלץ לגשת לבעל מקצוע, רצוימכון קרבורטורים/או מוסך. כוון כל בורג אחר ,עלול ליצור בעיה חדשה...כוון טורים אינו מחויב בתשלום! (אך בעיה במערכת הסרק,לא תיפתר על ידי כוון טורים,ומחייבת טיפול מעמיק יותר.) לשאלה בקשר לתצרוכת דלק אופטימלית בפזו 1.6 גיר ידני.לדעתי תצרוכת דלק של8 ק'מ בעיר ו-12 מחוץ לעיר,היא סבירה,ותלויה גם במצבו המכני של המנוע, וסגנון הנסיעה של הנהג!!לשאלה בדבר מומחיותי בדגם הנ"ל,כן אני אמור להיות,לאחר 23 שנות ותק בענף? תמיד לשרותכם 0ללא התחייבות) צביקה קרבורטור.

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

• תוכן חדש...