Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בדיעה של ליאור. זה תלוי באוטו שיש לך.

גם אני הייתי משאיר סטנדרט חיצוני.

אגב...יש גם כמה שיפורים "מכאנים" או לא בדיוק חיצוני..שהם גם מייפים את הרכב. למשל הנמכה..הנמכה ב"מקור" לא באה בשביל היופי.

כנ"ל גם אגזוז.....ויש עוד כמה דברים.

פורסם

נאונים מתחת לאוטו בשפרצרים ומהדרין שמים גם בונטילים... :lol:

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש מכוניות...(לדעתי כמובן...) שבהן כל המוסיף גורע...הן יצאו כבר מהמפעל עם הכל....

77550030.jpg

נכון, אבל יש מקרים שבהם צבע יפה יכול להוסיף :wink:

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
יש מכוניות...(לדעתי כמובן...) שבהן כל המוסיף גורע...הן יצאו כבר מהמפעל עם הכל....

נכון, אבל יש מקרים שבהם צבע יפה יכול להוסיף :wink:

זה הצבע המקורי של קמארו...צבעו אותו לפני 6-7 שנים וחבל לי לגעת בו...כשידהה או משהו, נחליף :)

חוץ מזה....אני מעדיף להשקיע את הכסף על חלקים ושיפורים...צבע כמו שצריך במכוניות האלו מגיע ל-15K לפחות....

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

השיפור הכי עצבני! מוסיף לפחות 10% הספק: מדבקה קטנה עם עיגול אדום כזה, שכתוב בו "2004" בשחור. מומלץ!!!!!

........................ :D ............

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

עיצוב נקי הוא הכי יפה בלי הרבה שטויות למרות שיש מדבקות שאני שמתי ואני חושב שקצת מדבקות יוסיפו לכל אוטו.

ולא אני לא מדבר על מדבקות של רינגר או של E&A ובניו :lol:

מדבקה של OMP או ספארקו במקומות הנכונים יכולים להוסיף כמובן גם של עוד מחברות השיפורים למיניהם.

לדוגמא האוטו שלי קצת מדבקות בצדדים.

תמונה 004.jpg

פורסם

אני חושב ששטנגה בצבעי כרום ואדאניום מוסיפה לאוטו המון !!!

אבל חשוב מאוד לפוזה וליופי להתקין לה הזרקת מים ... זה משווה לרכב מראה קרבי מאוד , אשר גם 106 ראלי תראה כמו סופר לאנסר !

מה עוד ... אהה ... קיט חצאיות מאוד מסוים ... כמו שנמצא באוסטין מונטגו ! ווואווו פשוט חלום !

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...