Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב:-D

אני כנראה קונה את המגבר Z4200. ואני מחפש סאב שיתאים למגבר

אני צריך סאב של סליל אחד או 2 סלילים?

אם הוא יהיה 2 סלילים של 4 אום אני יוכל לרדך ל2 אום נכון?

דברתי אתמול אם שרון מאוטוS והוא אמר לי שאם אני לוקח סאב עם 2 סלילים המגבר יכנס לפרוטקשן. למה זה?

(למגבר יהיו מחוברים עוד קומפוננטים ב4 אום)

ובכלל איזה סאבים עד 300RMS הייתם מצאים לי לשמוע? (בתקציב של כ800 שקל כולל תיבה. לא חייב מקורית)

תודה!:-D

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

קודם כול המגבר שלך לא תומך ב2 אוהם משמע אתה לא תוכל לקנות סאב בעל סליל כפול של 4 אוהם למה? כי ההתנגדות הסופית תיהיה 2 או 8 אוהם ב8 אוהם אתה לא תנצל את המגבר ולא את הסאב לרוב

ובשתי אוהם אני מאמין שהמגבר שלך יכנס לפרוטקשיין

אבל תוכל לקנות סאב שני סלילים של 2 אוהם ואז לחבר אותו ותקבל 4 אוהם שלך זה מתאים או אוהם אחד ששלך לא יתאים בכלל

אתה יכול לשים גם סאב של סליל אחד וגם סאב של שני סלילים העיקר שההתנגדות הסופית תיהיה 4 אוהם

למגבר כמו שלך הייתי שם

או את הרוקפורד P2

או את הקיקר COMP

או ועדיף מבחינתי את הסרווין ווגה HED

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
קודם כול המגבר שלך לא תומך ב2 אוהם משמע אתה לא תוכל לקנות סאב בעל סליל כפול של 4 אוהם למה? כי ההתנגדות הסופית תיהיה 2 או 8 אוהם ב8 אוהם אתה לא תנצל את המגבר ולא את הסאב לרוב

ובשתי אוהם אני מאמין שהמגבר שלך יכנס לפרוטקשיין

אבל תוכל לקנות סאב שני סלילים של 2 אוהם ואז לחבר אותו ותקבל 4 אוהם שלך זה מתאים או אוהם אחד ששלך לא יתאים בכלל

אתה יכול לשים גם סאב של סליל אחד וגם סאב של שני סלילים העיקר שההתנגדות הסופית תיהיה 4 אוהם

למגבר כמו שלך הייתי שם

או את הרוקפורד P2

או את הקיקר COMP

או ועדיף מבחינתי את הסרווין ווגה HED

המגבר כן עובד ב 2 אוהם

Max . power output into 2 ohms:

Sinus Burst 2:8, 1 kHz,14,4Vfor channel:1-4Stereo:4 x 280 WRMS power output into 2 ohms:DIN 45 324, 14,4Vfor channel:1-4Stereo:4 x 140 W

או שאתה מתכוון לזה שהוא לא עובד ב 2 אוהם בגישור?

גם חשבתי על הסרוין ווגה. אני מקווה שתיהיה לי אפשרות לשמוע אותו באוטוS(זה נחשב לסאב SQ?)

ושרון הציע לי גם פוניקס גולד אוקטן 250RMS(רק שהוא לא זוכר איזה דגם בדיוק) עם סליל אחד. וכמו שראיתי בזאפ זה כנראה הR12 והוא 8 אוהם:?

ויש לו גם את הplanet audio M2-P212 הסאבים שלהם נחשבים לאיכותיים?

תודה!:-)

פורסם

CiViC91,

גם אני חושב ש - x-ent התכוון לכך שהמגבר הזה לא מחזיק התנגדות של 2OHM כאשר מחברים 2 ערוצים בגישור.

בכל מקרה, נכון הוא שכאשר מחברים 2 ערוצים של המגבר הנ"ל בגישור, ההתנגדות המינימלית של הסאב צריכה להיות 4OHM.

לכן אתה צריך לקנות סאב שיש לו סליל אחד וההתנגדות של הסליל תהיה 4OHM. או לחילופין לקנות סאב עם 2 סלילים, כאשר כל סליל יהיה בהתנגדות של 2OHM, כאשר במקרה הזה אתה תחבר את 2 הסלילים של הסאב בחיבור טורי ותקבל התנגדות כללית של 4OHM.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
CiViC91,

גם אני חושב ש - x-ent התכוון לכך שהמגבר הזה לא מחזיק התנגדות של 2OHM כאשר מחברים 2 ערוצים בגישור.

בכל מקרה, נכון הוא שכאשר מחברים 2 ערוצים של המגבר הנ"ל בגישור, ההתנגדות המינימלית של הסאב צריכה להיות 4OHM.

לכן אתה צריך לקנות סאב שיש לו סליל אחד וההתנגדות של הסליל תהיה 4OHM. או לחילופין לקנות סאב עם 2 סלילים, כאשר כל סליל יהיה בהתנגדות של 2OHM, כאשר במקרה הזה אתה תחבר את 2 הסלילים של הסאב בחיבור טורי ותקבל התנגדות כללית של 4OHM.

שלו.

תודה!

פורסם

מצתרף רק כדי להבין כמה נושאים..

יש לי קיקר CVR ו מגבר של רוקפורד P450.4

עכשיו לפי מה שהבנתי הסאב יורד לל 2 אוהם . מה אניעושה מוציא מהסאב 2 חוטים נפרדים

ומחבר אותם ביחד לערוץ של המגבר בגישור

או שאני מוציא את שניהים ומחבר על 2 ו 2

מצתער אם אני לא הכי ברור

HU:Pioneer 5900IB,SUB:kicker cvr 12" 400 RMS Comp:clif designs,AMp:rockford P450.4

Car:>>>>HoNda :Accord

• תוכן חדש...