Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השעה 23:45, אני נוסע על כביש בתוך העיר (אשדוד) שמותר בו 70. נסעתי 60. אני בנתיב הימני ובמקביל אליי אבל מטר וחצי יותר קדימה נוסע עוד אוטו, טנדר של איסוזו. מתקרב לצומת הצטלבות והרמזור בכיוון הנסיעה שלי ירוק. מסתכל שמאלה ימינה אבל האוטו שמקביל אליי קצת מסתיר כי הוא יותר קדימה ממני, אז האטתי עוד קצת. פתאום משום מקום צצה מולי הונדה אקורד שפנתה שמאלה באדום, ואני מוצא את עצמי במצב שאני מול ההונדה. בלמתי הכי חזק שאני יכול אבל הרכב שהיה מקביל אליי פגע בה ראשון, בכנף האחורית, ואני פגעתי בדלתות האחורית והקדמית. ההונדה עפה בערך 4-5 מטר. אני חייב לציין שתוך 2-3 דקות כבר היה משטרה ואמבולנס במקום, אך השוטרים היו מתנדבים והכל התנהל בחוסר וודאות טוטאלי ובאיטיות. השוטרים לקחו ממני רישיון נהיגה, רישיון רכב וביטוח.קיבלתי זימון לבוא לתת עדות ביום ראשון בשעה 09:00. אה, ושכחתי, בהונדה היו 2 נוסעים וככה גם ברכב שהיה מקביל אליי, כולם פונו לבית חולים ואני היחיד שלא נפגע. אה, ומסתבר שהנהג בהונדה, בן 40+, היה שיכור.

זאת האקורד שפגעתי בה:

dsc00010jp3.jpg

וזה מה שקרה לאוטו שלי (היונדאי, ואני חייב לציין שהאוטו התנהג מצויין, הגיב מהר ובלם בעוצמה רבה, ואני בטוח שבגלל זה יצאתי ללא פגע):

dsc00009ts0.jpg

x

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני שמח שאתה בסדר חבר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מפחיד בטרוף!

זה כביש יחסית מהיר ובד"כ נוסעים שם יותר מ60..ויותר מ70...:?

מזל שזה נגמר ככה ולא אחרת

אגב במקומך הייתי ניגש גם כן לבית חולים, לכל מקרה ולתביעות עתידיות במידת הצורך(אם תרצה לשדרג את היונדאי לדוגמא..)

Boris.K

פורסם

לא זה דווקא היה בשדרות מנחם בגין. בצומת שעשו עכשיו את השיחים האלה בצורת דובים. אני נסעץי מהכניסה לעיר לכיוון הים, והוא פנה שמאלה מבגין לכיוון מעדני קרלברג האלה.

x

פורסם

תיהיה בריא אחי!

טוב שהסתיים ככה ואצלך הכול בסד גם הנזק שלך לא נראה יותר מידיי רציני

אבל בכל מקרה אני ממליץ לפנות למיון ככה שיהיה סדרת בדיקות וצילומים לך תדע מחר מחרתיים כאבים לא יהיה לך אם מי לדבר!

המשך שבוע טוב ורגוע בכבישים!

:roll:

פורסם

עצה שלי, לך לבי"ח בכל מקרה.

אחרי תאונה הגוף נכנס לשוק (כל מני אדרנלינים..) ואתה לא תמיד מודע לפגיעות כי אתה לא מרגיש כאב.

תכסה לעצמך ת'תחת, לך למיון רק תוודא שהכל בסדר.

מקווה שהכל טוב!

יום נעים וסופ"ש נפלא :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ברכת הגומל אמא שלי דאגה לעשות, והייתי במיון בכל זאת כי היום בבוקר קמתי עם כאב ברגל ומסתבר שנקעתי אותה אבל לא הרגשתי עד היום שישנתי כמו שצריך בלילה. בכל מקרה, יש קצת גימלים :)

x

• תוכן חדש...