Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם התקנתי לא מזמן גריל ללא סמל לגולף MK4 מה שקורה בעצם זה שהגריל הקודם היה עם סמל ויש לו מגרעה לתוך הטמבון ולתוך מכסה המנוע,אני זקוק למשהו שימיס לי פלסטיק ויסתום את החור שנוצר בטמבון,אני נוסע לצבוע את הטמבון בצ'מפיון מול קניון איילון,ולא נראה לי שהם עושים את זה שמה..אני חייב לצבוע שמה כי יש לי שמה זיכוי,ובגלל זה לא אוכל לצבוע את הטמבון במקום אחר :(

כמו שאתם רואים בתמונה את החור התחתון שנוצר בטמבון הפלסטיק של הרכב,לגבי החור הנוצר במכסה המנוע ירתכו לי שמה חתיכת ברזל ויעשו גם באד בוי,ביררתי טוב בוורטקס שזה פורום מכוניות הVAG הכי מקצועי שאני מכיר אמרו לי למלות באפוקסי שמיועד לזה..

4745fefe7f757dfc.jpg

בנוסף עם הגריל קיבלתי שתי חתיכות,אחד מפלסטיק לגריל ואחד מברזל למכסה המנוע,חשבתי שאפשר לבצע המסה לחתיכת הפלסטיק שקיבלתי,אבל הכי אפקטיבי זה למלות באפוקסי או כל חומר אחר

אני ממש לחוץ כי לא ניצלתי את זכוי הצביעה עד היום והוא נובע מתאונה שעברתי לפני חודש,משאית נכנסה בי..בקיצור סגרנו עם הביטוח שאני מתקן בצ'מפיון כי רק שמה בעל המשאית מסכים..אני לא מתווכח ואני מקווה שהם יעשו עבודה טובה(למרות ששמעתי על צ'מפיון רק דברים רעים)וחבל...

תודה רבה רבה לכולם אתם כל פעם עוזרים ומצילים אותי :) המון ידע יש בפורום הזה,ואחלה סופף לכולם

פורסם

אתה תסתבך לעבוד עם האפוקסי וליצור "התאמה" שתצא לך חלקה בצורה של הטמבון.

גש לפחח בצ'מפיון,יש להם שמה אחלה בעלי מקצוע,תתיעץ איתו הוא ימצא לך פיתרון.

האפוקסי הוא לא פיתרון ואם כן,אתה צריך אפוקסי בעל התקשות איטית,אפוקסי 5 דקות לא יהיה לך מספיק זמן לעבוד איתו הוא בנוסף יותר חלש,אז קח בחשבון.

אתה יכול לעשות מן "בניה" מפיבר,עבודה יותר רצינית,קשה,אבל יכולה לצאת תוצאה טובה.

חזור לעדכן מה בוצע בסוף.

בברכה,בן.

Got To love It

פורסם

בן תודה לך

עוד לא יצא לי להתייעץ עם הפחח של צ'מפיון

שמו הוא רפי והוא מנהל את חטיבת הפחחות וצבע בצ'מפיון ממול קניון איילון(אשמח אם משהו יבהיר לי את שם הסניף )

האפוקסי שאני מדבר עליו הוא לא האפוקסי שאתה מדבר עליו,זה אפוקסי לסוג העבודות האלה הוא גמיש ורך

לצורך העניין קיבלתי עם הגריל כמו פקק כזה שסוגר את החור התחתון,הפקק הוא מפלסטיק וחשבתי להמיס אותו אל הטמבון,הבעיה שאני לא רוצה לפגוע בטמבון ולעשות את זה בעצמי למרות שיש לי מפוח תעשייתי בבית שנועד לדברים האילו,לכן אני מחפש משהו שיודע להתעסק עם עיצוב או מלוי פלסטיק

יצאתי הרגע לצלם כמה תמונות,אתמול פירקתי את הטמבון והמסתי רק את החלק האחורי וזה יצא מעולה,השאלה שלי היא לגבי החלק הקדמי,אני מפחד להמשיך כדי לא להרוס משהו בשבריר שניה של אי נסיון,

יש לי שתי רעיונות,אם מפרקים את הטמבון קיים חור בדיוק מתחת לפקק השחור הזה(ישב שמה בורג) אפשר להכניס סיליקון דרך החור הזה והוא ימלא את הפקק מבפנים,עוד אופציה היא להמשיך בנסיונות חיבור הפקק הזה עם המסה,ולתת לפחח של צ'מפיון לבצע את הגימור הסופי באמצעות איזה שהוא חומר(שפכטל לרכב או בונדו?)

474696870f5cac211.jpg

474696870f5cac212.jpg

474696870f5cac213.jpg

דרך אגב אני משתמש במכשיר הזה לצורך המסה והוא עולה כמה אלפים

Upload%5Ca675686062b77.jpg

הבעיה היא שאין לי את הפלסטיק שממיסים והוא עולה עוד איזה 1000 שקל לפי משקל או משהו כזה

אז אני חותך חתיכות פלסטיק מטמבון זהה לשלי ששוכב לי בבית(הוא שבור אל דאגה) ואז ממיס אותם למצב נוזל וממיס גם את הפלסטיק של הטמבון יחד עם הפקק ואז מצמיד את הכל ונותן מעיכות עם אצבע רטובה(כן היא כואבת :-( )

תודה לכולם אשמח לקבל פידבקים טיפים רעיונות או הכי פשוט בעל מקצוע שידע לעשות את העבודה כמו שצריך :)

תודה לכולם אני באמת מעריך כל תשובה שניתנת לי פה אתם אנשים זהב :)

פורסם

כל פחח ממוצע יכול לעשות לך את זה , ואין סיבה שצ'מפיון לא .

את המעיכות אגב , תפסיק לעשות עם האצבע , תשתמש בחלק האחורי של ידית פטיש מעץ\חפץ דומה .

לאחר ההלחמה\הדבקה (אם לא תהיה בעיית מרווח שתקשה להחליק את השטח , אפשר להשתמש בדבק של וורט המיועד לכך) , רק למלא חריצים בבונדו ולשייף .

פחח עלול להתייחס לתהליך של הפחות מ-10 דקות הזה כשיפוץ , ולכן עלול לגבות לך 300+\- ש"ח יותר (ועדיף שתשלם את זה מהכיס שלך אם לא יווצר הפרש בין הסכום שהקציב השמאי לסכום שדורשים צ'מפיון , הטמבון זה חלק גמיש ומכה קטנה עלולה לגרום לסדקים באיזור המילוי , ולכן עבודה מקצועית עדיפה) .

בברכה ,

גלעד מאנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

שמע,יש לך את המכסה פלסטיק הזה,תדביק אותו עם אפוקסי(תשתמש באפוקסי בעל זמן התקשות הכי גבוה לקבלת חוזק מקסימאלי). לאחר מכן תגש לפחח ותגיד לו שאתה רוצה שיעבור על המקום עם בונדו ליישור ושיוף,העניין לא אמור לקחת יותר מחצי שעה.

אם והחלטת כן להדביק זכור קודם להוריד את הצבע מהטמבון ורק לאחר מכן להדביק.

בברכה,בן.

Got To love It

פורסם
כל פחח ממוצע יכול לעשות לך את זה , ואין סיבה שצ'מפיון לא .

את המעיכות אגב , תפסיק לעשות עם האצבע , תשתמש בחלק האחורי של ידית פטיש מעץ\חפץ דומה .

לאחר ההלחמה\הדבקה (אם לא תהיה בעיית מרווח שתקשה להחליק את השטח , אפשר להשתמש בדבק של וורט המיועד לכך) , רק למלא חריצים בבונדו ולשייף .

פחח עלול להתייחס לתהליך של הפחות מ-10 דקות הזה כשיפוץ , ולכן עלול לגבות לך 300+\- ש"ח יותר (ועדיף שתשלם את זה מהכיס שלך אם לא יווצר הפרש בין הסכום שהקציב השמאי לסכום שדורשים צ'מפיון , הטמבון זה חלק גמיש ומכה קטנה עלולה לגרום לסדקים באיזור המילוי , ולכן עבודה מקצועית עדיפה) .

בברכה ,

גלעד מאנע .

גלעד תודה רבה על ההסבר וההכוונה,מהיכן אני רוכש את הדבק אני גר באיזור המרכז(פתח תקווה) או אם תוכל לפרט את שמו המלא של הדבק הזה

לגבי הבונדו אתה צודק,כל מכה קטנה תיצור שברים וסדקים,בגלל זה אני אבצע את זה בצ'מפיון

אני מקווה שיהיה להם מושג על מה אני מדבר,תודה לך :)

פורסם
שמע,יש לך את המכסה פלסטיק הזה,תדביק אותו עם אפוקסי(תשתמש באפוקסי בעל זמן התקשות הכי גבוה לקבלת חוזק מקסימאלי). לאחר מכן תגש לפחח ותגיד לו שאתה רוצה שיעבור על המקום עם בונדו ליישור ושיוף,העניין לא אמור לקחת יותר מחצי שעה.

אם והחלטת כן להדביק זכור קודם להוריד את הצבע מהטמבון ורק לאחר מכן להדביק.

בברכה,בן.

בן אני כבר יעשה את זה בצ'מפיון ,גם ככה הם יגנבו את חברת הביטוח ,אני אדאג שהפרוייקט הזה שלי יכנס בתקציב השחיטה שלהם:evil:

תודה לכולכם

פורסם

לפי מטר? לא הבנתי?

אם אתה חושב שזה אוניברסאלי או התאמה של החומר ממנו עשוי הגריל לרכב הזה ספציפית אתה טועה.

הגריל הזה מיוצר בחברה לפי מידות מדוייקות של גריל OEM מקורי מהחברה ולכן הוא מתאים בשלמות!

לגבי המחיר הוא נע בין 450 -500 לגריל דמוי קארבון

ו1000 -1600 לגריל קארבון מקורי

אם תצטרך עוד הכוונה לגבי חלקי אפטר מרקט לרכבי אאודי סיאט גולף וסקודה(All Vags)

אני אשמח להפנות אותך לאתר פה מישראל שיענה לך על כל השאלות+מחיר בשקלים לגבי כל מוצר באתר

פורסם

אני סתם מנסה להעתיק איזה גולף פלצנית מוורטקס :( התחלתי כבר עם הגריל ואני חייב לסיים :( אלא אם כן משהו ירצה לקנות את בגריל שלי(חדש בן שבוע+קבלות)ב400 שקל ואז אני אקנה את מה שאתה מתכוון אליו :)

חברה אפשר לקבל טיפה תמיכה :) מה עם המולדינג שלי :(

• אחראי פורום
פורסם

ה-blower שיש לך הוא המכשיר הכי פחות מתאים לעבודה כזאת.

על העוצמה הכי גבוהה שלו הוא אולי יצליח להמיס את הפלסטיק,

אבל הוא ממש לא יצליח לחבר אותו לפגוש. חוץ מזה שאם אתה גורם לחלק פלסטי

להתעוות ע"י חום (והפן הזה יכול לעוות דברים בקלות) ,

הוא מתקשה מהר בצורה מעוותת שלא רצית להגיע אליה ואז גם נהיה קשה יותר.

החיבור הכי טוב בין שני פלסטיקים כאלה הוא בהלחמה.

לוקחים מלחם רגיל, ופשוט תופרים את שני החלקים בקווי המתאר שלהם.

ההלחמה מן הסתם היא ממש לא אסטתית ואם אין לך מכשירים מתאימים, פה בדיוק הפחח מתחיל לעבוד.

אם יש לו הבנה בסיסית בפלסטיקה, הוא אפילו לא יצטרך בונדו כדי לפנש את המקום.

אם תרצה הכוונה יותר מפורטת, רק תשאל.

אני חייב לציין שככה אני עובד (פרסמתי פרוייקט דומה על דשבורד פה), במקומך הייתי מתאמן

על משהו אחר קודם, לצבירת ניסיון. אמרת שיש לך פגוש נוסף בבית? זה הזמן להתעלל בו :twisted:

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
ה-blower שיש לך הוא המכשיר הכי פחות מתאים לעבודה כזאת.

על העוצמה הכי גבוהה שלו הוא אולי יצליח להמיס את הפלסטיק,

אבל הוא ממש לא יצליח לחבר אותו לפגוש. חוץ מזה שאם אתה גורם לחלק פלסטי

להתעוות ע"י חום (והפן הזה יכול לעוות דברים בקלות) ,

הוא מתקשה מהר בצורה מעוותת שלא רצית להגיע אליה ואז גם נהיה קשה יותר.

החיבור הכי טוב בין שני פלסטיקים כאלה הוא בהלחמה.

לוקחים מלחם רגיל, ופשוט תופרים את שני החלקים בקווי המתאר שלהם.

ההלחמה מן הסתם היא ממש לא אסטתית ואם אין לך מכשירים מתאימים, פה בדיוק הפחח מתחיל לעבוד.

אם יש לו הבנה בסיסית בפלסטיקה, הוא אפילו לא יצטרך בונדו כדי לפנש את המקום.

אם תרצה הכוונה יותר מפורטת, רק תשאל.

אני חייב לציין שככה אני עובד (פרסמתי פרוייקט דומה על דשבורד פה), במקומך הייתי מתאמן

על משהו אחר קודם, לצבירת ניסיון. אמרת שיש לך פגוש נוסף בבית? זה הזמן להתעלל בו :twisted:

איתי.

איתי תודה רבה לך אצור איתך קשר בפרטי

בכל מקרה אם משהו חושב שהו מכיר מקום שאוכל לבצע בו את העבודה אשמח לקבל הפניה לבעל מקצוע באיזור המרכז אני מאיזור פתח תקווה

תודה רבה לכולכם :)

• תוכן חדש...