Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע

Mamrami
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשלום הרכב שלי (אופל קורסה 2001 טרוניק) התחמם מאוד מאוד..

לאחר בדיקה מהירה ראיתי כי אין מים ברדיאטור..

לאחר מילוי של כמות די נכבדת הרכב התקרר במקצת.

לאחר נסיעה של כ 10 דק , התחילו לצאת ענני עשן לבן מהאגזוז בריח של המים הירוקים.

כרגע הרכב בבדיקה במכון של UMI, ובינתיים נודע כי יש בעיית קומפרסיה ב-2 בוכנות..ושנוזל הקירור חדר אליהם.

כרגע אני ממתין אל הבדיקה של הראש מנוע..לראות מה הנזק.. :(

אשמח לשמוע טיפים בנושא, מאנשים שכבר עברו את התהליך הזה..

פורסם

תכין כסף. במיוחד אם הרכב כבר ב-UMI. מה עוד תרצה לדעת?

הבעיה ברורה , הרכב במוסך ובתיקון, יש מה להוסיף?

אהה, תבדוק מים מידי פעם!!! :idea:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

קח הצעת מחיר לתיקון המלא הכל כולל הכל מUMI ואז לך לקבל חוו"ד שניה (כמובן שהדבר יצריך גרירת הרכב שוב)

ממליץ ללכת לחבר הפורום בני.ל - לי הוא עשה גם ראש מנוע ומאז אני אצלו עם הרכבים של המשפחה.

פורסם

כדאי לקרוא בהודעות הדביקות את "איך רושמים כותרת" .

נושא נעול, אם תרצה, פתח מחדש לפי הכללים המקובלים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...