Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, MBMI -חברת בת של אריז, בקומה שלישית בחורה נחמדה ומשועממת.לבקש הנכה. יש גם חומר לא רע,אבל ביטומני-קיבוסלף.

http://www.mbmi.co.il/pdf/kebo-kd.pdf

אגב, לשתי דלתות צריך 2-3מ"ר חומר(לעשות איטומ ברמה טובה)

ב-Dynamat Door Kit Extreme יש 1.1מ"ר חומר ו ב-Dynamat Door Kit Original רק 0.9 מ"ר.

ריפה בנד יש גם בגודל 0.3X10

פורסם

אז על מה אתה ממליץ על מה שיש לך? או על החומר השני שראיתי באתר?

נראה לך שאפשר לבקש לשלוח את זה?

נראה כמו תחלופה טובה לחומרי האיטום הייעודיים. אבל רק אחרי ניסיון יהיה אפשר לדעת.

איך החומר לעבודה? גמיש? נדבק טוב?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

חומר גמיש קצת יותר מ-extreme ועם כושר הדבקה מאוד גבוה.אני בטוח,שזה אותו חומר Damplifier Second Skin

רק מיצרן אחר לא מפורסם באנף Sound Demping(אני קראתי הרבה בנושה וגם השכלת מהנדס עזרה לי להבין את זה).אני עשיתי איטום גמ עם Dynamat Extreme וגם עם

Repa-Band

ובסוף הצטערתי שקניתי Dynamat. כך שניסיון כבר יש.

לגבי חומר השני -לי אין ניסיון, אבל בטוח, שהו יהיה טוב על ריצפה שך אוטו.

פורסם

אוקי אז שאלות סיכום.

א. תודה רבה, עזרת המון.

ב. האם גליל כזה של 1X0.15 מ' יספיק לי ל-2 דלתות + קצת אקסטרה?

ג. אני מניח שאתה מרוצה מהניסיון עם החומר, האם שכבה/שתיים של החומר הזה לבד, תספק לי תוצאה טובה בדלתות?

ד.שוב, תודה.

מקווה שמצאנו חלופה זולה יותר לחומרי האיטום הייעודיים.

אמיר

פורסם

א)אין בעד מה

ב)כמו שכתבתי, לשתי דלתות צריך שני גלילים0.15x10 או גליל אחד 0.3x10 (כך זה לעשות איתום ולא לחסוך בחומר)

אתה יכול להסתפק בגליל אחד 0.15x10 עמ תוצאה מספיק טובה(כיסוי 60-80%)

ג) אני מאוד מרוצה, שכבה אחת על חלק חיצוני של דלת(מביפנים)+שיכבת פלציב 6מ"מ, עוד שיכבה על חלק פנימי של דלת+שיכבת פלציב(חורים בדלת לסגור לחלותין עם דיקט,חתיחות גומי,פלסטיק, ברגים וכו). דבר אחורון-להדביק ריפה בנד על פנל פלסטיק, להרכיב קליפסים עם חתיחות חומר ולהחזיר פנל למקומ שלה .

נשאר רק להכין מקום לרמקול, ודלת מוכנה.(במציאות כל זה-עמון עבודה)

פורסם

עידכון קטן.

המחירים לחומר הם 264 ש"ח לגליל של 10X0.15 מ' שזה יוצר לנו שטח כיסוי של 1.5 מטר מרובע.

לצורך העניין, שטח הכיסוי קיט דלתות של דיינמאט אקסטרים הוא 1.09 מטר מרובע.

המחיר לגליל של 10X0.3 מ' הוא 485 ושטח כיסוי הוא 3 מטר מרובע, לצורך השוואה, שטח כיסוי של באלק הוא 3.3 מטר מרובע. ההזמנה של החומר כנראה תתבצע ביום שלישי, רביעי-חמישי החומר צריך להיות אצלי, ונראה כבר אם יהיה לי זמן להתקין אותו.

בכל אופן, נראה מה זה שווה.:)

אמיר

• תוכן חדש...