Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גמני גמני

4.בחיים לא עישנתי סיגריה ומאז ברית המילה שלי לא נגעתי באלכוהול

אז לא עישנת[ובשביל בוף חייבים סיגריה. טוב, לא חייבים, מומלץ], ולא נגעת מעולם באלכוהול. איך אתה חוגג?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• תגובות 229
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין מה לעשות כשאתה ג'ובניק, משעמם בצבא.:wink: יש לך סיפורים מעניינם?8)

יש סיפורים מעניינים מהשירות הצבאי....... :lol:

*אמצע הטירונות שלי הוקפצנו לרצועת עזה,באמצע הלילה היתה לנו הקפצה,ובאמצע ההקפצה אחד הטירונים השוקיסטים מהמחלקה שלי צעק "המפקד,אפשר הארכה ?!" (עד יום השחרור צחקנו עליו על זה).

*חיילים צעירים הגיעו לפלוגה,אני קורא לאחד מהם למרכז הפלוגה (בזמן שכל הוותיקים באוהלים מסביב,נחנקים מצחוק) ומודיע לו שהוא נבחר כחייל המצטיין ושולח אותו למ"פ . המ"פ (כמובן שהיה מתואם מראש) מבשר לו על בחירתו כחייל המצטיין,ושולח אותו לאפסנאות לחתום על ציוד צלילה (כאמור,חטיבת חי"ר,באמצע עזה...) מכיוון שהוחלט לצ'פר אותו בקורס צלילה.

השוקיסט ניגש לאפסנאות,ושם הוא כמעט מקבל מכות מהאפסנאים שלא מבינים מאיפה נפל עליהם הצעיר שמתעקש לחתום על ציוד צלילה באמצע עזה.....

*אמצע מסע מכין כומתה (45 קילומטר בשביל לא סלול בעליל),7 קילומטר מהבסיס (בדרך חזור), המ"פ מתעפ"ץ תו"כ הובלת הלוחמים,אנחנו מפספסים את הנקודה בה היינו אמורים לחתוך לכיוון הבסיס.

התוצאה: אחרי 38 קילומטר הליכה התחלנו לפסתן הרים וגבעות לא מתוכננות,ואת המסע סיימנו עם 53 קילומטר :lol:

*מוצב מסויים בעזה,כבר לא קיים כמובן,היה שוכן ממש על החוף.

כל ערב בשעה 18:00 היה נוהל "גיאות ושפל" שעיקרו הרמת כל דבר אפשרי באויר\על כיסאות,הסיבה- בחלקו המערבי,דהיינו בצד הים,לא היו למוצב בטונדות,רק גדר תלתלית,כך שעם תחילת הגיאות,המוצב היה מוצף,כל ערב מחדש :lol:

יש עוד המון,אבל לא זה המקום...... :)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אז לא עישנת[ובשביל בוף חייבים סיגריה. טוב, לא חייבים, מומלץ], ולא נגעת מעולם באלכוהול. איך אתה חוגג?

בזמן שכולכם השתכרתם והתמסטלתם, בני שיפץ את המוסטנג... כל אחד והחגיגה שלו. 8)

פורסם
בזמן שכולכם השתכרתם והתמסטלתם, בני שיפץ את המוסטנג... כל אחד והחגיגה שלו. 8)

בן כמה הבחור?

פורסם

למיטב ידיעתי, מר הספל נמצא בשנות ה-50 המוקדמות שלו.

אם התכוונת אליי, אני בן 22.

למה מה? (חבל שאין פה סמיילי שעושה את התנועה הערסית הזאת עם היד...)

פורסם

מר הספל צריך להתנצר ולהיהפך למסיונר. הוא יספר איך הנצרות עזרה לו להמנע מאלכוהול וסיגריות במשך 50 שנה. הוא ירוויח הון.

פורסם

פיספסת מעט. חיפוש בפורום יכול למצוא את התשובה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אפילו לא יין של ארוחת שישי?

אפילו לא בחתונה שלי ובחתונות של שלוש הילדות שהעליתי לחופה...

ולאחר סדר פסח אני הפראייר שנוהג...

ובנוגע ל PC-G משנת 1984, הוא כאמור במצב עבודה עם דיסקט דוס (חמש ורבע..)להפעלה, ומדפסת סיכות שהגיעה בזמנו עם המחשב.

המחשב נחשב ל פי סי הראשון באוניברסיטת ת"א.

המיינפריים 1401 מאוחסן במצב שלם כולל כל האבזרים הנלווים ואפילו שתי עמדות להזנת כרטיסי ניקוב (שלא נראות בתמונה).

הוא נראה ככה:

IBM_1401_Tape_System.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אפילו לא בחתונה שלי ובחתונות של שלוש הילדות שהעליתי לחופה...

ולאחר סדר פסח אני הפראייר שנוהג...

ובנוגע ל PC-G משנת 1984, הוא כאמור במצב עבודה עם דיסקט דוס (חמש ורבע..)להפעלה, ומדפסת סיכות שהגיעה בזמנו עם המחשב.

המחשב נחשב ל פי סי הראשון באוניברסיטת ת"א.

המיינפריים 1401 מאוחסן במצב שלם כולל כל האבזרים הנלווים ואפילו שתי עמדות להזנת כרטיסי ניקוב (שלא נראות בתמונה).

הוא נראה ככה:

IBM_1401_Tape_System.jpg

כמו NASA (אתם מנחיתים אנשים על הירח)

פורסם
בהקשר הזה, נראה שאתה בחברה טובה. אני מבין שנסיון עבודה על PC-G הוא אחד מתנאי הקבלה למועדון החמש... :rolleyes:

ולניהול פורום אספנות...

והנה תמונה של "תנאי הקבלה"

ibm_pc_ad.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

1. מעולם לא עישנתי סיגרייה. או נרגילה. או כל דבר אחר.

(צמיגים לא נחשב, כן?)

2. לפחות 50% מהאנשים שמכירים אותי שטחית, איכשהו משוכנעים שאני ברמן.

ולרוב אני שותה בכלל שוקו.

3. התקבלתי לתואר שני בגיל 21. ועוד לא סיימתי את התואר הראשון באותו שלב.

גם לא הייתה לי תעודת בגרות באותו שלב. וגם אין לי אחת כזו היום.

4. מגיל 16 עד גיל 20 לא הייתי בשום שלב יותר מחודש ללא בת זוג,

אבל גם לא הייתה לי חברה שהקשר היה ארוך יותר מחצי שנה (באותה תקופת זמן).

5. הגעתי למסקנה שאני לא אוהב מכוניות. אני אוהב את מה שהן גורמות לי להרגיש,

או מה שאני יודע שהן יגרמו לי להרגיש (בנהיגה עליהן). לא יותר מזה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...