Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי נגן MP4 של fujicom חדש.

חיברתי אותו למחשב ע"י הכבל USB שהיה באריזה, והעתקתי מהמחשב שירים למכשיר.

אחרי שמיעת מוסיקה בנגן הסוללה התרוקנה. ניתן לטעון אותה ע"י חיבור למחשב בלבד.

חיברתי את הנגן למחשב, וסמל הסוללה מופיע ולא זז במקום שיהבהב.

כאשר אני מחבר את הנגן למחשב, מתקבלת ההודעה הבאה. מה לדעתכם הבעיה?

תודה מראש.

פורסם

נעצרתי במילה הרביעית (FUJICOM). זאת הבעיה (זבל סיני נחות).

נסה קודם כול להחליף סוללה (לא משנה איזו, נטענת או לא)

ואם הנגן אכן חדש - פנה לחנות, למימוש אחריות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הודעת השגיאה איננה שגיאה - הנגן שלך תומך ב-USB2 והמחשב לא. העסק צריך לעבוד - לאט.

הבעיה לדעתי היא שהלוח לא מצליח לספק את זרם הטעינה. VIA איננה יצרן משובח מדי.

אפשר לקנות מטענים עם חיבור USB (למעשה כמו USB - רק קוי המתח) בכמה עשרות ש"ח.

לדוגמה:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=ST5vusb

:turn-l:
פורסם

לידיעתך, FUJICOM היא לא חברה.

FUJICOM היא מותג ישראלי של חברה בשם "לניר" או "למיר" (משהו כזה) שקונים זבל סיני זול ומדביקים עליו בארץ מותר מפוצץ.

מומלץ לבצע בדיקה באינטרנט לפני שקונים מכשירים חשמליים. גם אם הם עולים "רק" 200 שקל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תנסה את הצעדים הבאים:

1. לנסות כניסה אחרת במחשב במידה וקיימת.

2. לחבר למחשב אחר.

3. במידה ומדובר בכבל USB סטנדרטי ולא יחודי אז לנסות ולהשתמש בכבל אחר.

אסף

נ.ב. תנסה גם לחבר את הנגן למחשב ואז לעשות הסרה בטוחה של ההתקן. האם כעת הסוללה מראה שהיא מתמלאת?

פורסם

הזבל הסיני הזה צריך להיטען כשהוא במצב ON.

במידה וזה עדיין לא עוזר, יש לך אחריות 3 שנים.

לאחותי יש כזה, כל כמה חודשים מחליפים לה את המכשיר לחדש באחריות....

אם בא לך לעבוד במהירות נורמלית עם התקני USB , בלי להחליף את המחשב, אתה יכול להוסיף כרטיס PCI של USB 2.0

שיתן לך 4 פורטים מהירים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כשהמכשיר על מצב OFF רואים את סמל הסוללה עולה ויורד, אבל בפועל אין טעינה.

כשהמכשיר על מצב ON רואים את סמל הסוללה דולק רצוף. בספר של המכשיר רשום שזה צריך להבהב.

ניסיתי להטעין את המכשיר ממחשב נייד שנקנה לפני 10 חודשים ואותו סיפור בדיוק.

אגב, כשאני מעתיק לנגן קבצים על המסך מופיעה תמונה של מסך מחשב, וכאשר הוא מחובר ואמור להיטען הוא מראה לי את אותה תמונה עם סימנים של ZZZZ כאילו הוא "יושן".

ניסיתי גם את אופציית הסרה בטוחה אבל אין שינוי.

פורסם
ניסיתי להטעין את המכשיר ממחשב נייד שנקנה לפני 10 חודשים ואותו סיפור בדיוק.

אז טיפלת בזה אחר זה בכל האפשרויות הסבירות, ונותרה (כרגיל) האפשרות הכי סבירה:

הנגן אשם. יאללה, לממש אחריות, ובפעם הבאה, לקנות נגן שיש לו אבא ואימא. אני יודע שזה קשה... :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לאחר בדיקות מעמיקות מתברר שהנגן כן נטען ע"י חיבור למחשב, פשוט על המסך סמל הסוללה דולק רצוף במקום שיהבהב.

שמעתי בנגן מוסיקה שעה וחצי ברציפות, הסוללה קצת התרוקנה ואח"כ חיברתי למחשב ואחרי 30 דקות זה נטען עד הסוף.

כנראה סמל הסוללה לא מהבהב בגלל שהמחשב לא תומך בחיבור USB 2.0 ופועל במהירות מופחתת, וכשחיברתי את הנגן למחשב אחר הסוללה כבר היתה טעונה.

מדובר במחשב האספנות שברשותי שעשה את כל הבלאגן ולא הנגן, בכל מקרה אני שמח שאני לא צריך לנסוע 50 ק"מ לחנות.

• תוכן חדש...