Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשר לסמוך עליהם???

הם פירסמו ניסאן אלמרה 2004 מהשכרה, 80K ק"מ, נותנים אחריות לשנה על מנוע וגיר

ביררתי עם המס' רכב במוסך מורשה ואמרו לי שהרכב היה של טראפיק אבל הוא מטופל ואין תאונות??

מי יכול לתת המלצות (או המלצת התרחקות) לגבי "אהרוני ליסינג" עצמם??

מי יכול לתת המלצות לגבי הרכב בהנחה שהוא מוכר אותן ב- 4,000 ש"ח פחות מהמחירון המשוקלל (שלוקח בחשבון את ההשכרה).

תודה מראש.

יש מצב שאני הולך לראות את הרכב מחר- לכן אודה על כמה שיותר אינפורמציה.

פורסם

מסכים עם כל מילה שאמר אייל.

נתניה ידועה במונטין המפוקפק שלה בתחום סחר מכר ברכבים.

אם הרכב הגיע לסוחר, אז זה אומר כבר הכול.

חברות השכרה בד"כ מוכרות את הרכבים הטובים בעצמן, ואת הפחות טובים מעברים לסוחרים.

הפרפקט בחירה מעולה, חבל ליפול אצל סוחר, לך רק על פרטי(פרפקט לא חסרות בשוק הפרטי במחירים טובים).

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

תשמע, אני עובד בחברת ליסינג, אנחנו גם מוכרים לסוחרים, ואם הייתה יודע מה שהם עושים :idea:.

במיוחד מחברת טראפיק שרמת האחזקה שלהם שואפת ( שאפה יותר נכון) ל -0.

עזוב , לא חסר אלמרות בהנחה. אולי תוסיף עוד קצת ויהיה לך ראש שקט.

לך תקנה (אם כבר) מחברות גדולות וידועות שגם נותנות שנה אחריות וביטוח חובה ומקיף בחינם.

ay-ahzakot.co.il

פורסם

לגבי סוחרי נתניה יש לי משהו אחד לומר: שומר פיו ולשונו ישמור מצרות נפשו ושומר מרחקו מסוחרי רכב נתניה שומר מצרות נפשו בתחום הרכב.

בברכה והצלחה !!

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
לא מומלץ לקנות רכבים שהיו בבעלות טראפיק מחשש לרכב מעוקל !!,על זה הייתה כתבה בכלבוטק.

חוץ מזה לגבי סוחרי נתניה יש לי משהו אחד לומר: שומר פיו ולשונו ישמור מצרות נפשו ושומר מרחקו מסוחרי רכב נתניה שומר מצרות נפשו בתחום הרכב.

בברכה והצלחה !!

מכל הסוחרים בכל הארץ!

ay-ahzakot.co.il

פורסם
אל תקנה מסוחרים. +1

אל תקנה מסוחרים בנתניה.+1

אל תקנה רכבים מהשכרה, במיוחד לא כאלה שהגיעו לסוחר.+1

קנה מפרטי, אני מבטיח לך שגם שם אפשר להוריד 4 מתחת למחירון. +1

מצטרף לכל הנאמר בהודעה הנ"ל ובשרשור כולו! להתרחק כמו מאש מסוחרים ומגרשים, במיוחד מסוחרים ומגרשים בנתניה.

מדובר ברכב שאינו נדיר ומבוקש- חפש מיד פרטית.

בהצלחה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

רק כדי להגדיל את הסיכוי שלא תזרוק סתם 400 ש"ח (בדיקה) או הרבה יותר (לקנות את האוטו) - לא לקנות מסוחרים. אני חיפשתי גטס, הלכתי לסוחר, שהראה לי גטס שנראתה במצב מצוין חיצונית. ניסה לשכנע אותי ללכת למכון בדיקה שהוא מכיר, לא הסכמתי, הלכתי לאחר - וכמובן, נזילות במנוע, פגיעת שלדה חמורה, ועוד כהנה וכהנה, וזאת אחרי שהוא הבטיח שהוא ישלם על הבדיקה אם יש פגיעה בשלדה.

רק מפרטי ואולי גם מחברות הליסינג / ההשכרה הגדולות עצמן. יש סיבה לכך שהן מוכרות חלק מהרכבים בעצמן, וחלק אצל מגרשי רכב ברמת אמינות מפוקפקת.

פורסם

אני רוצה גם להוסיף שאין אף מכון בדיקה בנתניה שאפשר לסמוך עליו.

חלקם הורשעו בשיתוף פעולה עם סוחרים !

לכן זה לא עניין של לזרוק 400 שקל, יכול להיות שרכב שבור יצא פיקס בבדיקה ואז זאת תהיה זריקה של סכום הרבה יותר גדול.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אחי, אני מבקש ממך, מנסיון שלי, רק בקשה קטנה, לעולם, אבל לעולם:

אל תקנה רכב מסוחר/מגרש!!!!!!

יום טוב :)

נ.ב תחפש פה שירשור שלי על נסיון מר שהיה לי שנסעתי לנתניה לבדוק רכב ממגרש טרייד אין.

מבטיח לך שכבר לא תרצה ליסוע לנתניה אחרי שתקרא את השירשור.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

אני חושב שהבחור קלט את הלך הרוח הכללי, כנראה בעקבות הדברים הוא ירד מהנושא.

לפי דעתי, אפשר להסתפק בכך.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אני מציע, ברצינות, לנעוץ נושא קבוע בראש הפורום עם המלצה גורפת לא להתקרב לאף מגרש ולא להתעסק עם אף סוחר.

זו פנייה למנהלים, אנא אם יש בכם טיפת מוסר ורגש, קחו זאת לתשומת לבכם כדי שאנשים לא יפלו בפח.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

ביקרתי במגרש לפני כחודשיים הזה והציעו לי רנו סניק 2001 יד 2 ולמזלי לא רכשתי את הרכב. רכשתי מפרטי את הרנו קליאו שלי..

פורסם

עם סוחר מוכר ב-4 אלף פחות מהמחירון, והוא גם צריך לעשות רווח תחשבו בכמה הוא קנה אותו ועם אילו בעיות

------------------------------

Nissan Almera Perfect 1.6 2001 

• תוכן חדש...