Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם תוסף דלק באמת עובד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמר פה פעם מישהוא, ואני מתנצל- אני לא מוצא את ההודעה שלו:

"אני לא משתמש בתוספי דלק, מהסיבה הפשוטה שהיצרן של הדלק השקיע בבדיקות ובתהליך הייצור שלו הרבה יותר ממה שמשקיעים בייצור של התוספים", או לפחות הודעתו הייתה משהוא בסגנון.

אישית פעם השתמשתי. היום כבר לא. לא עשה כלום חוץ מלעצבן לי את הארנק.

אבל דלק דרגון עושה משהוא טוב למנוע...פעם ב דאגתי למלא דרגון. המנוע נשמע מרוצה ממנו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בתוכנית של הילוך חמישי (המתחרים של TOP GEARׂ)

ניבדק הנושא, והתברר שרוב המוצרים הללו פוגעים במנוע ומפחיתים כוח סוס, משהו בסביובת ה- 2%- 5%

(הם הביאו כל מיני מכונות וכל מיני שטויות מתקדמות לבדיקה).

למרות שזה באמת מפתה ליקנות מוצר במחיר נמוך!? שמבטיח ביצועים טובים יותר.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

דלק דרגון זה בולשיט עד כמה שאני יודע, מדובר בתוספים סטנדרטים שכל חברת דלק מוסיפה, וחברת "דלק" פשוט מתלהבת קצת יותר מדי. לפחות כך אני יודע, תקנו אותי אם אני טועה

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

אבל זה דלק שחוסך דלק

מזכיר לי את הימים שהאשה היתה מבקשת לשמור לי על הויזה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שלום רב,

לפני מספר ימים החלפתי גיר אוטומטי למכונית שלי (מונדאו 98, 1800) ומאז ההעברה מפארקינג לדרייב קשה, המנורה שמעידה על תקלה בגיר מהבהבת והחלפת ההילוכים לא מתוזמנת (בהעבר מראשון לשני יש לפעמים דפיקה). המוסך שהחליף לי את הגיר אמר לי להוסיף תוסף ושזה יסתדר בעוד כמה ימים. האם זה נכון והאם מומלץ לעשות משהו אחר, לכוון במחשב לדוגמא... לא מבין בזה במיוחד.

פורסם
ברווז, ברור לך שדלק דראגון זה בדיחה, כן?

לא ממש.

בפעמיים הבודדות שיצא לי לשים אותו, המנוע נהם בצורה שונה, לפי השמיעה-טובה יותר מאשר עם הדלק הקבוע שהייתי שם בו. זה היה לפני כמה שנים, כשעוד היה לי רכב משלי, אולי השתנה משהוא מאז...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לא ממש.

בפעמיים הבודדות שיצא לי לשים אותו, המנוע נהם בצורה שונה, לפי השמיעה-טובה יותר מאשר עם הדלק הקבוע שהייתי שם בו. זה היה לפני כמה שנים, כשעוד היה לי רכב משלי, אולי השתנה משהוא מאז...

דלק רגיל לחלוטין, מאז ומתמיד, מגיע מאותו מקום בדיוק שכל תחנות הדלק מקבלות.

פורסם
בתוכנית של הילוך חמישי (המתחרים של TOP GEARׂ)

ניבדק הנושא, והתברר שרוב המוצרים הללו פוגעים במנוע ומפחיתים כוח סוס, משהו בסביובת ה- 2%- 5%

(הם הביאו כל מיני מכונות וכל מיני שטויות מתקדמות לבדיקה).

למרות שזה באמת מפתה ליקנות מוצר במחיר נמוך!? שמבטיח ביצועים טובים יותר.

התוכנית "הילוך חמישי" בדקה מוצרים שטענו שהם מגבירים את עוצמת המנוע וצריך להוסיף אותם כאשר מעונינים להוציא מהמנוע יותר כוח. התוספים הסטנדרטים מבטיחים לנקות מערכות ברכב ולא לתת ללקוח יותר כוח מכפי שתוכנן. אלו מוצרים שונים לגמרי.

פורסם

התוסף דלק השימושי היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא הK44.

שלא כמו גולדלייבל ש"מעביר אותך טסט" - כןכן, הוא ממש מסיע את הרכב לטסט בשבילך, עומד בתור, מתעצבן עם הנהגים...

בעע..אני נשמע כמו ג' חבית...

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...