Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואף מוסך שיודע איך להתחיל לטפל במנוע שלהן...

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה לעזאזל אתם ממשיכים לדבר על RX8 כשניר שלל אותה כבר מס' פעמים...

אין לי הרבה מה להוסיף מעבר לעובדה שהיו ברשותי מס' רכבים, חלקם אמורים להיות ספורטיביים (GTI MK4) וחלקם פחות (LUMINA LTZ). הייתה גם WRX PRODRIVE 2002, כעת, ותודה לקב"ה, יש STI 04.

חסרון, שדובר עליו כאן לט מעט והוא נכון ומשמעותי - עלויות אחזקה מאוד מאוד גבוהות.

דלק

יחס של 1 ל 6-7 בעיר, ללא לחיצות כלל! (ושימוש בבלימות מנוע לפני עצירה ברמזור, כמו גם תכנון מדוקדק של תזמוני רמזורים, מינימום האצה ומינימום בלימה...)

1 ל 5 ב"עיר" בלחיצות בתדירות נמוכה.

1 ל 3 ב"עיר" בלחיצות בתדירות גבוהה.

הכוונה במילה "עיר" - היא מקום שניתן ללחוץ בו, אך זהו איננו כביש מהיר וכמובן שבזהירות מירבית ומקום פתוח ככל האפשר.

בכביש מהיר - 1 ל 9-10 לכל היותר בנסיעהמאוד רגועה, עם מינימום גלישה לטווח עבודה אפקטיבי של הטורבו.

1 ל 7-8 כשהטורבו פעיל בנסיעה, אך לא אגרסיבית.

1 ל 5-6 בנסיעה מהירה ואגרסיבית במהיר..

ביטוח

מקיף - לי כנהג צעיר (אוטוטו 24) - 8,000 ש"ח. מקיף בלבד!

ירידת ערך

שנתית - 20K ש"ח.

מצד שני, כל רכב שתביא בתקציב המדובר, יירד לפחות את אותו הסכום...

הוצאה שנתית

ללא טיפולים - 50,000 ש"ח (כולל ירידת ערך)!!!

טיפולים

5 קילו שמן, באדיבותו של מר גומר ומוסך TIG - כ - 500 ש"ח.

תדירות החלפה של לכל היותר 10K ואני שוקל להחליף אפילו כל 5K

בלמים - כל סט רפידות מקורי (ולא להעיז להרכבי לא מקורי) קדמי/אחוריי - 2,500 ש"ח. ללא עבודה.

לגבי טיפולים אלו הנתונים היחידים הידועים לי...

אבל!!!

היא שווה את זה. כל שקל היא שווה.

אתה יודע איך זה, בחיים צריך למצוא את האיזון האישי בין מה שנכון כלכלית לבין מה שנכון נפשית, נכון לנשמה.

הרכב הזה חודר לנשמה ומשתלט עליה.

אין ספק שכלכלית, על אחת כמה וכמה בגיל שלי (בהנחה שההורים שלי אינם עשירים, ולא, הם לא...) זהו צעד שגוי, לא נכון, וטעות כלכלית ממדרגה ראשונה.

למרות זאת, אני ואחי החלטנו שנהיה שותפים לרכב, ושמנו את מיטב כספנו על הרכב הזה, משום שהוא חלום מוטורי שמתגשם.

בכל רגע ורגע שאתה בעלים של ה STI, אתה מרגיש טוב עם עצמך, ומפסיק לחשב.

אתה מבין שבחיים האלו הגשמת חלום אחד (שוב, אלא אם ההורים שלך עשירים) דורשת וויתור על דברים אחרים שאתה יכול לעשות. אני משלים עם הוויתור הזה. גודל ההנאה מהרכב הזה הוא עצום והוא גדול יותר מגודל כלל הוויתורים שאני נאלץ לעשות (ואני נאלץ לוותר על הרבה דברים שיכולתי להרשות לעצמי לקנות עם הכסף שמתבזבז על הרכב הזה).

זה הרכב היחיד שהיה בבעלותי וכשאני יוצא ממנו, ולא משנה לכמה זמן, לאיזה מקום ומה השעה, אני מחכה כבר לחזור אליו ולנהוג את הדרך חזרה... אפילו מדמיין לי בראש את הנהיגה חזרה... אתה פשוט מחכה כבר להיכנס שוב לרכב. היא פשוט מרגישה כמו כפפה שנתפרה במיוחד עבורך.

אני מקווה שדבריי יתרמו משהו להחלטתך, ואין לי בעיה שנפגש (טרק דיי בנחשונרינג) ותתרשם ממנה בעצמך

אגב, זה המקום לומר שהרכב מקורי לחלוטין, ללא שיפור כלשהו. האמת היא שגם ללא אי אילו שיפורים, אתה מבין את החוויה העצומה של לנהוג עליו ולהיות הבעלים שלו, ככה שממש אין חובה לקחת בחשבון שיפורים ברכב הזה.

סימון.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

סיימון, קודם כל המון תודה על החזרת השרשור למקומו 8).

חוץ מזה תודה על המידע המפורט לגבי אחת האופציות.

אם כבר נינג'ות אז sti יד שניה נראית לי באמת הרבה יותר ריאלית והגיונית מאשר חדשה.

גם ככה ההוצאות הן בליגה אחרת אז אין מקום למתיחת התקציב כדי לקנות חדש שגם יעלה לי הרבה יותר בביטוח וירידת ערך.

אבל אז נשארות לי שתי בעיות שאני בטוח שרוב האנשים פה לא יבינו ויחשבו שאני סתם אידיוט.

אחד קשור לתדמית החוליגנית של הרכב ולתשומת הלב שהוא מושך. אתם לא מבינים כמה אני אוהב את האנונימיות שיש לי היום. אם אני נותן קצת גז או מזגזג קצת עם כל רכב אחר (כולל כמובן הקליאו) אז אולי מישהו יחשוב שאני חוליגן (אני לא, אבל אתם יודעים...), עם sti כבר ממרחק של בלוק ידעו שחוליגן מתקרב ועכשיו לא באמת צריך הרבה בשביל לקבל את החותמת (או לחילופין להתאמץ מאוד להוכיח אחרת). כמובן שזה נהיה מאוד קריטי אם הצד השני זאת ניידת...

תוסיפו לזה את הפופולריות שיש לרכב בכל מיני מקומות וכבר צריך מאוד לדאוג לשלמות שלו כל פעם שחונים מחוץ לחניה סגורה.

העניין השני יישמע עוד יותר מטופש אבל זה אומר כנראה לוותר במידה רבה על ה-MDC ודומיו (הרכב יוכל להתמודד שם רק עם השקעה נוספת, בעיקר צמיגים וזה כבר גורר אותי להשקעות שאני מאוד מעדיף לא להכנס אליהן).

אני מבין כמה זה נשמע מטופש אבל הקטע שהאוטו אצלי מבלה במהלך השבוע בנהיגה הכי משעממת שיכולה להיות, בקו ישר על כביש מהיר. בשביל זה אני יכול להסתפק בכל רכב GT ולתת משקל גדול לפינוקים שמסביב, ככה שערד/נחשונים/ג'ימקאנות זה בלי ספק המקום העיקרי שאני מנצל באמת את הרכב.

עכשיו יבוא מישהו ויציע החזקה של שני רכבים אבל אני לא מוכן להתפשר על רכב פשוט/ליסינג או משהו כזה ליום-יום. עדיין הדרישות ישארו דומות (אני בכל מקרה נהנה מהרכב וזה עדיין עיקר הנסיעה שלי) ואז אין הרבה מקום לרכב שני רציני.

אופציה קיימת שחשבתי עליה זה לקנות רכב קצת פחות אטרף ואז להחזיק במקביל משהו כמו ראלי שתשמש רק לתחרויות וכאלה (פשוט יש לי אופציה מאוד טובה וזמינה לזה אז זה קצת קורץ).

וכן, אם אחרי שאתם קוראים אתם חושבים "אז תשאר כבר עם הקליאו ותפסיק לבלבל לנו את השכל"...זה בערך מה שעובר לי בראש ולכן אני לא התקדמתי יותר מדי עם העניין הזה :?

ניר

פורסם

תשמע...אתה בבעיה :-)

מצד אחד, יכול להיות שעדיף לך להחזיק שתי מכוניות, אחת לאטרף ואחת ליום יום. אבל לא בטוח שאחזקת שתי מכוניות כאלו תהיה זולה יותר מאחזקת STI אחת.

אני מציע לשקול שוב את אופצית האיביזה קופרה עם "חיזוק" בניהול המנוע וסט קויילאוברים משובח, אני מאמין שתקבל שידרוג מסויים לעומת הקליאו שלך בפרמטרים רבים. רק קח בחשבון שאולי גם תפסיד בחלק מהפרמטרים.

אגב, ראיתי היום מיני קופר S למכירה נהוגה ע"י אישה (מודל חדיש יחסית, אולי לאחר מתיחת הפנים). המחיר גבוה מאוד והכוח דומה לזה של הקליאו...אבל הסטייל!

בסופו של דבר, אם תמצא STI במצב טוב...לך על זה, עם ההוצאות תסתדר בצורה כזו או אחרת ואם לא, תמכור.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אבל!!!

היא שווה את זה. כל שקל היא שווה.

אתה יודע איך זה, בחיים צריך למצוא את האיזון האישי בין מה שנכון כלכלית לבין מה שנכון נפשית, נכון לנשמה.

הרכב הזה חודר לנשמה ומשתלט עליה.

אין ספק שכלכלית, על אחת כמה וכמה בגיל שלי (בהנחה שההורים שלי אינם עשירים, ולא, הם לא...) זהו צעד שגוי, לא נכון, וטעות כלכלית ממדרגה ראשונה.

למרות זאת, אני ואחי החלטנו שנהיה שותפים לרכב, ושמנו את מיטב כספנו על הרכב הזה, משום שהוא חלום מוטורי שמתגשם.

בכל רגע ורגע שאתה בעלים של ה STI, אתה מרגיש טוב עם עצמך, ומפסיק לחשב.

אתה מבין שבחיים האלו הגשמת חלום אחד (שוב, אלא אם ההורים שלך עשירים) דורשת וויתור על דברים אחרים שאתה יכול לעשות. אני משלים עם הוויתור הזה. גודל ההנאה מהרכב הזה הוא עצום והוא גדול יותר מגודל כלל הוויתורים שאני נאלץ לעשות (ואני נאלץ לוותר על הרבה דברים שיכולתי להרשות לעצמי לקנות עם הכסף שמתבזבז על הרכב הזה).

זה הרכב היחיד שהיה בבעלותי וכשאני יוצא ממנו, ולא משנה לכמה זמן, לאיזה מקום ומה השעה, אני מחכה כבר לחזור אליו ולנהוג את הדרך חזרה... אפילו מדמיין לי בראש את הנהיגה חזרה... אתה פשוט מחכה כבר להיכנס שוב לרכב. היא פשוט מרגישה כמו כפפה שנתפרה במיוחד עבורך.

.

ה"אבל" שלך כל כך נכון לגבי צורת המחשבה שלי...(WRX)

הרכב ברשותי שבועיים ואני לא מתחרט לרגע...

עדיין לא נכנסתי למוסך (טפו טפו) אבל אני מצפה למכה...והכנתי כסף מבעוד מועד.ורביעית DIREZZA עולה 2600 ש"ח

וגם אם זה יצטרך לחסוך ממני את היציאות לבארים ומועדונים מפוצצים אלכוהול

(אני שותה יותר מהאימפרזה...אני שותה 2-3 ליטר פאולנר ואיזה 6 צ'ייסרים = לפחות 200 ש"ח)

ולא נוהג אחי אל תדאגו....

אז גם בזה אפשר לצמצם !

לעניינו ניר באמת שהרכב לא קל לאחזקה יומיומית הביטוח בסביבות 8K...דלק...צמיגים...וציינתי שעדיין לא הייתי במוסך....

אני יודע שאתה חולה על ג'מקאנות למיניהין ובקטגוריה הפתוחה אתה אחד המובילים...

אם אתה רואה את עצמך מתברג בחוליית ה"מפלצות" שמגיעים לMDC אז לך על זה...(כרגע עם הWRX סטאנדרטית וחוסר נסיון על הרכב... אני לא רואה את עצמי מתברג אבל לאט לאט יהייה הכל...)

אם תמצא STI במצב טוב לך על זה לא תצטער כמו שקספר כתב רק תחפש יד נמוכה שאם לא תסתדר איתה יהייה קל למכור:idea:

אלעד.

נינג'ה לבנה!

פורסם

עכשיו יבוא מישהו ויציע החזקה של שני רכבים אבל אני לא מוכן להתפשר על רכב פשוט/ליסינג או משהו כזה ליום-יום. עדיין הדרישות ישארו דומות (אני בכל מקרה נהנה מהרכב וזה עדיין עיקר הנסיעה שלי) ואז אין הרבה מקום לרכב שני רציני.

אופציה קיימת שחשבתי עליה זה לקנות רכב קצת פחות אטרף ואז להחזיק במקביל משהו כמו ראלי שתשמש רק לתחרויות וכאלה (פשוט יש לי אופציה מאוד טובה וזמינה לזה אז זה קצת קורץ).

ניר

נאבדתי.

מה רע בלהתפשר על רכב ליסינג או משהו כזה?

אם ביום יום אתה נוסע רגוע לחלוטין בכבישים מהירים, מה הבעיה ברכב ליסינג או משהו בסנגון? זה לא שאתה נוסע על פורשה, כולה רנו-קליאו מאובזרת יחסית. שום דבר שיותר מדיי בעייתי למצוא לו תחליף בנהיגה רגועה.

מה שכן - להחזיק 2 רכבים במקביל כשנוהגים רק על 1 מהם זה מבאס. מילא אם אשתך או משהו הייתה לוקחת את הרכב כשאתה לא משתמש בו, אבל שסתם יעמוד בבית? סתם לשלם פעמיים ביטוח והכל?

Back to the original - NC again.

פורסם

ניר מבין את העניין "הטיפשות" (כדבריך) לגמרי. רכב שמושך הרבה תשומת לב דורש תיכנון ומחשבה תמידית קדימה.

כשבוע לפני קניית 172, איזה יום עלה במוחי רעיון לרכוש CTR. לגבי הכסף הייתי מסתדר אבל 2 דברים הורידו אותי מהר מאוד מהרעיון: אני לא יודע שום דבר על אחזקת אחת (ואתה יודע איזה פרט חשוב זה בשבילי) והדבר היותר קריטי מבחינתי הוא התשומת לב שהרכב מושך. אין לי חנייה פרטית ולחשוב יומיים לפני על חנייה נוחה באיזשהו מקום אין לי כוח, רצון וסבלנות.

Veni Vidi Vici

פורסם

ניר, שתי הבעיות שלך ניתנות לפתרון.

בעיית התדמית - פשוט תחפש לבנה. הן נראות יותר אנונימיות, בטח ובטח לאחר שתוריד את הספויילר האחורי לגמרי (או שתשאיר את המקוי והסולד יותר). אגזוז מקורי יעזור לעניין הרעש.

לעניין הצמיגים והשתתפות ב MDC

הרכב שלי הוא מקורי לחלוטין, והשתתף ב MDC.

הרכב נועל RE070 של פוטנזה, שהוא הצמיג המקורי שמגיע עם STI החל משנתון 05. זהו צמיג מעולה לרכב הזה, ומאפשר לו להגיע לקצוות שלו בצורה מדהימה.

רביעייה של כאלו יעלו 4,000 ש"ח אצל אנטון. ההפרש ביניהם לבין צמיגי ULTRA HIGH אחרים הוא לא משמעותי כל כך.

הצמיגים הללו הם הדבר הכי קרוב לחצי סליקס, למרות שתרכובת הגומי שלהם זהה לצמיגי POTENZA אחרים, הם פשוט בנויים בצורה ייחודית המסייעת לשיפור אחיזה, אך זהו לא המאפיין העיקרי שלהם. המאפיין העיקרי הוא החוזק המבני (בעיקר בדפנות) של הצמיג. זה מאפשר לרכב להיות סופר יציב במהירות דמיוניות לכל רכב אחר...

לגבי עניין קו-ישר-בכביש-מהיר - תשמע, הרכב הזה, בניגוד לGT, פשוט מהנה בכל מצב נסיעה!

אין ספק שהנסיעה נוקשה ותזזיתית, אך יש להפריד בין נסיעה "צמודה" לכביש (מהלכי קפיץ ובולם קצרים מאוד), לבין איכות הנסיעה. אם מישהו חושב שהרכב מתרסק לבורות - טעות גדולה בידו. איכות הנסיעה מהבחינה הזו פשוט פנומנלית ביחס לקיצוניות הספורטיבית של הרכב. אני אומר לך שנסעתי בלא מעט משפחתיות שאיכות הנסיעה שלהן נופלת משל ה STI.

הדבר היחיד שכן ניתן לומר, כאמור, (ומבחינתי הוא נהפך ליתרון גם הוא) יהיה לעניין חוסר השיכוך של שינויים אנכיים בכביש. כלומר, הרכב "מרגיש" את הכביש. עד כדי כך שמרגישים מעבר בין סוגי אספלט שונים...

בקיצור, אני בטוח שגם לשאר האופציות שלך יש יתרונות על פני ה STI.

למרות זאת, לאחר שעליתי על STI, אני לא מוכן לרדת ממנה בעבור שום רכב אחר, גם כאלו שעולים פי 2.

ואת המשפט הזה, לא יכולתי לומר לעולם עד כה..

סימון.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

TB, לא התכוונתי לשיוט רגוע. אני עדיין מאוד נהנה מהכח והזריזות של הרכב אבל בשביל זה לא חייבים "תוקפת סיבובים". זה לא מאוד משנה את התמונה עבורי אבל אולי רק קצת מוריד תנאים של סופר מתקשר ותחרותי ל-MDC וכאלה. לזאת הכוונה.

אבל כן, יש משהו קצת לא הגיוני בהחזקה של רכב נוסף שסתם שוכב רוב הזמן :-(.

בקשר ל-sti, בלי ספק הדבר הראשון שאני עושה עם רכב כזה הוא לפרק את הספויילר (גם בשביל להקדים את החוליגנים). אח"כ להחליף את הג'אנט זהב אם במקרה הרכב כחול :lol:.

אני מכיר את ה-RE070 והבנתי שהוא מעולה. קיבלתי גם הדגמה לעליונות הזאת בליגה של PSI כשניב ניסה אותם.

אולי באמת זאת הגבלה קצת מפגרת שאני מכניס, אבל כמו שאני רואה את זה אפילו STI סטנדרטית (שלא לדבר על WRX, אלעד) לא כל-כך מתברגת בצמרת ב-MDC אבל אולי אני צריך להשלים עם פשרה כזאת.

אני רק מפחד שאני לא אוכל לרסן את עצמי ואתחיל לרצות לשפר כדי להשתוות וזאת כבר תהיה בעיה.

פורסם

אני מבין שבמקרה שלך MDC הוא מרכיב חשוב מאוד...

תשמע, פה אני נאלץ להסכים אתך. הפער בין הEVOים לבין STI מקורית - הוא גדול עד בלתי ניתן להשוואה. לי זה ממש לא מפריע. הסיבה פשוטה - אני מודע לכך שאם יהיה בידי סכום כסף מספיק גדול - גם ה STI שלי תהפוך לשווה בקטגוריה. הידיעה שיש לך את האפשרות וזה רק תלוי בך (ובמזומנים שאין לך כי הם נגמרו על הדלק...) - עושה משהו.

מלבד זאת, ההפרש ביני לבין המקום הראשון בקטגוריה הוא 5 שניות... זה המון זמן!! למרות זאת, בקטגוריית הSTI (גם המשופרות שביניהן) - אני הראשון (כזכור לי, סליחה אם אני טועה ואני שני).

מבחינתי להתברג לחמישייה הראשונה (או, מקום חמישי לצורך העניין) - יהיה הישג מספק. מספר המקום שבו אזכה לא חשוב, כי אם המקום שלי ביחס לSTI אחרות...

אז קדימה, תקנה ונתחיל ליגת STI...:)

לעניין השיפורים - לא נורא כל כך לשים 3,000 ש"ח כדי להביא את הרכב למעל 300 כ"ס ללא כל נזק למערכות שלו... (דוגמא קטנה)...

סימון, שהולך לעבור ב 4 שעות הבאות החל מ 8:30 מבחן במתמטיקה למתקדמים, 5 נ"ז...

SPL - 143.6DB

"

פורסם

סיקרנת אותי מספיק כדי להסתכל :-)

http://pic.hevre.co.il/Temp/orig_CA2A22640D14415399304DFE8587F73C.JPG

http://pic.hevre.co.il/Files/F2BDE88F898D4FBAA02FD1DD2A0EFF16/norm_CA2A22640D14415399304DFE8587F73C.JPG

אגב, אני מזהה פה איזה 6 נהגים עם STI כך שנראה לי שאתה קצת טועה.

אני תמיד נשאר לקטגוריה של המפלצות ואני כבר מכיר הרבה מהחבר'ה והרושם שקיבלתי הוא שגם עם STI משופרת זה מאוד קשה להגיע למעלה (תראה אגב את שי שאחרי הרבה אירועים שהוא ישב על הגבול של עליה לגמר עם STI, עבר לאיבו ודפק את הזמן הכי טוב).

השיפורים זמינים כמובן ויש הרבה אפשרויות ומזה בדיוק אני מפחד, שאני אגרר להוצאות נוספות.

שיהיה בהצלחה במבחן :wink:

פורסם
סיקרנת אותי מספיק כדי להסתכל :-)

http://pic.hevre.co.il/Temp/orig_CA2A22640D14415399304DFE8587F73C.JPG

http://pic.hevre.co.il/Files/F2BDE88F898D4FBAA02FD1DD2A0EFF16/norm_CA2A22640D14415399304DFE8587F73C.JPG

אגב, אני מזהה פה איזה 6 נהגים עם STI כך שנראה לי שאתה קצת טועה.

אני תמיד נשאר לקטגוריה של המפלצות ואני כבר מכיר הרבה מהחבר'ה והרושם שקיבלתי הוא שגם עם STI משופרת זה מאוד קשה להגיע למעלה (תראה אגב את שי שאחרי הרבה אירועים שהוא ישב על הגבול של עליה לגמר עם STI, עבר לאיבו ודפק את הזמן הכי טוב).

השיפורים זמינים כמובן ויש הרבה אפשרויות ומזה בדיוק אני מפחד, שאני אגרר להוצאות נוספות.

שיהיה בהצלחה במבחן :wink:

טוב, אז לשמחתי הרבה, ושוב תודה לקב"ה, הייתה הצלחה במבחן (לפחות תחושה מעולה - נקווה שכך יהיה גם הציון).

בכל מקרה, לגבי הזמנים, אני לא זוכר בע"פ מי נוהג על איזה רכב, אך בכל מקרה הטבלה שהוצגה היא של WMDC2 ובו אני לא השתתפתי, אלא זה היה אחי ומסלולים רשמו את שמי בטעות כנהג... אני השתתפתי בראשון וב"ה אשתתף בשלישי.

בכל מקרה, ההפרש בינו לבין הראשונים הוא 5 שניות.

אכן, משום מה בארץ ידם של "כנופיית" הEVOים על העליונה (סביר להניח שהם פשוט נוהגים טוב יותר :)).

בחו"ל, לא מעט מבחני מסלול זה בדיוק הפוך, והאחרון שביניהם הוא המבחן החדש שבו STI 08 מתחילה אחרונה ומסיימת ראשונה כשעל המסלול EVO 9/10.

STI 05 מסיימת מיד אחריה (שנייה) באותו סרטון...

מה שרק משבח עוד יותר את יכולות הנהיגה של החבר'ה על הEVOים בארץ...(או לחילופין שרמת הנהגים על ה STI, ואני ביניהם, לא משהו...:|)

בכל אופן, האמן לי שגם אם לא תתברג למקומות ראשונים, 99% מהזמן אתה נוהג לא על MDC ולא במסלול.

ההנאה שבSTI היא עצומה גם בתנאי היום יום - וזה מה שחשוב!

בו ננסה לא להפוך את השרשור לשרשור MDC הא...

סימון.

SPL - 143.6DB

"

פורסם

מה באמת מתקדם עם הקלאו/מגאן ספורט החדשות- לא אמורות להגיע?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...