Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הייתי הולך על ה RX8. מנועים רוטורים תמיד עשו לי את זה. רק הייתי חושש קצת מהידע של מוסכים בארץ.

איך בדיוק מוסטנג מתאימה לג'ימיקאנה אני לא יודע.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
alfa 147 GTA

זה באמת עניין של טעם אישי

אבל אני הייתי הולך על אחת כזאת

היא מהנה לנהיגה ומיוחדת(יש ממש ספורות כאלה בארץ)

ואם אתה רוצה ממש ללכת עם זה אקסטרים אתה יכול לנסות להביא 147 GTA של autodelta

ככה בישביל לעשות חשק

ומה שאתה בוחר

שיהיה לך בהצלחה

אלפא 147 GTA כיום יש רק 3 כאלה בארץ

המחיר שלה עומד על 350K

אם ייבוא אישי עומד על הפרק

תוכל לבדוק את הRX8 והמוסטנג V8 החדשה שתיהם עומדות בתקציב

המאזדה משלבת קופה שימושית וקיבלה רק שבחים על התנהגותה

המוסטאנג V6 יכולה להכנס בתקציב, אבל בספק אם ה-V8 תכנס

RX8 יש רק אחת כזאת שחורה, אבל הבעיה שלה לזה לתחזק מנוע וואנקל שנחשב למנוע יחיד בארץ.

אם אתה מחפש רכב לג'אמייקנות לדעתי זה רק המיאטה ואם אתה רוצה יותר ספורטיבי זה הגולף GTI.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קרסו מכירים ב-Z350, אבל אני לא יודע עד כמה הם מכירים את הרכב. אני מניח שלא היכרות מעמיקה :|.

קרסו גם מכירים באינפיניטי למיניהם, אבל מעניין אם הם יודעים איך לטפל בהם...

פורסם

טוב, קצת תגובות שלי לכל מה שנאמר פה:

קודם כל בקשר לכל מיני הצעות לייבוא אישי או לרכבים די מיוחדים.

אני מחפש שקט, מחפש משהו יחסית אמין, זאת גם הסיבה לרצון ברכב חדש.

בהתאם לזה אני לא מתכוון להתגלח עם מנוע רוטורי או כל הרפתקה אחרת שדורשת חיפושים מי יכול לעבוד לי על האוטו או להיות תלוי בצורה קיצונית בהזמנת חלקים מחו"ל על כל תקלה שיכולה להיות.

אם כבר ייבוא, הציעו לי את המזדה MPS. זאת יכולה להיות אופציה פשוטה יחסית לתחזוקה מאחר והמנוע קיים בארץ ורוב המכלולים (אני חושב) מוכרים. גם יחסית רכב אמין.

אני לא לגמרי יודע איך היא עומדת ביחס לחלופות שהעליתי פה (שכן קיימות בארץ) ועד כמה זה פשוט לייבא אותה אבל זה רעיון שזרקו לי.

טל (כוח-סוס) - EVO מ-07-05 לא ישאירו בכיסי סכום נאה לאחזקה. מדובר על רכב של 300 אלף כחדש, גם אחרי שניים-שלושה שנתונים זה עדיין מעל 200 אלף.

מקלארן F1 - הגב שלי לא יגיד תודה ללאון (אגב, עם הקליאו הוא בסדר גמור, תקופת התאקלמות של חודש-שניים וזהו), המצב הוא הפוך. ממה שאני מבין (ביקורות וגם רוני שנסע עליה ציין זאת) היא קשיחה ולא נוחה ברמות מטורפות שמשתוות (רוני אומר אפילו עוברות) את האי-נוחות שב-EVO.

וכן, אני אפילו לא חושב שיש ספק, למיאטה יש את היחס תמורה לשקל הכי טוב.

כרגע אני מעדיף למצות את שאר האפשרויות ולבחון עד כמה צריך להתפשר בהן ואז נראה.

ואני שוב חוזר על הבקשה שלי ממקודם:

אני אשמח להפניות למבחנים והשוואות בחו"ל שנעשו לרכבים שדיברתי עליהם (בעיקר הלאון מול הגולף והמגאן כמו גם השוואות של הסיוויק והקליאו).

ניר

פורסם

דילמה דיי גדולה בעיקר בגלל שבארץ אין לך יותר מידי אופציות.

לדעתי , אם חדשה מהחברה אז הסיאט לאון החדשה שעולה עם ה-240 כ"ס, מנוע מעולה הרבה כוח ואפשרות שידרוג בעתיד מנגד התנהגות כביש נחותה מהקליאו פחות נוחה ולי אישית יש בעיה לשלם על רכב כזה 240 אלף לא יודע מה איתך.

בכל מיקרה גם מתלים ושילדה אפשר לשדרג ולשפר בעתיד , לדעתי תעשה נסיעת מבחן על הרכב ותיראה איך אתה מתחבר אליו.

מאזדה מיאטה,רודסטאר, כיף טהור ,יופי שאי אפשר להתעלם ממנו ברחוב, התנהגות כביש יוצאת מהכלל וכמובן הנעה אחורית

הבעיה היא כמובן מחסור בכוח "רק" 160 כ"ס למרות זאת היא דיי זריזה עקב משקל יחסית קל בעיה נוספת היא הפרקטיות רק שתי מקומות.

ניסת להסתכל אולי מה יש לאלפא להציע בתחום המשומשות או החדשות?, אני אישית חובב גדול של אלפא שווה אולי להציץ .

בהצלחה בקניית הרכב

פורסם

מהשרשור הזה רואים רק דבר אחד.

כיום שום מכונית חדשה לא עומדת מול הקליאו שלך וזה עצוב, ואם תקנה משהו חדש זה יהיה פשוט התפשרות , או מבחינת נוחות , או התנהגות וכו'.

וה EVO שהציעו לך עולה יותר ממה שהמצב הכלכלי שלך מאפשר לך.

תעשה נסיעת מבחן על הלאון, נראה לי יש לה משהו להציע.

{עד שיגיע הקליאו ספורט החדשה, מליון הבטחות לך תדע מתי יגיע באמת}

פורסם

אני הייתי מתלבט בין הגולף 5 GTI לבין המיאטה NC.

זה הזמן לנסיעות מבחן !

אני לקחתי כבר נסיעת מבחן על ה GTI החדשה (גרסא ידנית) ומאוד נהניתי. ללא ספק המטרה היא שזה יהיה הרכב הבא שלי.

(זה יהיה עוד הרבה זמן כי המחירון עדיין מאוד גבוה)

בקשר למיני קופר, שקלתי בחיוב לקנות כזאת כשחיפשתי את הרכב הנוכחי כי המחירון שלה ושל הגולף GTI באותו שנתון היה מאוד מאוד קרוב (נדמה לי שהGTI היתה יותר יקרה , ובכל מקרה שני הרכבים הולכים מעל המחירון),

אבל מבדיקה יסודית שערכתי שכללה הטרדת בעלים של רכבים כאלה, מתקבלת ההרגשה שהתמורה למחיר ברכב הזה שנויה במחלוקת.

כמו כן עלויות האחזקה שלו גבוהות כמו כל BMW.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ליאור, תודה על הדייג :mm_yeah:.

אהבתי את הכתבה האחרונה, אכן קשה למצוא היום הסכמה גורפת על רכב ממבחר ההוט-האצ' הנוכחיים (אני חושב שהקליאו עשתה את זה אחרונה).

כל רכב זה אוסף של פשרות בתמהיל קצת שונה.

אייל, אתה מוזמן לפרט יותר לגבי המיני קופר והמידע שקיבלת מבעלי הרכב.

ניר

פורסם

אני כבר לא שוחה בחומר כמו ששחיתי לפני חצי שנה, הימים בהם רדפתי רגלית אחרי מיני קופר אדומה בפארק אזורים עד שנעלמה לי בתוך אחד החניונים :)

עקרונית שמעתי מרוב הבעלים שההרגשה הכללית הם שהם קיבלו רכב בעלויות של BMW , אבל לא באיכויות של BMW - מכל הבחינות.

אני זוכר שגם קיבלתי כמה רשמים משרשורים שונים בפורום , כך ששווה להשקיע חצי שעה בקריאת שרשורים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ניר, הייתי הולך על המיני קופר S

אבל עם אזהרה אחת בשבילך כי ציינת זאת :

היא ממש לא נוחה, האוטו מוקשח הרבה יותר מהקליאו.

לגבי השוואה בניהן, הן לא דומות בכלל.

למיני התנהגות כביש טובה יותר והטובה ביותר שיצא לי לחוות במכונית הנעה קדמית ללא ספק.

היא מרגישה הרבה יותר מלוטשת, חדה ומדוייקת ובעלת הגה מעולה וגיר שקליאו יכולה רק לחלום עליו.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

בדיוק סיאט הזמינו אותנו לעשות נסיעת מבחן על הלאון, אז עוד לא יצא לי לחוות אותה ממש חוץ ממה ששמעתי מאנשים, אבל אתה מפתיע אותי עם המידע שהלאון מוקשחת כ"כ, המעבר מהלאון הקודמת לקליאו בשביל אימא שלי הייתה טראומה, פתאום כל בור היה מורגש וכל באמפר צריך להאט עד כדי עצירה, לעומת הלאון הקודמת שהייתה הרבה יותר נוחה, חשבתי שימשיכו באותו קו של אוטו פרקטי נעים עם פלפל ולא לכיוון של CTR, כשאעשה נסיעת מבחן אחזור אליך עם חוות דעת קצת יותר מעמיקה.

ובקשר למיני, האוטו אומנם במוו אבל אני לא חושב שמי שקונה את הרכב הזה מחפש "במוו" כמו סדרה 3-5-7.

מי שקונה את האוטו מחפש את העיצוב, את ההנאה שבנהיגה, לא מחפש מושבי עור מחוממים עם מסך LCD, ומי שקונה את המיני כי זה במוו אז הוא עושה טעות ואז רוצה למכור את הרכב כי הוא מתאכזב.

פורסם

אני מניח שיש הבדל מאוד גדול בין הלאון קופרה ללאון טורבו "הרגילה" ונראה לי שאתה לא מדבר על הקופרה.

לגבי ה-BMW, אני חושב שאייל התכוון פשוט שהעלויות מאוד גבוהות ביחס למה שמקבלים. זה לא אומר שמי שקנה את הרכב ציפה לאיכויות bmw (מה שזה לא אומר) אבל הוא כן חטף את העלויות של bmw.

ניר

• תוכן חדש...