Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. עד לא מזמן רציתי מאד לרכוש את המזדה 2 2008, אך נאמר לי שהן תגענה רק בסוף פברואר. אין לי זמן לחכות לזה (חייב רכב עכשיו).

פג'ו 207 וסוזוקי סוויפט מאד לא אהבתי לכן ההתלבטות שלי היא בין פולו 1.4 ידנית לפולו 1.6 אוטומטית (הפרש מחירים כ20 אלף ש"ח).

האם משתלם ללכת על האוטומטית? האם היא באמת חזקה יותר למרות הגיר האוטומטי?

האם ישנם עוד הבדלים בין הרכבים הנ"ל? (אני מדבר על הקומפורטליין 1.4 שעולה 98 אלף ש"ח).

כמו כן שמעתי שכל הפולו מיוצרות בספרד ושהן מתפרקות על ימין ועל שמאל (סתם שמועות מכל מני מוסכניקים ארקאיים)..אבל אני חושב שהם היו אומרים את זה על כל דבר שהוא לא יפני. האם יש חכמה בדברים אלו?

תודה מראש.

נ.ב

כמה זמן לדעתכם יקח לי למכור את הדייהטסו שרייד 98 ידנית שלי?

פורסם

הפולו הכי מומלצת היא דגם הטרנדליין (הפשוט) מבחינה מכנית פרט לצמיגים דקים יותר היא זהה לדגם המפואר.

מבחינה קוסמטיקה - פסי הקישוט והמראות בגדם הפשוט הם בצבע שחור ולא בצבע הרכב (יותר יפה לטעמי).

פנים הרכב- שוני בסוג הבד במושבים.

לדעתי מיותר הדגם הפשוט שעולה 90K ש"ח נותן תמורה מעולה לכסף.

כל הפולו, גם מלפני עשו מיוצרות בספרד והם לא מתפרקות.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

האם שאלת המחיר אינה עומדת על הפרק?

שכן, הפרש המחירים בין פולו 1.4 לבין אחותה הגדולה 1.6 האוטומטית עומד על כ- 28K!!!

פולו "טרנדליין" ידנית 1.4- 90K

פולו "קומפורטליין" 1.6 אוטומטית- 118K.

כתמורה למחיר, הדגם הזול עדיף, כמובן אם גיר ידני בא בחשבון.

אם גיר ידני לא בא בחשבון, אזי ב- 118K לא הייתי קונה פולו, ישנן אלטרנטיבות טובות יותר.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
האם שאלת המחיר אינה עומדת על הפרק?

שכן, הפרש המחירים בין פולו 1.4 לבין אחותה הגדולה 1.6 האוטומטית עומד על כ- 28K!!!

פולו "טרנדליין" ידנית 1.4- 90K

פולו "קומפורטליין" 1.6 אוטומטית- 118K.

כתמורה למחיר, הדגם הזול עדיף, כמובן אם גיר ידני בא בחשבון.

אם גיר ידני לא בא בחשבון, אזי ב- 118K לא הייתי קונה פולו, ישנן אלטרנטיבות טובות יותר.

עידן

אל תשכח שבעוד 28K אתה מקבל עוד דברים חוץ גיר אוטומטי!

פורסם
שלום. עד לא מזמן רציתי מאד לרכוש את המזדה 2 2008, אך נאמר לי שהן תגענה רק בסוף פברואר. אין לי זמן לחכות לזה (חייב רכב עכשיו).

פג'ו 207 וסוזוקי סוויפט מאד לא אהבתי לכן ההתלבטות שלי היא בין פולו 1.4 ידנית לפולו 1.6 אוטומטית (הפרש מחירים כ20 אלף ש"ח).

האם משתלם ללכת על האוטומטית? האם היא באמת חזקה יותר למרות הגיר האוטומטי?

האם ישנם עוד הבדלים בין הרכבים הנ"ל? (אני מדבר על הקומפורטליין 1.4 שעולה 98 אלף ש"ח).

כמו כן שמעתי שכל הפולו מיוצרות בספרד ושהן מתפרקות על ימין ועל שמאל (סתם שמועות מכל מני מוסכניקים ארקאיים)..אבל אני חושב שהם היו אומרים את זה על כל דבר שהוא לא יפני. האם יש חכמה בדברים אלו?

תודה מראש.

נ.ב

כמה זמן לדעתכם יקח לי למכור את הדייהטסו שרייד 98 ידנית שלי?

דבר ראשון, מעניין לשמוע לגבי זמן האספקה של המאזדה 2 - לי אמרו שאם אני מזמין עכשיו, אקבל אותה באמצע נובמבר.

לגבי הפולו, הבדלים נוספים בין הטרנדליין לקומפורטליין הם מושבים קדמיים מתכוונים לגובה ומשענת מושב אחורי מפוצלת - לא יודע אם זה חשוב לך, לי אלו נראים פרטים חשובים.

מה שיפה בפולו הוא שרמת הבטיחות לא תלוייה ברמת הגימור - לכל הרמות בפולו 4 כריות אויר ו-ESP.

פורסם
אל תשכח שבעוד 28K אתה מקבל עוד דברים חוץ גיר אוטומטי!

נכון בהחלט, רמות הגימור שונות, עדיין אני לא חושב שההפרש שווה 28K.

כחבילה כוללת הפולו 1.4 ידנית- היא עסקה מצויינת! מה שלא ניתן לומר על אחותה הגדולה ב- 118K.

במחיר 118K ישנן אלטרנטיבות טובות, חדשות ומתקדמות יותר!.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

אהלן חבר'ה.

תודה על התגובות!

אני מעוניין ברכב ה1.4 שעולה 98 אלף לפי המחירון, COMFORTLINE. עליו עשיתי את הנסיעת מבחן גם.

לדעתי באמת אלך על הרכב הזה, אני ממש נהנה לנהוג ברכב ידני, והפולו באמת עושה רושם טוב במיוחד אחרי התגובות שלכם.

אגב לגבי המזדה 2, התקשרתי מספר פעמים, כולל דרך חברות ליסינג ונאמר לי שזהו, נגמר. (יהיו עוד כמה חודשים).

פורסם

אהלן חבר'ה.

תודה על התגובות!

אני מעוניין ברכב ה1.4 שעולה 98 אלף לפי המחירון, COMFORTLINE. עליו עשיתי את הנסיעת מבחן גם.

לדעתי באמת אלך על הרכב הזה, אני ממש נהנה לנהוג ברכב ידני, והפולו באמת עושה רושם טוב במיוחד אחרי התגובות שלכם.

אגב לגבי המזדה 2, התקשרתי מספר פעמים, כולל דרך חברות ליסינג ונאמר לי שזהו, נגמר. (יהיו עוד כמה חודשים).

בחירה טובה.

המלצה: נסה לשלב את הצבע, בו יסופק הרכב עם ריפוד ודיפון פנימי בצבע בז' בהיר. הדבר מוסיף מאד

לפנים הרכב ויוצר אוירה נעימה, בניגוד לדיפון השחור הרגיל.

כאשר אני ביררתי לגבי הפולו, נאמר לי שחלק מהצבעים מגיעים עם הדיפון הבהיר (בעיקר הכהים) וחלק עם הדיפון השחור (בעיקר הצבעים הבהירים).

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...