Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קאיה פרייד ומאזדה 121 זהות?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ידידי!

ההתעניינות היא לגבי שני הרכבים הנ"ל. הבנתי שבאמינות שניהם די זהות.

הנכון הדבר? קאיה פרייד רכב מספיק אמין?

תגובות יתקבלו בברכה!

Polo 2012

פורסם

קיאה פרייד היא מאזדה 121 דור קודם. (כלומר מכונית שתוכננה במקור בשנות ה-70, שווקה בשנות ה-80, ונמכרה בארץ בשנות ה-2000 כאילו היא מכונית מודרנית).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אוקיי, את הקאיה אני לא אקח...

אז מה כן?!

פיאסטה?! מספיק אמינה!?

ומה בקשר לפולו? לא יקרה בטיפולים ובאחזקה!?

אם יש למישהו הצעות אחרות אני אודה לו... !

Polo 2012

פורסם

קאיה פרייד פצצה של אוטו יש לסבא שלי אחת מודל 2000 או 2001 78 אלף ק"מ אוטו אמין אוטו נחמד, כן, מרגישים שהוא רכב שנת 90 בתכנון שלו בדיוק כמו הג'אסטי שלי רק צ'ופר ה"כ ח"ח, נ"מ אין לו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אוקיי, את הקאיה אני לא אקח...

אז מה כן?!

פיאסטה?! מספיק אמינה!?

ומה בקשר לפולו? לא יקרה בטיפולים ובאחזקה!?

אם יש למישהו הצעות אחרות אני אודה לו... !

ענית בפוסט הראשון

קח 121...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
קאייה פרייד - גם אם יציעו לך בחינם - אל תיקח.

מה אתה מקשקש תגיד לי?

אם אתה כבר רושם תגובה שכזאת, תן הסבר ונמק מדוע ומאיפה מגיע התגובה הגורפת הזאת שלך.

לראיה:

היתה לנו קאייה פרייד שנת 2001 (או 2000, לא זוכר כבר) בבית כרכב שני.

מטרת הקנייה הייתה לתת מענה לרכב נוסף בבית שישמש את האמא ואת האחות (שמתקשה בחניה עם רכבים גדולים או בנהיגה על רכבים ידניים) בהתניידות זמינה באזור.

הרכב שרכשנו היה אוטומט, אחרי שנה בהשכרה.

הרכב גילה אמינות יוצאת דופן, עם מזגן סביר, פשטות באבזור (מה שהביא לאמינות מצויינת) ומענה על כל הצרכים שלשמם נקנה (קפיצה למכולת, לבנק בישוב, הגעה לרכבת וכו'...)

וכל זה במחיר מצחיק ואפס דאגות לכיס במוסכים (טיפולים זולים, חלפים גם כן).

כן, גם אני מעדיף בשביל השקט הנפשי שלי לנסוע מזכרון יעקב לת"א במאזדה 6 ולא בקאייה פרייד, אבל לרכב הזה יש את היתרונות (הרבים יחסית לדעתי) שלו!

יותר מזה, עם הרכב הזה נסעתי גם נסיעות תקופות של מאות ק"מ (הלוך וחזור זכרון יעקב-ת"א) ללא שום בעיה.

פורסם

מי שחושש איתו מנסיעות:

גם שלנו יצאה מהשכרה אחרי שנה

סבא שלי נוסע לפעמים למשפחה בירושלים, אחות שלו בנתניה, דוד שלי בחדרה, בקיצר אין בעיה האוטו נוסע לכל פינה בארץ.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...