Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

המערכת באוטו שלי לא עבדה אז הלכתי למישהו שיתקן לי אותה. הוא אמר שהרמקולים מאחורה(Kenwood) שרופים והם גורמים לקצר. הוא סידר את הקצר ועכשיו רק הרמקולים מקדימה עובדים אבל האיכות פשוט זוועתית ואי אפשר אפילו להבין מה אומרים ברדיו.

הוא הציע לי לקנות רמקולים 200W של Voyager ב-200 ש"ח כולל התקנה. האם המחיר שווה?

יש לכם הצעות לדברים אחרים?

תודה מראש!

פורסם

שלום,

השאלה שלך קצת חסרה בפרטים. להבא אנא פרסם שאלה יותר ממוקדת ומפורטת, במידה ואתה מעוניין בתשובות רציניות.

הנה, אני אעזור לך בכמה שאלות מכווינות:

1.איך שמעו קודם, לפני שהרמקולים נשרפו לך, היית מרוצה?

2. אתה מעוניין במערכת לחדשות או משהו מעבר לזה.

3. כמה אתה רוצה להשקיע בכלל והאם זה הוצאה חד פעמית מבחינתך או שאתה תהיה מעוניין "להתרחב" בעתיד.

4. מה הקונפיגורציה של המערכת שלך, האם זה משהו מעבר לרדיו דיסק + רמקולים קדמיים מעווטים ורמקולים אחוריים "שרופים".

5. האם נעשה עוד משהו למערכת, מעבר לניתוק הרמקולים האחוריים? כי מתיאור הבעיה שלך -הדיבור ברדיו מעווט, העוצמה פשוט גבוהה מידי והרמקול לא עומד בה. האם גם בווליום נמוך לא ברור מה אומרים?

ועוד כמה דברים:

- לא כל מה שאומרים בחנות התקנות זו או אחרת צריך לקבל כמובן מאליו. למשל במפגש, היית יכול לקבל חוות דעת אמיתית בלי אינטרסים מעורבים. למרות שיתכן בהחלט כי הרמקול היה ישן ועשה את שלו ואכן נשרף.

- גם אם אתה מעוניין רק לקנות רמקול פשוט שיעשה את העבודה לטובת השמעת חדשות מומלץ להוסיף עוד טיפה ולקנות לפחות מותג מוכר (פיוניר, JBL, KENWOOD). למרות שגם במקרה הזה, המוצרים הפשוטים ביותר לא מפליאים בביצועיהם, כלומר אין לצפות לניסים ממשהו זול.

יואב

יואב :arrow:

פורסם
שלום,

השאלה שלך קצת חסרה בפרטים. להבא אנא פרסם שאלה יותר ממוקדת ומפורטת, במידה ואתה מעוניין בתשובות רציניות.

הנה, אני אעזור לך בכמה שאלות מכווינות:

1.איך שמעו קודם, לפני שהרמקולים נשרפו לך, היית מרוצה?

2. אתה מעוניין במערכת לחדשות או משהו מעבר לזה.

3. כמה אתה רוצה להשקיע בכלל והאם זה הוצאה חד פעמית מבחינתך או שאתה תהיה מעוניין "להתרחב" בעתיד.

4. מה הקונפיגורציה של המערכת שלך, האם זה משהו מעבר לרדיו דיסק + רמקולים קדמיים מעווטים ורמקולים אחוריים "שרופים".

5. האם נעשה עוד משהו למערכת, מעבר לניתוק הרמקולים האחוריים? כי מתיאור הבעיה שלך -הדיבור ברדיו מעווט, העוצמה פשוט גבוהה מידי והרמקול לא עומד בה. האם גם בווליום נמוך לא ברור מה אומרים?

ועוד כמה דברים:

- לא כל מה שאומרים בחנות התקנות זו או אחרת צריך לקבל כמובן מאליו. למשל במפגש, היית יכול לקבל חוות דעת אמיתית בלי אינטרסים מעורבים. למרות שיתכן בהחלט כי הרמקול היה ישן ועשה את שלו ואכן נשרף.

- גם אם אתה מעוניין רק לקנות רמקול פשוט שיעשה את העבודה לטובת השמעת חדשות מומלץ להוסיף עוד טיפה ולקנות לפחות מותג מוכר (פיוניר, JBL, KENWOOD). למרות שגם במקרה הזה, המוצרים הפשוטים ביותר לא מפליאים בביצועיהם, כלומר אין לצפות לניסים ממשהו זול.

יואב

אוקי אז ככה..

1. שמעו סבבה לגמרי וגם הייתי יכול לשים פול ווליום ולשמוע פצצה

2. אני רק מעוניין לסדר את הבעיה שישמעו נורמלי וכמה שיותר טוב..

3. אני רוצה להשקיע את המינימום בינתיים, אולי בעתיד אני ארחיב.

4. רק רמקוליים קדמיים ואחוריים ששרופים

5. לפי מה שאמרו לי, רק סידרו את הרמקולים האחוריים שהם לא יפעלו כדי שלא יהיה קצר.

בסך הכל אני מעוניין להשקיע לא הרבה... פחות מ-300 ש"ח אם אפשר ושהסאונד יהיה סבבה וסביר כדי לשמוע בזמן נהיגה ארוכה. איך הרמקולים שרצו למכור לי והאם הם שווים את המחיר שהציעו לי? אני יכול למצוא דיל יותר טוב? (כולל התקנה)

• תוכן חדש...