Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיף ככה, הספוילר הזה על האונו זה ממש פדיחה, אם אתה לא רואה את הפדיחה, סמוך עליי, אונו עם ספוילר לא מקורי זה תמונה נוראית.

רק יפני[ם יש בקיוטו]

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה מתכון אלי,אני לא אמרתי שהספוילר במקור שייך לקולט.

פשוט היה ברכב הקודם שהיה לי.

זה ספויילר של קולט 93-97 שניים כאלו נגנבו ממני, זה לא ספוילר סטנדרטי ולא נעלים. משהו גנב אותו בדיוק כמו שגנבו אותו לך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
עדיף ככה, הספוילר הזה על האונו זה ממש פדיחה, אם אתה לא רואה את הפדיחה, סמוך עליי, אונו עם ספוילר לא מקורי זה תמונה נוראית.

בעיניו זה יפה, וזה עדיין לא נותן לאף אחד זכות לעקור לו את הספויילר רק כי הוא לא נראה טוב על הרכב הנ"ל.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לתשומת לב בעלי קולט מבציר 94 עד הסוף ,ישנו סיכוי שהספויילר יעלם בימים הקרובים !

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
לי גנבו כבר 2 ספוילרים, ספליטר קידמי, מי יודע כמה סטים של ונטילים כסופים, פרצו לרכב פעמיים וגם גנבו לי רכב.

כל פעם זה היה עם רכב אחר ובמקום שונה.

אני פשוט הפסקתי להיתבאס, זה לא שווה את זה.

כל הזמן גונבים לי ונטילים כסופים! וזה כל פעם במקום שונה, קבינימט! הם לא כאלה יקרים, פשוט תקנו אותם. אני כבר מחזיק סט נוסף באוטו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לגבי הוונטילים - אני נשברתי, אצלי ברכב מורכבים וונטילים מפלסטיק שחור שצבעתי אותם בצבע כסף.

אגב היכן אתה קונה את הוונטילים ומה מחירם? - אצלי המוסך גובה 10 ש"ח עבור כל וונטיל.

פורסם

יקרנים! 25 שקל לסט של 4 בפנצ'ריה ליד החנות של אבא שלי, אולי זה מחיר לשכנים, לא בדקתי. 8)

כל העסק נמצע אי שם במרכז נתניה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
לתשומת לב בעלי קולט מבציר 94 עד הסוף ,ישנו סיכוי שהספויילר יעלם בימים הקרובים !

נכון, ובפירוקיות כמעט שאי אפשר לקנות ספויילר כזה, אלא אם קונים את הדלת האחורית ביחד עם הספויילר.

ספויילר חדש בחברה עולה יותר מפיאט אונו.

• תוכן חדש...