Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמיל,הכל לטובה?

אני אשמח להסבר על האימרה הזו בהקשר למקרה הספציפי של פותח הדיון.

[מחר יגנבו לו את הר"ד-אז גם זה יקוטלג לקטגוריית "הכל לטובה"?]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אמיל,הכל לטובה?

כן, זה אומר שתוכל להתחדש באחד חדש/טוב יותר, לא?

:lol::lol:

סתם אני צוחק, בעיקרון זה סתם אימרה של אופטימיים.

:-o

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

אכן מבאס.

חבר יקר קנה לא מזמן אימפרזה GT, הבעלים הקודם הזהיר אותו שגנבו לו 3 פעמים את הספויילר ועוד 5 פעמים את הטמבון הקדמי... :?

על הטמבון יש חיישני תזוזה והספויילר ישן שינה עמוקה בבית מאז.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אמיל,הכל לטובה?

כן.

אני התחלתי לחשוב בזמן האחרון, רק בחיובי.

ואני תמיד אומר "הכל לטובה".

זה שאתה לא אופטימי זה בעיה שלך ולא של אף אחד אחר, וחבל.

הסבר למקרה הספציפי: אולי בזמן הקרוב ייפול לו לידים משהו טוב יותר? (אני מתכוון לספוילר).

תחשוב חיובי ידידי, אם אתה תחשוב תמיד ברע ותדאג לכל דבר, לא שווה לחיות.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

כמובן אני אוהב לאחל כל טוב לגנבים במקרים כאלה:

מאחל לגנב הזה מחלות מין קשות, בעיות בבנק כל החיים וסבל רב.

וכמובן כל זה מופנה גם לבן זונה( מראשון ) שדפק לי היום בלילה את הקטנוע שלי עם הרנו המסריחה שלו. לכל כלב מגיע יומו! בן ז*נה!

פורסם

חחחחחח...חייב לציין שחלק מהתגובות היו ממש יפות.

נכון שבעיני גם צרייך לדעת להנות מהרכב ולשמור על "גבול הטעם הטוב".

בתחנת הדלק שאני עובד,אני רואה אנשים מהמגזר הבדואי שמדפים מאיקאה זה החלק השולי שיש להם ברכב.

אני זוכר בעבר היה לי את הראש "הצעיר" לעשות שטויות כאלה של שיפוצים והוצאות כסף ממש מיותרות.

אט אט אני מתחיל להבין איך להנות מהרכב.

לגבי השיפוץ,הלכתי היום לפחח.

הוא אמר לי שצרייך לרתח את החורים הללו "לשייף" אותם ואז ליצבוע.

פשוט הבנתי שמהעסק הזה אני יכול לצאת בשביבות 100 שקל של תיקון.

בסופו של דבר קניתי ב 10 שקלים חומר שבא בשפורפרת של חברת "אינגל ניישר" אשר מגיע בצבעים.

מרחתי על החורים,מחר בצהורים ניראה את התוצאה ונתחיל לטפל במראה שהיה יותר נקי.

אני אישית לא חושב לבשקיע על שלוש חורים קטנים סכום עם שלוש ספרות.:|

מה שאני חושב אישית.

כרגע אני יודע שקניתי רכב די נחמד וטוב ומאוד אמין מבכינה חסכונית.

אני יודע שעוד שנה וחצי אני הולך ליקנות רכב במחיר שינוע די גבוה.

פשוט בדקתי את הצרכים שלי ואת מצב הכלכלי והגעתי לנקודה שאני די מרוצה ממנה מבכינת הרכב אותו קניתי.:-D

בסופו של דבר אני מרגיש קצת הקלה.

היום עוד בערב הסתכלתי ככה באלפית של שניה על הרכב והבחנתי איך הספוילר לא "נוכח" ברכב.

קצת היתה תחושה מעצבנת.:cry:

פורסם
אכן מבאס.

חבר יקר קנה לא מזמן אימפרזה GT, הבעלים הקודם הזהיר אותו שגנבו לו 3 פעמים את הספויילר ועוד 5 פעמים את הטמבון הקדמי... :?

על הטמבון יש חיישני תזוזה והספויילר ישן שינה עמוקה בבית מאז.

אנחנו מדברים על הבחור מרמת-גן שתמיד מכסה את הרכב?

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לא, אנחנו מדברים על הבחור ממקום אחר שיש לו חנייה כפולה בתוך הוילה שלו, עם גדר, חיישן תנועה, וכלבה... :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

החברים שלי... זה משהו מיוחד.

גם אני שומר בכזו צורה על האוטו שלי.

הוא קיבל את הרכב עם הספויילר לא מורכב, חדש עם הניילון, כמו שהגיע מהביטוח, אחרי הגניבה האחרונה.

הבעלים האחרון אמר שהספיק לו. אז גם הוא לא טרח להתקין את הספויילר, אלא איחסן אותו וזהו. מחשבה נבונה, לדעתי.

בכלל, בארץ הקויידש, עדיף רכב שנראה כמה שיותר סולידי וכמה שפחות בולט. חם פה מכל החמסה של האנשים :?

פורסם

לפותח השרשור -

אני במקומך כן הייתי מקווה שהם יחזרו שוב היום, כשאני מוכן כמובן.

אני במקומך לא הייתי מתאמץ להרכיב אחד חדש! האמת שאין טעם! הכל עניין של זמן עד שגם הוא ייגנב.

GS300.

פורסם

אני רק לא מבין איך "הגיע" לידיך ספויילר של קולט?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אם אתה מתכון אלי,אני לא אמרתי שהספוילר במקור שייך לקולט.

פשוט היה ברכב הקודם שהיה לי.

לפי מה שאני חושב זה היה ספוילר סטנדרטי לכל רכב כמעט.

נכון להיום כבר תאמת לא איכפת לי המדבר בזה.

אומנם קצת קשה ליראות את הרכב,במקור איך שהוא היה לפני שלושה ימים.

אכשיו נחפש מה לשנות אולי קצת ברכב.

שיתן לי הרגשה טובה וישמור על עיצוב יפה של הרכב.

חשבתי אולי על השחמת חלונות בצדדים בחלקו האחורי.

מה אתם חושבים על כך?

אולי יעזור להרחיק אנשים שיתענינו ברכב,בכך שלא יראו מה יש בתוכו..

• תוכן חדש...